Astrologinė prognozė sausio 30 – vasario 5 dienoms

AVINAS

Savaitgalį gali tekti aiškintis santykius su partneriu, gerbėjais. Šeimoje gali kilti barnis dėl pinigų. Regis, būsite linkę elgtis rizikingai, tad galima žala, incidentas. Kita savaitė bus gana svarbi, jei tvarkote investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Galima finansinė sėkmė per partnerius ar bendras protingas investicijas. Arba kaip tik dabar dėl būsimos sėkmės neatidėliodami turėsite kažką nuveikti. Antra periodo pusė gali pareikalauti rimto susikaupimo, atsakomybės tvarkant reikalus, susijusius su politika, mokslu, kultūra, žiniasklaida. Pravartu megzti dalykinius ryšius, tvarkyti oficialius reikalus.

JAUTIS

Savaitgalį džiaugsmo teiks bendravimas ir buvimas su mielais žmonėmis, su gyvenimo partneriu, jeigu gerai su juo sutariate. Vis dėlto sumaišties gali sukelti žinios arba kažkokie gandai iš užsienio. Nežiopsokite kelyje. Nuo pirmadienio labai jautriai reaguosite į bet kokį priekaištą, kritiką. Atrodys, kad reikalaujama ne pagal jūsų galimybes. Aktualus bus partnerystės klausimas. Galbūt ieškosite sąjungininkų, rėmėjų arba kam nors kelsite bylą, aiškinsitės santykius. Verta bandyti kreiptis paramos, užtarimo į įtakingus asmenis, teisininkus, užmegzti ryšius su užsieniečiais. Galite įgyti ypatingą gerbėją.

DVYNIAI

Savaitgalį atsiras progų pasilinksminti, susitikti su draugais, giminaičiais. Regis, noriai bendrausite su vaikais, suteiksite jiems vaikiškų pramogų. Deja, gresia užsikrėsti infekcinėmis ligomis, jeigu eisite į viešus renginius, žmonių susibūrimo vietas. Kitą savaitę ūkiniai rūpesčiai bei sveikatos, grožio, dietų klausimai jums neišeis iš galvos. Regis, būsite nepakeičiami darbe. Gali pasisekti ir ieškantiesiems darbo. Pasirūpinkite savo automobiliu, kita technika. Itin saugokitės avarinių situacijų. Jei norite darnių santykių, praverstų geriau įsijausti į kitų situaciją.

VĖŽYS

Savaitgalį nuotaiką gali sugadinti pažado neištesėjęs pažįstamas ar šeimos narys. Tausokite savo ir artimųjų nervus, nekelkite per daug aukštų reikalavimų. Gana nemaža avarijų, traumų tikimybė. Jeigu dalyvausite šou renginyje, žaidime, kitą savaitę galite laimėti prizą, sulaukti aplodismentų, pripažinimo. Tačiau pasidavę seksualinei ar lošimo manijai, kelyje viršiję greitį, įsiveltumėte į rimtas problemas, tad pernelyg neatsipalaiduokite. Galite pasireikšti profesinėje veikloje, sudaryti sandorį, gauti nuosavybės dokumentus ar pan. Tiktų ieškotis naujo darbo, imtis reformų, užmegzti veiklos ar meilės partnerystę.

LIŪTAS

Šeštadienį nenustygsite vietoje, būsite plepūs, linkęs ieškoti draugijos ir nuotykių. Sekmadienį geriausiai jausitės savuose namuose, tad ir neverta kažkur vykti, eiti. Juolab kad tai susiję su įvairia rizika, be to, tai nepalanku dėl sveikatos. Nuo pirmadienio teks spręsti nemažai problemų – tiek dalykinių, tiek asmeninių. Venkite aštrių pokalbių temų, šeiminių scenų. Augs noras imtis naujovių, kurti, rizikuoti, konkuruoti su kitais. Būsite nusiteikę kalbėti apie sveikatą, darbą, verslo galimybes bei prisiimti rimtą atsakomybę, demonstruoti, ką sugebate. Neatsisakykite laisvalaikio pramogų, bet į meilės intrigas žiūrėkite atsargiai.

MERGELĖ

Šeštadienį patartina atsipalaiduoti, pasimėgauti namų ramybe, skaniais patiekalais arba pasportuoti ir dėl nieko nesukti sau galvos. Sekmadienį jums nestigs fizinio aktyvumo bei liežuvio miklumo. Regis, to išties prireiks, nes teks įtikinėti, kad artimieji nepasielgtų nuostolingai, neprisišauktų bėdos. Kitą savaitę seksis tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Kita vertus, tikėtinas nesusikalbėjimas su vaikais, paaugliais arba per juos iškils netikėtų rūpesčių. Vis labiau džiugins meilė, ypač jei tarpusavio santykiai brandūs.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jums gali pavykti atkurti partnerišką ryšį, bet reikės pasistengti. Venkite nedraugiškos kritikos, nemalonių prisiminimų.  Aštrus konfliktas su šeimos nariu gali įsiplieksti dėl buitinių nesutarimų, pirkinių ar pan. Kitą savaitę būsite energingi, tad į priekį turbūt pasistūmės aktualūs reikalai. Tačiau gerą ūpą gali kiek slopinti konkurencija, biurokratinės kliūtys, kreditorių spaudimas. Vis dėlto pravartu tvarkyti reikalus, kurie vienaip ar kitaip susiję su komfortu, nekilnojamuoju turtu, pinigais, prekyba, nuoma bei aktyviai veikti reklamos, ryšių, mokslo srityse.

SKORPIONAS

Savaitgalio dienomis labai nesinorės užsiimti praktiniais darbais. Gali dominti tik menas, meditacijos, muzika. Tad ir leiskite sau atitrūkti nuo darbų, rūpesčių, pasimėgauti vienatve, ramybe, kūryba ar tiesiog ramiai patinginiauti. Kitą savaitę būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pradėti kažkokį projektą ar atnaujinti svarbią partnerystę. Jūsų kritiškas ir racionalūs požiūris gali šiek tiek trikdyti ir nervinti aplinkinius. Įmanomos pajamos iš investicijų, draudimo, paskolų arba jums bus naudinga teismo nutartis. Palankus metas meilei, naujai veiklai, keliauti. Nenuvils ir mokslo rezultatai.

ŠAULYS

Savaitgalį gana smagiai praleisite laiką su draugais, vaikais, prisigalvosite neįprastų laisvalaikio užsiėmimų. Vis dėlto sekmadienį aktyvus laisvalaikis nėra patartinas, nes gresia infekcijos, traumos,  ir kitokia žala. Kitą savaitę slapta galite domėtis kažkokiu asmeniu ir kurti planus jo palankumui pelnyti arba kaip tik jam demaskuoti. Regis, jums seksis išsiaiškinti tai, kas kelia abejonių ar vyksta užkulisiuose. Venkite svaigalų, atsargiai kelyje. Tikriausiai iki pat periodo pabaigos nepatirsite rimtų kliūčių, įgyvendindami suplanuotus tikslus. Jei laukiate kažkokio atlygio ar atsakymo, tikėtina, kad jo sulauksite.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galite suvokti nelabai malonių dalykų, komplikuojančių jūsų gyvenimą. Jums gali prireikti pažįstamų žmonių, draugų patarimų ar pagalbos dėl nelengvos situacijos šeimoje arba dėl artimo žmogaus problemos. Kitą savaitę pravartu pasikonsultuoti su jus dominančios srities specialistais. Galbūt užmegsite naują reikšmingą pažintį. Nuo trečiadienio energijos sumažės, bendravimas labiau vargins. Net jei aplinkiniai bus pakankamai dėmesingi, galite pasijusti vieniši arba tos vienatvės pageidauti. Kibs infekcijos. Periodo pabaiga palanki reikalams, susijusiems su įvaizdžio kūrimu, mokslu, meile.

VANDENIS

Šeštadienį labai aktualūs gali būti mokslo, studijų klausimai. Galite gauti žinutę iš užsienio. Sekmadienį jūsų mintys jau suksis apie darbus, rūpesčius. Galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos, nekokio pasiruošimo egzaminui, neatlikto įsipareigojimo. Kitą savaitę nersitės iš kailio, jei jūsų veikla susijusi su vadyba, administraciniu darbu, politika. Dėl netikėtų neskandumų, nesusikalbėjimo galite patirti stresą. Jei norite pagerinti savo pozicijas, teks padirbėti iš visų jėgų bei pasitelkti diplomatiją. Gerų patarimų, teisingų perspėjimų išgirsite iš draugių. Galimas dėmesio vertas pasiūlymas.

ŽUVYS

Savaitgalį nepatartina skolintis ir skolinti, ką nors pirkti išsimokėtinai, ypač jei tam nepritaria antroji pusė. Mylimo žmogaus patarimai bus nuoširdūs ir įžvalgūs. Beje, patyręs draugas irgi gali jums labai padėti patekus į keblią situaciją. Nuo pirmadienio jūsų mintys suksis apie gyvenimo permainas arba apie studijas, keliones. Galite sulaukti seniai laukto gerbėjo skambučio, gauti pasiūlymą, susijusį su nauju projektu, sandoriu, užsieniu ar pan. Jeigu nenorite susigadinti reputacijos, būkite sąžiningi savo ir kitų atžvilgiu. Jūsų sugebėjimų, organizatoriaus savybių gali labai prireikti tvarkant kolektyvinius reikalus. Sudominusiam asmeniui galite paskirti pasimatymą – nepasigailėsite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių