Astrologinė prognozė sausio 23–29 dienoms

AVINAS

Šeštadienis bus kupinas buitinių rūpesčių. Regis, kažką gera nuveiksite dėl šeimos. Sekmadienį kils pagundų, nusimato pasimatymas, šou renginys. Turbūt teks drausminti savo vaikus, dėl kurių sulauksite nusiskundimų. Pavojų kelia azartiniai lošimai. Gresia ir traumos, gaisrai. Nuo pirmadienio neblogas metas kūrybinei, pedagoginei veiklai, visokiems susitikimams. Sulauksite dėmesio, komplimentų, ir patys kitus kažkuo nudžiuginsite. Turėsite galimybių išsiaiškinti rūpimus klausimus, susiderėti. Per šį periodą darbe ir namuose teks kaip reikiant pasiplūkti, bet rezultatu liksite patenkinti.

JAUTIS

Regis, savaitgalį nemažai dėmesio pareikalaus šeima, namai, vaikai. Galbūt pajusite būtinybę surengti šeimos pasitarimą gyvenimo sąlygų, pareigų klausimu. Gresia traumos, gaisrai. Nuo pirmadienio nemažai nuveikti galite ir darbe, ir namų ūkyje. Gali pasitvirtinti kažkokia jūsų nuojauta. Yra tikimybė, kad realizuosite troškimą, susijusį su kūryba, sportu, turizmu, žaidimais ar vaikais. Regis, bus galimybių smagiai papramogauti ir pasireikšti. Kai kas gali išsispręsti jūsų naudai, jei norite susirasti darbą, vykti į kelionę.

DVYNIAI

Savaitgalį teks rūpintis materialiais dalykais, padėti giminaičiams ar pan. Nerimo gali sukelti kažkoks straipsnis, išgirsta informacija ar gautas pranešimas, laiškas. Atsargiai elkitės kelyje ir su ugnimi. Kitą savaitę turėsite pasirūpinti ne vien savimi, tačiau tai neatrodys našta. Malonu bus suvokti, kad galite būti naudingi. Turbūt teks paskubėti tvarkant mokesčių, nuomos reikalus. Nuo periodo vidurio daugės optimizmo. Turėtų sektis kūrybinė veikla, juridiniai reikalai. Galbūt pavyks pasirašyti norimą kontraktą, pasižymėti scenoje. Gali pasitaikyti ir romantiškų intrigų, flirto.

VĖŽYS

Savaitgalį galite nemažai nuveikti, jei imsitės svarbių darbų, mokymosi, ieškosite reikalingų prekių, informacijos, rūpinsitės kitų žmonių reikalais. Regis, bus pagundų, traukte traukiančių pinigus. Per daug nepasiduokite draugų, pažįstamų įtakai. Kitą savaitę palanku tvarkyti komercinius, verslo reikalus ir tuos, kurie susiję su ryšiais, informacija, reklama, transportu. Pavyks priartėti prie tų asmenų, kurie jums svarbūs, įdomūs. Į periodo pabaigą didžiausio pasitenkinimo jau teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Bendromis pastangomis namų aplinkoje padaugės komforto, jaukumo.

LIŪTAS

Savaitgalį įmanomas romantiškas nuotykis, slaptas flirtas. Verta pasinaudoti ankstesne patirtimi. Vis dėlto kažkas varžys jūsų polėkį ir galimybes, susidursite su kitų nepritarimu. Saugokitės traumų, ugnies. Nuo pirmadienio gana sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su verslu, finansais, technika. Regis, būsite nusiteikę nepigiems pirkiniams. Galbūt parūps kurti nuosavą įmonę. Atsakomybės pareikalaus reikalai, susiję su paskolomis, turtu. Vertėtų pasidomėti, kuo realiai užsiima tie, kurie jums siūlo sandorius, paslaugas. Jeigu nevengsite bendrauti, gausite ypač aktualios informacijos.

MERGELĖ

Šeštadienio susitikimai suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi ir slaptų vilčių. Galbūt gausite įdomų pasiūlymą ar išgirsite reikšmingą naujieną. Sekmadienį jau pasijusite pavargęs nuo šurmulio, dėmesio. Galimas sveikatos sutrikimas arba teks padėti sergančiam giminaičiui. Nederėtų eiti į masinius renginius, stipriai reikštis, sportuoti – galite nukentėti. Nuo pirmadienio gerai jausite kitus žmones, emocionaliai reaguosite. Galite pajusti, kad norisi pakeisti santykių pobūdį. Būkite tolerantiškesni kitokiai nuomonei, pasisaugokite apgavikų, vagių ir nesukčiaukite. Nuo periodo vidurio palanku tvarkyti nuosavybės ir komercinius reikalus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jūsų galvoje kirbės daugybė realių ir nerealių sumanymų, tolimų planų. Vis dėlto situacija nebus maloni, jei trokštate pramogų, bet trūksta pinigų, geros draugijos ar nedžiugina savijauta. Draugų pasiūlymai ar jų pasisvečiavimai gali pasirodyti nuostolingi. Jei tikitės ypatingo dėmesio, galite nusivilti. Kitą savaitę nepraleisite progų pademonstruoti sugebėjimų, plėsti pažinčių ratą. Iš kūrybinės veiklos, pristatymų, parodų galimos pajamos. Galima nauda ir iš nelegalios veiklos. Regis, nerimausite dėl paskalų, gandų, atskleistos paslapties. Pravartu atsiriboti nuo antraeilių dalykų. Nuoširdžiai pasidomėkite artimųjų interesais.

SKORPIONAS

Savaitgalio dienomis svajosite apie nekasdieniškus tikslus, potyrius. Gali tekti rimtai pasimokyti. Regis, sekmadienį nervinsitės ir kažką keiksnosite. Gali būti, kad kažkas ges, nepavyks. Saugokitės traumų, ugnies. Nuo pirmadienio galite pasiryžti rizikingam žingsniui ar svarbiam pokalbiui. Pasieksite tikslą, jei tas tikslas bus pagal galimybes ir prieš tai suderinus interesus. Apskritai, gana palanku sudaryti sutartis, organizuoti kolektyvinius renginius, diskutuoti, pasisakyti. Gali būti, kad užmegsite šaunią pažintį arba šiaip smagiai praleisite laisvalaikį su bendraminčių kompanija.

ŠAULYS

Savaitgalį sau galite iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi, arba aplinkiniai darys tokį spaudimą. Nepykite ant tų, kurie verčia jus stengtis, tobulėti. Saugokitės traumų, ugnies, neviršykite greičio. Nuo pirmadienio tikėtinos naujienos, susijusios su kelione, mokslu ar darbu. Neblogai seksis, jeigu ketinate vesti susirinkimą, renginį, ieškoti rėmėjų, kreiptis į užsieniečius dėl bendradarbiavimo ar draugystės. Planuosite, strateguosite naujas gyvenimo, veiklos perspektyvas. Vis dėlto tykos ir neišvengiamos, nepageidaujamos išlaidos, nerimas namuose. Neišplepėkite patikėtų paslapčių, nekritikuokite kitų, ypač mylimo žmogaus, vaikų.

OŽIARAGIS

Šeštadienį tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu, potencialiu partneriu ar pan. Sekmadienį nuotaiką gali sugadinti neplanuotos išlaidos, nuostoliai, vaikų eibės. Nebūkite kategoriški ir neužsidarykite savo siaurų interesų rėmuose. Saugokite sveikatą. Kitą savaitę palanku sudaryti draudimo sutartį, tvarkyti mokesčių, nekilnojamojo turto, investicijų reikalus. Jums gali pasisekti ir tuo atveju, jei puoselėjate viltis, susijusias su išsilavinimu ar moksline karjera, intelektiniu darbu. Turėtų pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo perspektyvų. Galima įdomi pažintis internetu.

VANDENIS

Šeštadienį pravartu pasirūpinti grožiu ir sveikata. Sekmadienį jums truks emocinės pusiausvyros. Galite susidurti su reikliais, griežtais ar net agresyviais asmenimis, nelinkusiais nusileisti. Kitą savaitę įdomūs dalykai nusimato santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais ir konkurentais. Pavyks suderinti darbo ir asmeninius reikalus. Gali būti, kad kažką atgausite arba grąžinsite skolą. Tik nekelkite nerealių reikalavimų antrajai pusei bei venkite nervinės įtampos ir naujų įsiskolinimų. Regis, mėginsite padaryti įspūdį aplinkiniams savo gabumais, žiniomis. Gali pavykti pasižymėti, bet nebūtinai teigiamai.

ŽUVYS

Savaitgalį galite pasižymėti konkurse, renginyje. Regis, labai rūpinsitės išvaizda, stiliumi ir itin priekabiai šia prasme vertinsite aplinkinius. Svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis sveikata. Būkite labai atsargūs su technine įranga, ugnimi. Nuo pirmadienio turėsite daug darbo, teks atkreipti dėmesį į begalę smulkmenų. Iš kolegų, partnerių galite kažko naudingo išmokti, su jų pagalba užmegzti dalykinę ar asmeniškai svarbią pažintį, rasti galimybių sustiprinti verslą, ką nors parduoti ar išnuomoti. Galbūt teks spręsti juridines problemas arba draudimo, investicijų, alimentų, paskolų klausimus. Pravartu aptarti visus įsipareigojimų variantus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių