Astrologinė prognozė sausio 10–16 dienoms

AVINAS

Savaitgalį galite nemažai nuveikti savo ūkyje. Visiškai arba beveik neklysite galvodami apie savo arba vaikų perspektyvas, sveikatos būklę. Jausite didesnį norą bendrauti su kitais ir dalytis tuo, ką turite, padėti. Kitą savaitę sunku bus slėpti simpatijas ir antipatijas, jūsų emocijos bus kaip ant delno. Regis, pasižymėsite nusiteikimu keistis ir daug ką keisti. Opus bus skolų, mokesčių, verslo perspektyvų klausimas. Labai svarbu rimtai susikaupti ir tuoj pat susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansų, buhalterijos.

JAUTIS

Savaitgalis skatins kūrybiškumą, romantišką polėkį, idėjas, susijusias su menu, vaikais, mylimu žmogumi. Galbūt nudžiugins draugo, gerbėjo pasirodymas. Gali kilti noras atnaujinti asmeninį garderobą, pakeisti šukuosenos stilių. Kitą savaitę visais reikalais reikėtų daugiau tartis su kolegomis, draugais, šeimos nariais, nes jums prireiks jų pagalbos. Padidėjęs aplinkinių dėmesys skatins jus rūpintis išvaizda, sveikata, higiena. Galbūt apsilankysite sporto komplekse. Nepersistenkite siekdami tikslų tiek finansinėje, tiek meilės srityje, nes galite pakliūti į nemalonią situaciją. Venkite skolintis ir skolinti pinigus, ypač be jokio užstato, garantijų.

DVYNIAI

Savaitgalį jums labai norėsis jaukumo namuose, galimybės skirti laiko tik sau, savo poreikiams. Sieksite dvasinio ir fizinio intymumo, prisiplanuosite sveikatos ir grožio procedūrų. Palanku plėtoti kūrybinę veiklą, užmegzti meilės romaną arba atnaujinti draugystę. Kitą savaitę užplūs informacijos lavina, kurią reikės suspėti apdoroti. Jei jums nestinga iniciatyvos, humoro jausmo, tuomet puikiai pasinaudosite situacija, pažintimis. Labiau prižiūrėkite vaikus. Atsargiau elkitės su technika. Tikriausiai teks atkreipti dėmesį į savo ar šeimos nario sveikatą. Rūpesčių gali kelti ir juridiniai reikalai, derybos, dalybos.

VĖŽYS

Šį savaitgalį daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Jūsų smalsumas leis kai ką išsiaiškinti. Jausite pareigą susitvarkyti buitį, tačiau turėsite prisiversti, kad pradėtą darbą pabaigtumėte. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto. Nuo pirmadienio porą dienų būsite nervingi, neatsargūs. Nerimausite dėl artimų žmonių bėdų. Kita vertus, imsite geriau suprasti, kaip galėtumėte sau ar kitiems padėti. Nuo trečiadienio palanku mėginti realizuoti planus, susijusius su pramogomis, kūryba. Derėtų pasidomėti augančios kartos interesais. Kažką intriguojamo galite sužinoti apie meilės objektą. Darbe galite gauti pastabų ar papildomo darbo krūvio. Atsargiai su technika ir kelyje.

LIŪTAS

Šį savaitgalį sugebėsite sklandžiai rūpintis suplanuotais reikalais, šeima, namais. Padidės naujų daiktų, žemiškų malonumų poreikis. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje. Tiesiog darykite tai, kas širdžiai malonu ir nekenkia kitiems. Kitą savaitę galite gauti netikėtą žinią arba įvyks incidentas, kažkas sujauks darbotvarkę ir pan. Venkite rizikos, pasisaugokite avarijų. Regis, nuo visko atsigausite pasinėrę į romantiką. Nuo trečiadienio labiau rūpės artimų žmonių, giminaičių, vaikų problemos. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai saugiai leistų laisvalaikį, pratinkite prie pareigų.

MERGELĖ

Savaitgalį pasižymėsite išaugusia iniciatyva, kūrybingumu. Domins sportas ir kitoks aktyvus laisvalaikis. Su broliu, seserimi ar artimais draugais smagiai leisite laiką. Galite įsigyti kažką savo buičiai, aplinkai papuošti, patobulinti. Kitą savaitę teks tvarkyti piniginius, komercinius reikalus arba atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus. Tikriausiai būsite susirūpinę pajamų šaltiniais, uždarbio galimybėmis – galimi ir naudingi, ir nenaudingi susitikimai. Tiktų bendrauti su žiniasklaida, tvarkyti korespondenciją, rašyti, reklamuotis. Aplinkinius galite nustebinti savo pastebėjimais, komentarais. Stenkitės valdyti savo emocijas.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį aiškinkitės paslaptis, klauskite patarimų. Jokiu būdu nesistenkite kitų pakeisti, diktuoti savo valios. Jei svajojate apie kažkieno dėmesį ar dovaną ir tai nėra nerealu, verta subtiliai užsiminti. Galbūt pajusite meninį įkvėpimą. Kitą savaitę galimos netikėtos permainos. Tai gali suerzinti, sukrėsti, bet daug kas vėliau išeis į gera. Jeigu padarėte klaidų, pasimokykite iš jų. Neblogas metas kūrybai, fotografijai, flirtams, meilės pasimatymams. Kils noras puoštis, įsigyti naujų aksesuarų. Pasisaugokite neapgalvotų, paviršutiniškų sandorių. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, draugauti, judėti, sportuoti. Tiktų žaisti komandinius žaidimus, sublizgėti scenoje. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai. Kitą savaitę gali suerzinti nemalonus įvykis arba gandai, intrigos. Arba tiesiog pasijusite be reikalo iššvaistę jėgas. Problemų gali kilti dėl jūsų ambicijų ar godumo. Saugokite savo turtą, automobilį, pinigus nuo vagių ir sukčių. Staigmenų žada darbo interviu ar pan. Galite sudaryti ilgalaikę sutartį. Tačiau įmanomi ir tokie nesusipratimai, kurie gali lemti nuostolį, pajamų šaltinio išgaravimą iš panosės ir pan. Būkite apdairūs.

ŠAULYS

Savaitgalį teks imtis kažkokių susikaupusių darbų arba rūpintis žmonėmis, kurie jaučiasi apleisti. Vis dėlto tai palankus metas susitikimams, renginiams organizuoti, naujiems ryšiams megzti. Galite pasijusti populiarūs, reikalingi. Kitą savaitę nerimausite dėl vaikų, verslo problemų. Tačiau galimi dėmesio verti pasiūlymai, naudingi susitarimai. Dabar ar neseniai užmegztas ryšys žada romaną arba kokią nors permainą. Gali plėtotis ir jūsų meninis talentas. Rūpinkitės sveikata. Norint pasiekti tikslą, gali tekti kažko atsisakyti arba labiau įsigilinti į aktualų klausimą. Nesivelkite į intrigas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį parūps globalūs dalykai, politika, mokslas, filosofija, kultūra arba užsienio naujovės. Jeigu leisitės į kelionę, pamatysite ar išgirsite kažką tokio, kas jus itin sudomins. Atsakingai ruošitės paskaitoms, dalykiniam pokalbiui ar pan. Kitą savaitę pasistenkite rimtai dirbti, nesipykti su viršininku, kolegomis, nes bus lengva patekti į jų nemalonę. Gana palanku dirbti komandinį darbą, vykti į kelionę, rengti susirinkimus, prezentacijas. Tikėtina, kad pavyks sudominti tą, kurį norite sudominti. Problemų galite tikėtis kelyje arba susijusių su technika, komentarais, įstatymų pažeidimais ar pan.

VANDENIS

Savaitgalį gali apimti nerimas, kad ne jūs valdote situaciją. Suimkite save į rankas, pasikalbėkite su psichologiškai įžvalgiu žmogumi ar nueikite į kokį renginį. Pasistenkite orientuotis į perspektyvą, ieškoti savo pašaukimo. Kitą savaitę pavojinga pervertinti jėgas ir galimybes – jums tuoj pat tektų atsakyti už savo veiksmus ir pažadus. Tačiau kūrybingiems, originaliems žmonėms itin seksis. Kai kurie sulauks viliojamų pasiūlymų. Gali būti, kad duosite interviu. Periodo pabaigoje iš jūsų gali būti pareikalauta rimtesnio požiūrio į veiklą, pažadus, savo vaidmenį kolektyve ir pan.

ŽUVYS

Savaitgalio teikiamą įžvalgą galite išnaudoti itin naudingai – tik stenkitės suprasti konkurentus, jų motyvus ir žmones, su kuriais jus sieja ypatingi jausmai ar reikalai. Galite padaryti atradimų. Galbūt gausite intriguojamą pasiūlymą iš neabejingo jums asmens. Kitą savaitę iš jūsų bus reikalaujama daugiau, nei esate pasirengę duoti ar prisiimti. Turbūt neišsisuksite nuo reikalų, susijusių su finansais, draudimu, alimentais, paskolomis, nuosavybe ar pan. Pastebėtos smulkmenos, gera reakcija jus turėtų nuvesti teisingu keliu. Vis dėlto gali būti, kad teks bendrauti su griežtai nusiteikusiais teisėtvarkos pareigūnais, politikais ar užsieniečiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulius is zadeikiu

saulius is zadeikiu portretas
esu vezys,atejes pas tyreja dristu kamantineti ar jo pavarde susijusi su mero pavarde,nes man reikalingi itakingi rysiai,paskui visas subtylybes iskeliu i viesuma,liezuvauju,ikyriai pristatau savo geneologini medi su savo bobutemis lenkemis pilsudskovomis kurios suviliojo prezidenta grietine ir valde lietuva iki karo-paskui perbego upeli ir emigravo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių