Astrologinė prognozė rugsėjo 3 d.

  • Teksto dydis:

Avinas

Dėl skirtingo vertybių suvokimo įsivelsite į konfliktą, kuris vers Jus ieškoti kompromiso. Nebegalėsite gerbti autoritetingo žmogaus. Neverta apie tai kalbėti ar kitaip pabrėžti savo nepasitenkinimą. Susitvardymas - pagrindinis šios dienos žodis.

Jautis

Atrodys, kad aplinkybės klostosi ne Jūsų naudai. Jums trūks aplinkinių ir artimųjų pritarimo bei meilės. Galite susipykti su jaunais žmonėmis, todėl patirsite stresą. Bet jei sugebėsite suprasti, kad tokia būsena greitai praeis ir laikai pagerės, ši nepalanki diena smarkiai Jums nepakenks.

Dvyniai

Sėkminga diena. Seksis bendrauti su vaikais, jaunais žmonėmis, šeima bei aplinkiniais. Jausite jų supratimą bei palaikymą. Beje, jiems taip pat reikalingas Jūsų nuoširdus palaikymas, ypač jei norite iš tiesų pagerinti supantį pasaulį. Tačiau nepiktnaudžiaukite pasitikėjimu - atsakomybė bendraujant svarbi ne mažiau negu darbe, ir šiandien prisiimtus įsipareigojimus teks vėliau įvykdyti.

Vėžys

Lengvas ir ramus laikas, viskas vyksta sklandžiai. Tinkamai organizuotas darbas neturėtų kelti rūpesčių. Bendraujant su vyresniais arba įtakingais žmonėmis, gali išsirutulioti naujų idėjų. Pats laikas pagalvoti apie savęs tobulinimo ar karjeros galimybes. Viskas, ką šiandien numatysite, ateityje gali tapti realybe.

Liūtas

Labai sėkminga diena. Kitaip vertinsite tai, kas gera. Dėl šio pokyčio pajusite meilę ir dėkingumą aplinkiniams. Be to, galite pamilti arba imti gerbti vyresnį už save žmogų. Tik nepasiduokite euforijai ir nežadėkite daugiau negu galite įvykdyti.

Mergelė

Svajokite, stebėkite žvaigždes, juk ne taip dažnai pasitaiko tokių galimybių, todėl nepraleiskite progos ir pasitelkite savo vaizduotę. Gera knyga ar filmas padės atitrūkti nuo realybės. Dar geriau būtų aplankyti parodą, prezentaciją, ką nors tokio, kas Jus įkvėptų ir suteiktų naujų jėgų.

Svarstyklės

Puikiai seksis suprasti aplinkinius bei praleisti laiką su mylimu žmogumi. Malonūs jausmai, geri santykiai su kitais ir artimųjų parama padarys Jus laimingus. Negadinkite sau nuotaikos liūdnomis mintimis apie rytojų, juk mums nelemta nuspėti, kaip susiklostys aplinkybės ateityje, tiesiog džiaukitės šia diena.

Skorpionas

Kalbėsite įtikinamai. Palanki diena ieškoti naujų idėjų. Galimas malonus bendravimas su mylimais žmonėmis. Vakarop tapsite irzlūs, imsite nepasitikėti savimi, bet truputis poilsio greitai pašalins įtampą.

Šaulys

Sunku susikaupti, gali atsirasti netinkamų ar klaidinančių minčių bei idėjų. Tai sunkus ir emocionalus laikas, kurio metu galimi kivirčai su vyresniais ir autoritetingais žmonėmis. Šiandien Jums geriau užsisklęsti savyje, atsipalaiduoti, pasiklausyti muzikos.

Ožiaragis

Puikus laikas būti ryžtingiems sprendžiant karjeros klausimus. Šiuo metu tikrai nestigs jėgų, tiesiog pasistenkite jas protingai išnaudoti. Gyvenimo kelias atviras ir aiškus. Dirbkite nesiblaškydami, o po to maloniai pailsėkite - esate verti ramybės ir gyvenimo džiaugsmų.

Vandenis

Laukia svarbus susitikimas su jaunu žmogumi ar su kuo nors iš Jūsų pažįstamų. Galimi emocionalūs pokalbiai, kurių metu pasistenkite būti supratingi ir nuolaidūs. Niekas negali Jūsų priversti daryti tai, kas nemalonu, todėl pravers ir gebėjimas susitarti, ir asmeninės Jūsų savybės: padorumas, tiesumas bei principingumas.

Žuvys

Gali susidaryti įspūdis, kad gyvenimas klostosi taip, lyg kažkas tyčiotųsi iš Jūsų ir bandytų suerzinti. Galbūt kas nors iš tikrųjų ieško būdų, kaip Jus supykdyti. Bus tikrai sunku valdytis. Nė minutėlei neužsimirškite, kontroliuokite save, ir vakare reikalai ims gerėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių