Astrologinė prognozė rugsėjo 27 – spalio 3 dienoms

Ar norite sužinoti, ką žada žvaigždės rugsėjo 27 – spalio 3 dienoms?

AVINAS

Savaitgalį bus sunku susilaikyti neišlaidavus ir nelepinus pirkiniais vaikų, mylimųjų. Jeigu kam nors privalote grąžinti skolą, pirmiausia pagalvokite apie tai. Būsite linkę pasiryžti rimtai permainai, investicinei rizikai, stambiam apsipirkimui ar perpardavimui. Kitą savaitę pagaliau galite sutvarkyti aktualų juridinį formalumą. Puikus metas moksliniams tyrinėjimams, paskaitoms, įvairiems ryšiams, reikalams su žiniasklaida. Jums gali pasisekti, jei ieškote kontaktų su užsieniečiais, sprendžiate švietimo, kultūros klausimus, ieškote naujų partnerių. Į periodo pabaigą pasitelkite kantrybę, diplomatiją darbe, viešumoje, užuot elgęsi karštakošiškai. Už tai bus atlyginta.

JAUTIS

Savaitgalį būsite linkę diskutuoti, oponuoti. Būkite taktiškesni, kad neįsipliekstų konfliktai. Antraip į paviršių gali iškilti slėptos aistros, nuoskaudos. Kad ir kaip būtų, jusite aplinkinių simpatijas, trauksite priešingą lytį. Įmanomos naujos pažintys, naudingi susitikimai. Nuo pirmadienio pats metas pasirūpinti įvaizdžiu, sveikata, planuoti reformas, investicijas, atsikratyti žalingų įpročių. Meilės reikalai suteiks vilčių. Ypač jei patinkančiam žmogui padėsite darbo klausimu ar finansine prasme. Į periodo pabaigą jums gali tekti demonstruoti kompetenciją, žinias. Tai gali daug ką nulemti.

DVYNIAI

Savaitgalį aktualiausi bus su dieta, higiena, gyvūnais, sveikatos ir grožio profilaktika susiję reikalai. Nemažai nuveiksite namuose, ūkyje, jei tik nekils sveikatos problemų. Galbūt įsigysite daiktą, lengvinantį namų ruošos darbus, arba tiesiog noriai vaikštinėsite po parduotuves ir apžiūrinėsite namų apyvokos, darbo, ūkio reikmenis, drabužius, meninę vertę turinčius daiktus, kosmetiką ir kt. Kitą savaitę galite daug nuveikti, tad būkite ryžtingesni, tik pasisaugokite traumų, avarijų. Yra tikimybė, kad iš partnerių, gerbėjų sulauksite ir komplimentų, ir realios pagalbos. Nelikite skolingi už paslaugas, bet ir neišlaidaukite be reikalo.

VĖŽYS

Savaitgalį padidės kūrybinis, sportinis aktyvumas. Daug bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, giminėmis, vaikais, megsite pažintis telefonu, internetu, svečiuositės. Patirsite jaudinamų emocijų, jei išsiruošite į pasimatymą ar šou žaidimą, konkursą. Tai gali būti ir atsikratymo nepasiteisinusiais jausmais ar užsiėmimais dienos, lydimos naujų polėkių bei apsisprendimų. Nuo pirmadienio darbštumo išties nestokosite, ypač fizine, ūkine, technine prasme. Nepersitempkite, nes lengva pakenkti sveikatai. Pasidomėkite darbo rinkos naujienomis, jei norite rasti ar keisti darbą. Gali užsimegzti ilgalaikis bendradarbiavimas, partnerystė.

LIŪTAS

Šį savaitgalį šeimos reikalams teikite prioritetą, būkite atidesni namiškių poreikiams. Jeigu išsiaiškinsite artimiesiems svarbius dalykus ir jų paisysite, vėliau neturėsite rimtesnių problemų. Būtina užkirsti kelią susvetimėjimui. Regis, jums pavyks neblogai pasidarbuoti buityje, sodyboje. Nuo pirmadienio būsite azartiški, aistringi. Galite pasireikšti sporte, scenoje, veikloje su vaikais. Pirmyn sparčiau pajudės kūrybinis ar kitoks projektas. Stebėkite, ar vaikai elgiasi saugiai, nes jiems padaugėja pavojų. Turėtų sektis ir meilės fronte. Jei darbo tema teiksite interviu, apgalvokite kiekvieną žodį.

MERGELĖ

Savaitgalis palankus trumpoms išvykoms, susitikimams. Būkite malonesni šeimos nariams, giminaičiams, nepriekaištaukite dėl smulkmenų. Tuomet visi pabendravimai bus malonūs, o gal ir labai naudingi dėl gautų gerų patarimų, aktualios informacijos. Jei privalote sutvarkyti sąskaitas, pasimokyti, parašyti rašinį ar straipsnį, pavyks puikiai. Kitą savaitę mintys vis suksis apie šeimą, pinigus, komfortą, kreditą. Gana palanku tvarkyti nuosavybės dokumentus, tarpininkauti perkant, parduodant ar nuomojant. Tai žada momentines įplaukas arba palankų ilgalaikį sandorį. Arba aktualijos suksis apie šeimos pagausėjimą, vaikų poreikius.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį tikriausiai mėgausitės komfortu, gardumynais. Jeigu pasiilgote ramios naminės veiklos, rasite kuo užsiimti. Pravartu peržiūrėti aprangą, paimti į rankas pamirštą mezginį, meistrauti, susiūti įplyšusį žaislą, kartu su vaikais išsikepti pyragą ar kt. Kitą savaitę galima nelaukta žinia ar susitikimas. Galite iš širdies pasikalbėti su neseniai iš kelionės grįžusiu draugu ar giminaičiu. Regis, seksis tvarkyti komercinius ir su informacija, ryšiais susijusius reikalus. Būsite nusiteikę planuoti svarbius sandorius ir pirkinius. Dėl šeimos gerovės verta paplušėti, investuoti, bet nenuskriausti ir savęs.

SKORPIONAS

Savaitgalį derėtų sutelkti dėmesį į tai, kas naudinga jūsų sveikatai, šeimai. Jeigu ketinate ką nors nepigaus pirkti, dar kartą pasvarstykite, ar tai būtina. Tai, ko linkėsite ar ką darysite kitiems, gali jums grįžti bumerangu. Regis, gerų emocijų semsitės iš prisiminimų ir kontaktų su tais artimais žmonėmis, kuriuos itin branginate. Kitą savaitę teks nemažai bendrauti, derėtis, tad sužinosite naujų dalykų. Tikėtina proga papildomai užsidirbti. Labai svarbu, kokias dabar sudarysite komercines sutartis, kaip panaudosite lėšas, nes tai turės padarinių. Regis, rezultatai neužtruks. Neišplepėkite svetimų paslapčių.

ŠAULYS

Savaitgalį pasinaudokite galimybe atsipalaiduoti, patinginiauti, o jeigu įmanoma, tai ir pasimėgauti vienuma namuose. Taip prisikaupsite daugiau energijos kitai savaitei. Venkite puikuotis savo gerove. Gali būti, kad ką nors lankysite ligoninėje, įkalinimo įstaigoje, teiksite ar gausite labdarą. Nuo pirmadienio pora dienų būsite tokie impulsyvūs, azartiški, kad kils rizika susižeisti ar sužeisti kitus. Nestokosite bendradarbiavimo, solidarumo dvasios. Atsiras galimybių pabendrauti su įdomiais žmonėmis ar pasivaržyti sporto ringe. Regis, netgi aklas pasimatymas nenuvils.

OŽIARAGIS

Savaitgalį gyvai bendrausite su pažįstamais ir draugais. Regis, kils ūpas sudalyvauti žaidime, konkurse, šou renginyje ar viešoje akcijoje. Stenkitės neapvilti žmonių, kurie jumis pasitiki. Kažkam gali labai prireikti jūsų patarimų, įžvalgos. Kitą savaitę dvi pirmos dienos bus tuo geresnės, kuo mažiau turėsite pareigų ir planų. Organizmas reikalaus poilsio, atsiribojimo. Reikia vengti stresų, šurmulio ir labiau saugoti sveikatą. Galimi įvykiai, susiję su labdara, medicina, slaptais susitarimais, protekcijomis. Nuo trečiadienio ims augti jūsų ambicijos, savivertė. Galite pagarsėti, bet nebūtinai gerąja prasme.

VANDENIS

Šį savaitgalį teks tvarkyti svarbius reikalus, gal net toli nuo namų. Jeigu niekur neišvyksite, atkreipkite dėmesį į šeimos narių emocinę būklę ir tvarką namuose. Jei turite laiko, paskaitykite, pasisemkite išminties, pamąstykite, ką labiausiai trokštate pasiekti gyvenime. Kitą savaitę jums rūpės draugai, sportas, renginiai. Iki trečiadienio puikiai seksis dirbti organizacinį, visuomeninį darbą, daryti įtaką kitiems. Turbūt tai lems jūsų žinios, patirtis, o gal ir tam tikri ryšiai. Tikėtini reikšmingi vizitai, susitarimai. Į periodo pabaigą energijos nesumažės, bet tapsite neobjektyvūs, neadekvačiai reaguojantys.

ŽUVYS

Šį savaitgalį į viską žvelgsite plačiau, būsite linkę ieškoti teisingumo ir prasmės. Jus gali kažkuo nustebinti nepažįstamas žmogus. Panašu, kad iš jo gausite įdomios ir reikalingos informacijos. Galbūt sulauksite retai matomų svečių. Kitą savaitę emocinės įtampos nestigs, ir ji kartais gali prasiveržti netinkamai. Vis dėlto dalykinėje veikloje būsite kompetentingi, pareigingi, todėl tikriausiai lydės sėkmė, net jei susidursite su radikalia permaina ar naujove. Gali atsinaujinti ar užsimegzti svarbus ilgalaikis ryšys. Neskubėkite prisiimti finansinių įsipareigojimų, kol viską įvertinsite.


Šiame straipsnyje: astrologijahoroskopaiprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių