Astrologinė prognozė rugsėjo 13–19 dienoms

AVINAS

Šeštadienį būsite nervingi, impulsyvūs, stokosite kantrybės, tad galite išprovokuoti nesutarimus, durų trankymą. Gali dužti indai, lūžti technika. O jei imsitės ją taisyti, iš nekantrumo galite dar labiau sugadinti. Sekmadienis turėtų būti geresnis, ypač jei susitiksite su mielais jums žmonėmis. Kitą savaitę porą dienų jums itin norėsis bendrauti, būti informuotiems ir turintiems ką pasakyti. Seksis mokytis ir mokyti. Kitomis dienomis laisvą laiką skirkite šeimai. Į periodo pabaigą augs kūrybinis ir romantinis polėkis. Jeigu siekiate įsidarbinti ar dalyvauti šou projekte, galite sulaukti pasiūlymo.

JAUTIS

Savaitgalio dienos gali būti malonios, kupinos gerų įspūdžių, jeigu tik nesivelsite į nelegalius reikalus, aferas ir neužkibsite ant sukčių kabliuko. Pas jus gali atvykti išsiilgtas žmogus arba patys vyksite į ypatingą renginį, pasimatymą. Sulauksite dovanų arba komplimentų. Jeigu teikiate grožio, dizaino paslaugas, įtiksite klientams ir papildysite piniginę. Nuo pirmadienio jums rūpės aptarti piniginius reikalus, sudaryti komercines, nuomos sutartis ar pan. Gerai padirbėjus ir užsidirbus pinigų, šauniai atpalaiduotų romantiškas meilės pasimatymas, šeimos pramoga.

DVYNIAI

Šeštadienis bus nepalankus susitikimams, kolektyvinėms išvykoms, renginiams. Aplinkiniai jus trikdys, ves iš pusiausvyros, neleis atsipalaiduoti ir būti savimi. Tai vargins ir jūs norėsite geriau būti nematomi, kad visi paliktų ramybėje. Galite įnikti į svaigalus. Gresia avarijos. Sekmadienis turėtų būti malonesnis. Kitą savaitę produktyviai pasidarbuosite darbe ir namuose. Užteks laiko ir smagiam laisvalaikiui. Galimas džiuginamas susitikimas, o galbūt ir naudingas kontraktas. O jei tokia sėkmė jus aplenks, tuomet visą savaitę ramybės neduos klausimas, susijęs su pajamų šaltiniais, verslu ar darbu, nuosavybe, ilgalaikio vartojimo prekėmis.

VĖŽYS

Savaitgalio dienos labai prieštaringos. Viena vertus, širdį gali užlieti meilės jausmai, susižavėjimas, pasididžiavimas mylimu žmogumi, partneriu ar vaikais. Kita vertus, tai avaringas, nesaugus metas. Reikės ypatingo atsargumo. Nuo pirmadienio porą dienų jums nesiseks praktiniai darbai. Patiks teoriškai mąstyti, skaityti, užsiimti menine ar intelektine kūryba, nerti į dvasinius ieškojimus. Naudinga gali būti su labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Tikėtina, kad užmegsite produktyvų bendradarbiavimą. Vis dėlto vidinis nerimastingumas jums neleis jaustis saugiai, ir pasitikėti savimi iki pat periodo pabaigos.

LIŪTAS

Šį savaitgalį iš dalies patenkinsite savo garbėtrošką, jei siekiate tapti žinomi. Jums atrodys, kad svetimi žmonės jus labiau gerbia ir vertina nei artimi. Neapsirikite pasikliaudami tais, kurie jus liaupsina, nors beveik nepažįsta, kad nenutiktų kaip pasakėčioje apie lapę ir varną. Nuo pirmadienio pora dienų bus palankios įvairiam bendravimui, organizacinei ir kolektyvinei veiklai. Galite susitarti dėl svarbių jums dalykų. Savaitės viduryje tiktų pasinerti į meninę kūrybą. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, vaistais. Penktadienį pajusite energijos antplūdį ir norą siekti trokštamų pergalių.

MERGELĖ

Savaitgalis gali pažerti ir aštrių šukių, ir svaigios romantikos. Jeigu vyksite į kokią puotą, šventinį renginį ar pasimatymą, teks pakratyti piniginę. Ir ne vieną kartą. Nežiopsokite kelyje, venkite bet kokios pavojingos rizikos, saugokitės ilgapirščių. Kitą savaitę teks tvarkyti oficialius reikalus, dokumentus. Kuo greičiau atliksite tai, kas būtina, tuo greičiau galėsite nukreipti savo dėmesį į įdomesnius dalykus, hobį, skirti laiko draugams, renginiams. Būsite linkę pasitikėti kitais, prasiplės pažįstamų ratas. Gali būti, kad sumanysite burtis į klubą, partiją arba keisti politinę, visuomeninę orientaciją.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalio pagundos gali kai ką apversti aukštyn kojomis. Galbūt nutrūks įtemptas ryšys, įvyks konfliktas dėl negrąžintos skolos, sugadinto daikto. atviras išsikalbėjimas, sielos atvėrimas gali išeiti ir į gera, nes galbūt kita pusė panorės viską ištaisyti. Kitą savaitę tiktų pristatyti projektus, megzti tarptautinius ryšius. Su užsieniečiais pravartu tartis dėl bendros veiklos ar studijų, stažuotės. Jeigu norite, kad jus gerbtų, pasitikėtų, labai svarbu laikytis duoto žodžio. Vis dėlto galimos provokacijos arba kolegų išdaigos, kurios privers jaudintis. Periodo pabaiga žada šaunų renginį, varžybas.

SKORPIONAS

Savaitgalis žada karštus jausmus meilės objektui arba iš pastarojo pusės. Galima ypatinga atrakcija, vaišės, dovanos. Kita vertus, lengva pamesti dokumentus, raktus, sukelti avarinę situaciją, patirti alergines reakcijas. Kitą savaitę tikriausiai sulauksite pažadų, susijusių su paskola, kompensacija. Būsite psichologiškai įžvalgūs ir tuo naudodamiesi galite žaisti jums neabejingo žmogaus jausmais. Nuo trečiadienio kalbos suksis apie studijas, keliones. Galite gauti svarbių žinių iš aukštesnės institucijos ar užsienio. Jeigu dalyvausite viešame renginyje, sulauksite daug dėmesio.

ŠAULYS

Savaitgalį jums teks pasidarbuoti. Jeigu ne darbe, tai prie ūkinių darbų, talkoje ar kt. Galimas nelegalus uždarbis arba nedeklaruojama paslauga, kuria liksite patenkinti. Atsakingai elkitės kelyje ir su technika, elektra. Saugokitės vagišių – nuo jų gali nukentėti ir jūsų automobilis, ir namai. Nuo pirmadienio porą dienų bus palanku tarpininkauti ar veikti per tarpininkus. Gali būti, kad svarbūs jums santykiai peržengs dalykines ribas. Tačiau šią savaitę galite susidurti su kreditorių pretenzijomis. Derėtų laikytis eismo taisyklių ir darbų atlikimo terminų. Penktadienį palanku leistis į kelionę.

OŽIARAGIS

Savaitgalį būsite nusiteikę smagiai pašėlioti, pasidžiaugti gera draugija, meile. Į savo tvarkaraštį įtrauksite ir vaikus, t.y. jiems įdomias atrakcijas. Vis dėlto gali kilti kliūčių dėl netikėtų įvykių. Būkite dėmesingi artimiesiems ir ką nors darydami su technika, elektra. Kitą savaitę nudirbsite nemažai darbų, įveiksite trukdžius. Tikėtini perspektyvūs susitarimai. Gali būti ir taip, kad, užuot dirbus, jums teks tikrintis sveikatą, darytis tyrimus ar atsiimti atsakymus, vykti į paskirtas procedūras. Savaitės viduryje tiktų patarpininkauti, išsiaiškinti santykius su aplinkiniais, partneriu. Gali megztis aistringas romanas.

VANDENIS

Įvairių rizikų kupinas bus šeštadienis. Gresia avarijos, technikos gedimai. Verčiau patys nebandykite taisyti gedimų, jei nesate specialistai. Galite sulaukti netikėtų svečių ar pritrenkiamos žinios. Sekmadienis žada daugiau atsipalaidavimo, romantikos. Kitą savaitę galite suliepsnoti kūrybine ugnimi arba aistringa meile. Tikėtina, kad pasiekimais ar išradingumu nudžiugins vaikai. O jeigu turite vidinių problemų, nenusikratote nerimo, jums geriausias vaistas – mėgstamas darbas, mankšta, sportas, masažas. Gali būti, kad šiuo metu gausite netikėtą darbo pasiūlymą. Regis, jums pavyks įveikti konkurentus.

ŽUVYS

Permainingas bus šis savaitgalis. Galbūt eksperimentuosite prie viryklės norėdami nustebinti artimuosius, o gal vyksite grybauti, į talką kaime arba sveikinti besituokiančių draugų. Galite gauti malonios žinios, lauktą laišką. Pasistenkite elgtis sąžiningai, neklaidinti kitų. Ir patys saugokitės sukčių. Kitą savaitę porą dienų būsite pasyvūs, nelinkę savarankiškai veikti. Vis dėlto neatidėliokite buitinių, ūkinių, techninių problemų sprendimo. Savaitės viduryje seksis megzti pažintis, ieškoti nuotykių. Galite sužinoti intriguojamą žinią apie mylimą žmogų, jo ar savo perspektyvas. Staigmenų galima tikėtis ir iš vaikų.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių