Astrologinė prognozė rugpjūčio 8–14 dienoms

AVINAS

Savaitgalį nenustygsite vietoje ir griebsitės tai vieno, tai kito, daug plepėsite telefonu. Jeigu veiksite kiek planingiau,  suspėsite atlikti naudingų dalykų ir įdomiai praleisti laisvalaikį su draugais, kaimynais ar kt. Kitą savaitę daugiausia jūsų dėmesio reikalaus šeima, vaikai, artimųjų reikalai. Viską jautriai imsite į širdį, dėl to gali kamuoti migrena, sustreikuoti skrandis. Mintys suksis apie gyvenamosios vietos keitimą, pirkinius, statybas ar remontą. Jei atostogaujate, pravartu aplankyti seniai matytus žmones, pamirštas vietas.

JAUTIS

Per savaitgalį kuo daugiau komforto suteikite savo kūnui ir sielai. Jeigu galėsite neskubėdami ir maloniai leisti laisvalaikį, pasmaguriauti, pasimėgauti patinkančių žmonių draugija, tuomet pasijusite išties pailsėję ir pasirengę seniems ir naujiems iššūkiams. Kitą savaitę būsite smalsūs, išradingi. Regis, seksis tvarkyti reklamos, buhalterinius, komercinius, tiekimo reikalus. Galbūt sudarysite neblogą sandorį. Stiprės poreikis matytis su brangiais jums žmonėmis, kalbėtis su kaimynais, draugais. Tikėtina netolima kelionė.

DVYNIAI

Savaitgalį gerai išsimiegokite, pasportuokite ir išsaugokite gerą nuotaiką, kad ir ką veiktumėte. Emociškai būsite itin jautrūs, linkę prisiminti skaudžius dalykus, todėl nederėtų pradėti kalbų slegiančiomis temomis ir daug bendrauti su negatyviai mąstančiais žmonėmis. Nuo pirmadienio neblogai seksis dirbti darbus, reikalaujančius verslumo, apskaičiavimų. Pamažu mintis užvaldys materialinės gerovės, pinigų ir stabilumo klausimai. Neužkibite ant aferistų kabliuko. Galimas netikėtas susitikimas, pakvietimas. Būkite atsargūs vandenyje.

VĖŽYS

Savaitgalį pakankamai laiko skirkite ramiam atsipalaidavimui, patinginiaukite. Nelėkite kaip akis išdegę be būtino reikalo. Retkarčiais privalu stabtelėti ir prisiminti asmeninius poreikius. Gyventi dėl kitų, padėti – išties prasminga, tačiau turite pasirūpinti ir savimi. Kitą savaitę jumyse kunkuliuos nerimas, tačiau akivaizdu, kad jam nepasiduosite. Veikla, reikalaujanti įkvėpimo, intuicijos, užuojautos, išradingumo, gali nudžiuginti rezultatais. Tačiau turtiniai reikalai arba artimo žmogaus negalavimai kels susirūpinimą.

LIŪTAS

Savaitgalį rūpės draugai, renginiai, šurmulys, nuotykiai. Kad ir ką privalote ar norite nuveikti, be geros draugijos nebus noro, o su pastarąja energijos padvigubės. Tad kvieskite į talką draugus, burkite komandą, organizuokite. Kitą savaitę labiau nei paprastai norėsis nuošalumo, ramybės. Pravartu fiziškai ir protiškai pailsėti, pasidomėti dvasiniu penu, menu. Tegul atsipalaidavimas būna prasmingas. Galima nauda iš labdaringai nusiteikusių žmonių ar socialinių institucijų. Venkite svaigalų.

MERGELĖ

Jūsų ambicijos kažką pasiekti ar padaryti savo jėgomis auga ir net savaitgalį nenuslūgs. Netrukus iš svajonių pasaulio tai pereis į realią erdvę. Regis, ne tuščiai stengiatės. Tie, kurie dabar iš jūsų pasišaipo, vėliau turbūt jums pavydės. Kitą savaitę būsite darbštūs, pareigingi, aktyvūs, visuomeniški. Regis, padaugės kontaktų su senais pažįstamais, draugais, verslo klientais. Galimas flirtas, nuotykis. Nuo ketvirtadienio šurmulio nebepageidausite. Pasisaugokite vagių, sukčių.

SVARSTYKLĖS

Maža tikimybė, kad šį savaitgalį prasėdėsite namuose ar ten, kur paprastai leidžiate savaitgalius. Jus taip vilios nepažinti miestai, svetimi kraštai, kitokia gamta, kiti žmonės, kad veikiausiai veršitės patirti naujų įspūdžių. Tikėtina kelionė, ekskursija ar kt. Nuo pirmadienio aktyviai darbuositės. Turėsite progų pademonstruoti kompetenciją, principingumą. Galimas įsimintinas susitikimas, renginys, svarbi pažintis. Atostogaujantiems bus nelengva atsikratyti įkyrių minčių, susijusių su darbo situacija, sveikata.

SKORPIONAS

Savaitgalį jausite keistą psichologinį diskomfortą. Galbūt gerai jaustis trukdys seksualinė įtampa, finansiniai rūpesčiai, mintys apie karjerą, politiką. Raskite pašnekovą, kuriuo galite pasitikėti, ir atverkite širdį. Tai padės išspręsti vidinę dilemą. Kitą savaitę teks aktyviai suktis, jei jūsų veikla susijusi su aukštuoju mokslu, kelionėmis, turizmu, tarptautiniais reikalais. Visa, kas tolima ir dar tik siektina, atrodys daug prasmingiau ir įdomiau už tai, kas yra dabar. Galima žinia ar svečias iš toli.

ŠAULYS

Savaitgalį galite pasijusti kažką pasiekę, turį kuo didžiuotis. Tokiu atveju tikėsitės aplinkinių pripažinimo, antrosios pusės dėmesio, komplimentų. Tai gavę džiaugsitės ir būsite dosnūs, o negavę nervinsitės, liesite nepasitenkinimą. Kitą savaitę tiktų tvarkyti juridinius, bendradarbiavimo reikalus, vis dėlto reikia būti atidiems. Sudarydami sutartis gerai išanalizuokite jų sąlygas. Neignoruokite antrosios pusės nuomonės ir interesų. Kažkokie įvykiai gali jus paskatinti užsiimti psichologine savianalize. Atsargiai vandenyje.

OŽIARAGIS

Savaitgalį mintys suksis apie sveikatą, išvaizdą, dabužius, higienos prekes ir paslaugas. Jei puikiai jaučiatės, rūpės ūkiniai, buities darbai, naminių gyvūnų poreikiai ir kt. Nelabai trokšite kokių nors nuotykių, nes jus tenkins ir ramins kasdieniški dalykai bei aplinka. Kitą savaitę neverta sėdėti sudėjus rankas, nes įmanoma atsikratyti dalies senų rūpesčių. Emociškai stipriai veiks išaugęs priešingos lyties dėmesys arba kalbos apie prarastą ryšį su svarbiu jums žmogumi. Išdrįskite išsakyti savo jausmus.

VANDENIS

Šis savaitgalis pažadins romantišką polėkį, norą žavėti patinkančius žmones, publiką, džiuginti vaikus, partnerį. Jeigu jums aktualu pasireikšti kūrybine prasme, galite net neabejoti, kad pavyks. Palaikykite artimus žmones, siekiančius pergalių sporte, konkursuose. Nuo pirmadienio kurį laiką tebegalvosite apie laisvalaikio pramogas, patirtus įspūdžius, nuotykius. Jeigu atostogaujate, parūps sveikatos ir grožio procedūros. Galimos naujienos, jei mėginate įsidarbinti, steigti ar plėsti savo verslą, leistis į kelionę.

ŽUVYS

Šį savaitgalį svarbu praleisti su šeima ar bent vienu artimu žmogumi. Jei tai neįmanoma, tikriausiai panirsite į nostalgiškus prisiminimus apie praeitį, artimuosius, gimines. Geriausiai jausitės namuose arba savo sodyboje. Jei teks kur nors vykti, labai ilgėsitės namų. Nuo pirmadienio neblogai suksitės tose srityse, kurios jums tokios kasdieniškos ir įprastos kaip namų ruoša. Pamažu darysis vis smagiau, norėsis meilės, pramogų. Smagu su jumis bus ir vaikams dėl jūsų nusiteikimo žaisti, sportuoti, kurti. Saugokitės alerginių reakcijų, apsinuodijimo, atsargiai vandenyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių