Astrologinė prognozė rugpjūčio 2 d.

  • Teksto dydis:

Avinas

Esate nepatenkinti supančiu pasauliu. Nejaučiate meilės aplinkiniams ir patys jaučiatės nemylimi. Neskubėkite aiškintis santykių - viskas greitai susitvarkys ir pasaulis nušvis kitomis spalvomis.

Jautis

Labai sėkmingas laikas. Patyrinėkite savo emocijas, vertybes, veiksmus bei apmąstykite gyvenimą. Jums bus suprantamos aplinkinių emocijos. Tačiau tai nesuteikia teisės kištis į Jus supančių žmonių gyvenimą, venkite neapgalvotų žodžių ir vertinimų.

Dvyniai

Suvoksite savo vidinius ir psichologinius procesus. Norėsite bendrauti ir pasidalinti mintimis. Tačiau pokalbio partnerį rinkitės atsargiai, kad vėliau netektų gailėtis dėl to, ką pasakėte. Atminkite, kad geras pašnekovas gali tapti ištikimu draugu.

Vėžys

Esate sąmojingi ir kupini daugybės naujų idėjų. Palankus laikas betarpiškai bendrauti, plepėti telefonu, susirašinėti. Nors ir būsite pakankamai susikaupę, vis dėlto kalbėkite tik tai, kas Jums gerai žinoma.

Liūtas

Pavyks mėgautis gyvenimu ir įvertinti savo padėtį. Noriai padėsite draugui ar mylimam žmogui. Kas nors pagirs Jūsų ypatingą skonį. Galite rinktis naujus baldus, užuolaidas, ypač sėkmingi bus tekstilės pirkiniai.

Mergelė

Jūsų mintys bei idėjos nesutaps su aplinkinių nuomone, todėl galimi nesutarimai bei konfliktai su jaunais žmonėmis. Nebandykite kakta pramušti sienos. Geriau spręskite asmenines problemas.

Svarstyklės

Aiškiai suvoksite, ką vertinate ir mylite. Tinkamas laikas apmąstyti seniau paruoštus planus. Viskas sekasi puikiai ir, atrodo, bus nesunkiai įgyvendinta.

Skorpionas

Iš pirmo žvilgsnio atrodęs teisingas pasirinkimas prieštaraus Jūsų vertybėms. Užuot ėję lengvesniu keliu, pasuksite sudėtingesniu, ir tai nėra teisinga, todėl šiandien nespręskite svarbių klausimų, palikite juos palankesniems laikams.

Šaulys

Laukia svarbus susitikimas su jaunu žmogumi ar su kuo nors iš Jūsų pažįstamų. Galimi emocionalūs pokalbiai, kurių metu pasistenkite būti supratingi ir nuolaidūs. Niekas negali Jūsų priversti daryti tai, kas nemalonu, todėl pravers ir gebėjimas susitarti, ir asmeninės Jūsų savybės: padorumas, tiesumas bei principingumas.

Ožiaragis
Daug ginčysitės. Galbūt nesutiksite su aplinkinių nuomone arba sunkiai bendrausite. Galite susikivirčyti su vyresniu ar autoritetingu žmogumi. Tačiau nebūtina suprasti visko paraidžiui - paburbuliuokite savyje ir nusiraminkite. Jei sugebate susitvardyti, vadinasi, suprantate konfliktų pražūtingumą ir ne laiku ištartų žodžių pasekmes.

Vandenis

Esate linkę viską supaprastinti. Ieškosite kažko neįprasto, kad galėtumėte pritaikyti savo kūrybiškumą. Be to, trokštate pažinti kitus pasaulius bei nerealią meilę. Laukia didžiulė veiklos įvairovė. Viskas seksis, todėl nė kiek neabejokite savo jėgomis.

Žuvys

Labai sėkmingas laikotarpis, todėl gyvenime atsiras daugybė galimybių įgyvendinti savo planus. Aplinkybės bus tikrai palankios, todėl nesunkiai pasirinksite tinkamą kelią. Netrūks energijos ir jėgų susitvarkyti su bet kokia užduotimi. Telieka įveikti tingulį ir šiuo metu apėmusį tam tikrą sąstingį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių