Astrologinė prognozė rugpjūčio 20 d.

  • Teksto dydis:

Avinas

Esate nusivylę savo karjera. Jūsų nepasitenkinimas gali turėti neigiamos įtakos visai darbo dienai. Dėl aplinkinių provokacijų galite prarasti savitvardą. Pasistenkite būti kantrūs ir pasiruoškite emocijų protrūkiui. Geriau stabtelėkite ir pagalvokite, ar yra kokia nors priežastis, leidžianti nesivaldyti ir elgtis beprotiškai.

Jautis

Klaidingai įvertinsite savo jėgas, užsiimsite veikla, kuri prieštaraus Jūsų tikslams. Visa tai gali sugadinti šią dieną, todėl stenkitės neperžengti ribų. Jeigu viskas klostosi ne taip, kaip reikia, užsiimkite kokiu nors maloniu, bet seniai dėl didelio užimtumo atidėliotu reikalu.

Dvyniai

Nauji bendravimo būdai padės sėkmingai susitarti su aplinkiniais. Būsite kalbesni, noriai ir lengvai bendrausite. Galimas pokalbis su vyresniu žmogumi. Svarbiausia kokias temas ir problemas šiandien spręsite, juk ne kiekvieną dieną Jūsų taip įdėmiai klausys.

Vėžys

Niekuo neišsiskirianti diena. Susidarys įspūdis, kad pasiekti ką nors reikšminga tiesiog neįmanoma. Diena gali atrodyti beprasmė ir nuobodi. Kol kas išsvajotos aukštumos Jums nepasiekiamos. Bet Jūs žinote, kad ateis kiti laikai, o kol kas teks panuobodžiauti darbe, tvarkyti aplinką ir užsiimti kitais neįdomiais, kaip ir ši diena, dalykais. Nenusiminkite, viskas pravers ateityje.

Liūtas

Jaunesnis už Jus žmogus gali padėti išspręsti svarbų klausimą. Sėkmingai įveiksite problemas, susijusias su ateitimi. Tik neatsipalaiduokite ir nesitikėkite fortūnos paramos rytoj, paskubėkite pagrindinius reikalus sutvarkyti šiandien.

Mergelė

Laukia svarbus susitikimas su jaunu žmogumi ar su kuo nors iš Jūsų pažįstamų. Galimi emocionalūs pokalbiai, kurių metu pasistenkite būti supratingi ir nuolaidūs. Niekas negali Jūsų priversti daryti tai, kas nemalonu, todėl pravers ir gebėjimas susitarti, ir asmeninės Jūsų savybės: padorumas, tiesumas bei principingumas.

Svarstyklės

Nepalanki diena planuoti savo veiksmus ir spręsti svarbius dalykus, nes bus sunku pasirinkti teisingą kelią. Būsite nepatenkinti dabartiniu gyvenimu. Vyresnis už Jus arba autoritetingas žmogus nepritars Jūsų veiksmams ir sprendimams. Klausyti jo ar ne - Jūsų reikalas, tačiau jau rytoj suprasite, jog teisus buvo būtent jis.

Skorpionas

Iškils sunkumų arba neatsikratysite jausmo, kad pernelyg išsiskiriate iš kitų. Nesulauksite reikiamo patarimo, o dėl pridarytų klaidų jausitės susierzinę. Šiandien verta atsisakyti kolektyvinės veiklos, nes tam tikras aktyvumas vargu ar suteiks emocinio pasitenkinimo.

Šaulys

Ginčysitės su aplinkiniams. Nesulauksite pritarimo ir paaiškės, kad kai kurie žmonės išvis nebenori Jūsų remti. Kas nors gali Jums mesti iššūkį. Pasistenkite būti pakankamai aktyvūs, nes pasyvumas erzins.

Ožiaragis

Galbūt su kažkuo konfliktuosite. Nesutarimai, beįsiplieskiantys dėl pernelyg didelio emocijų antplūdžio, pareikalaus iš Jūsų daug kantrybės. Būtent šitas bruožas padės Jums išvengti nemalonumų. Vakare būtinai atsikratykite dienos negatyvo: pasivaikščiokite, aplankykite mėgstamą kavinę arba pasiklausykite muzikos.

Vandenis

Didelę reikšmę turės Jūsų santykiai su aplinkiniais, galimas konfliktas su jaunu arba autoritetingu žmogumi. Tikėtinos įtemptos situacijos, todėl teks ieškoti kompromiso. Atsiras galimybių tobulėti. Nieko pavojingo nėra, viskas Jūsų rankose, reikia tik šiek tiek pastangų.

Žuvys

Esate labai svajingi, sieksite atitrūkti nuo savo pareigų. Draugai netrukdys Jūsų fantazijoms. Bet svajodami nepamirškite realių įsipareigojimų. Naudinga pabendrauti su vyresniais žmonėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių