Astrologinė prognozė liepos 25–31 dienoms

AVINAS

Savaitgalį tykos pavojai, tad vertėtų susilaikyti nuo rizikingų užsiėmimų ir ginčų. Su partneriu, šeimos nariais elkitės kuo maloniau, nes lengva sukelti jų pyktį, agresiją ir jums patiems susinervinti. Meilė gali žeisti, jei šėlsta nerealizuotos aistros arba grįžta nelengvi prisiminimai. Saugokitės ugnies, sprogimų. Nuo pirmadienio neblogai seksis tvarkyti kelionių dokumentus, juridinius reikalus, ruošti publikacijas, megzti ryšius su užsieniečiais ir pan. Dalykinėje veikloje būsite kompetentingi ir pareigingi. Tik nebūkite familiarūs, gerbkite kolegas, klientus.

JAUTIS

Savaitgalis bus tuo geresnis, kuo daugiau pagarbos ir meilės jaučiate tiems, kurie yra šalia jūsų. Tai metas, kai ypač reikia artimųjų palaikymo. Meilės srityje gali pasikartoti ankstesnė situacija. Arba vėl parūps sena meilė. Nekonfliktuokite su kaimynais, nes piktuoju nieko nelaimėsite. Kitą savaitę turbūt mėginsite sutvarkyti užsitęsusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Tikėtini svarbūs susitikimai, interviu. Regis, kai kas pagaliau išsispręs. Gali kilti noras iš pagrindų keisti savo įvaizdį ar pakeisti aplinką, pakeliauti.

DVYNIAI

Šį savaitgalį jums iš galvos neišeis darbai, techninės problemos ar paslaugos, prekės. Regis, net neapsidžiaugsite, jeigu būsite pakviesti į svečius, iškylą. Nesinorės pirkti dovanų, ruošti vaišių. Mėgindami pasirodyti originalūs galite apsijuokti. Pasisaugokite kandančių, geliančių gyvių ir alergenų. Nuo pirmadienio bus sunku išlaikyti emocinę pusiausvyrą. Vis dėlto lengvai atliksite suplanuotus darbus ir dar spėsite parodyti dėmesį tiems, kuriais žavitės. Palanku teikti ir gauti konsultacijas aktualiais klausimais, taip pat – psichologinio pobūdžio.

VĖŽYS

Savaitgalio dienos žada ir puikių potyrių, ir pavojų. Gali būti, kad dalyvausite sportiniame renginyje. Gresia traumos, persitempimai. Net kaip žiūrovai galite kažkaip nukentėti. Verčiau neužsibrėžkite per daug. Saikingos pramogos, pasimatymai gali šauniai nuspalvinti šį savaitgalį. Nuo pirmadienio teks rimtai padirbėti, pasinaudojant įgyta patirtimi ir įgūdžiais. Arba darbe viskas vyks iš inercijos, o nerimą kels sveikatos sutrikimai. Jei gerai jaučiatės, pravartu tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų. Bendraudami ieškokite bendrumų, užuot pykę dėl erzinamų skirtybių.

LIŪTAS

Savaitgalį nepatartina veržtis į viešumą, kur nors toli vykti, nes gresia avarijos, nemalonumai. Saugiausia ir geriausia bus asmeninėse valdose. Tiktų darbuotis žemės ūkyje, meistrauti. Tik nereikėtų pykti, jei šeimos nariai turi kitų planų. Sekmadienį galimas pakvietimas į pobūvį, iškylą. Kitą savaitę tikėtini renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų. Galimas naudingas susitarimas, kuris užtikrins didesnes pajamas arba suteiks kitų svarbių vilčių. Galite susidurti su kliūtimis, jei tvarkote ūkinius, techninius reikalus.

MERGELĖ

Savaitgalį gali tekti aiškintis santykius su broliu, sese, giminaičiu, kaimynais ar kt. Nederėtų akcentuoti vien savo poreikių. Tikriausiai daug dėmesio skirsite žemės ūkiui, buičiai. Naudingiau praleisite laiką, jei ne blaškysitės, o iš anksto susiplanuosite. Jeigu atostogaujate, kitą savaitę pravartu labiau pasirūpinti savimi, šeima, namais, sodyba. Pasinaudokite pozityvios energijos banga ir atlikite tai, kas svarbiausia. Regis, iš jums neabejingo žmogaus sulauksite puikaus patarimo ar konkrečios pagalbos aktualiu klausimu. Tikriausiai leisite sau ir paišdykauti, atsipalaiduoti labiau nei paprastai.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį aktualu gali būti buitinių daiktų ar dovanų pirkimas, techninės paslaugos. Daug dėmesio skirkite vaikams, partneriui – jiems to labai reikia, o jeigu stokoja, tai pyksta, nervinasi. Galbūt rūpės pirkti ar parduoti automobilį, kitokią techniką. Saugokitės traumų, gaisro. Nuo pirmadienio teks tvarkyti skubius reikalus, tartis dėl aktualių klausimų. Galite sudaryti naudingą sutartį, gauti avansą, honorarą, įsigyti vertingą daiktą. Uoliai tvarkysite buitinius ir su gimine susijusius reikalus, daug galvosite apie praeitį. Vis dėlto nemaža gali pasirodyti norimo komforto kaina.

SKORPIONAS

Savaitgalį jausite emocinį polėkį, kils neįprastų norų ir užgaidų, tačiau jūsų gali nesuprasti kiti šeimos nariai, aplinkiniai. Venkite konfliktų, atsargiai vairuokite. Staiga gali paaštrėti sveikatos problema. Kitą savaitę per pora dienų daug nuveiksite srityje, susijusioje su materialiniais reikalais, verslu, pinigais. Galite sudaryti nuomos ar komercinę sutartį, kurios sąlygos buvo aptartos anksčiau. Nuo trečiadienio seksis reikalai, susiję su žiniasklaida, leidyba, reklama, transportu. Jūsų argumentacija darys įspūdį. Nepamirškite, kad įstatymų, taisyklių reikia laikytis ir jums.

ŠAULYS

Savaitgalį geriau seksis vienumoje, tad būkite kuklesni, atsargesni, rūpinkitės sveikata, nevartokite alkoholio. Geriausius sprendimus diktuos vidinis balsas. Rekomenduojamos meditacijos. Tik pasisaugokite netikrų pranašų, aferistų. Kitą savaitę būsite nusiteikę ir darbui, ir meilei, ir kelionėms. Noriai imsitės nebaigtų reikalų. Galite gauti honorarą, atostoginius, reikiamą informaciją, instruktažą, įrangą ar paskolą. Galbūt išvyksite į trokštamą susitikimą arba sulauksite išsiilgto svečio iš toli.

OŽIARAGIS

Savaitgalį gali nutikti taip, kad neturėsite laisvos minutės – reikės kažkur lėkti, skubėti. Ne visi aplink bus draugiški ir malonūs. Neimkite giliai į širdį negatyvios kritikos. Skuboti sprendimai nieko gero neduos, tad stenkitės gerai apgalvoti gautą informaciją. Kitą savaitę galbūt išsiaiškinsite dalyką, kuris ilgai nedavė ramybės. Jeigu galite, pravartu atostogauti ar bent jau gerai pailsėti. Būsite jautrūs, apnikti prisiminimų, sentimentų, giliau į širdį imsite kritiką, nepagarbą savo atžvilgiu. Įmanomi bendravimo sunkumai, išgyvenimai dėl su meile susijusių praradimų ar nuoskaudų.

VANDENIS

Savaitgalio dienomis būsite impulsyvūs, perdėtai jautrūs. Seksis geriau, jeigu vengsite minčių apie darbą, karjerą. Tikriausiai norėsis eiti į viešumą, vykti į renginius, pasimatymus. Atsargiai kelyje ir su pavojingais įrankiais, elektra. Nuo pirmadienio noriai bendrausite, geriau suprasite kitus žmones, įsiklausysite į jų nuomonę. Atsiras progų išsiaiškinti nesutarimus, suderinti interesus. Jau trečiadienį pasijusite kiek pavargę nuo kontaktų, intrigų. Kad būtų mažiau įtampos, derėtų leisti labiau reikštis kitiems. Nebūkite išsiblaškę gatvėje. Tinkamai elkitės su elektros įranga.

ŽUVYS

Savaitgalį galbūt mėginsite įgyvendinti planus, susijusius su mokslu, kultūra, užsieniu, sportu. Jeigu niekur toliau neišvyksite, sunku bus jus atitraukti nuo laikraščių ir televizoriaus, kompiuterio. Nuo pirmadienio tęskite pradėtus darbus, derybas, bet atsisakykite to, kas seniai trukdo. Jeigu atostogaujate, galima pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Galbūt sulauksite pageidaujamo atsakymo arba trokštamo dėmesio iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Regis, mėginsite atnaujinti prarastus ryšius arba užmegzti naujus. Saugokite nuo pavojingos rizikos vaikus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

Daugiau straipsnių