Astrologinė prognozė liepos 13 – 19 d.

AVINAS

Jei gerai jausitės, savaitgalį pavyks atlikti tai, ką suplanavote. Nesunkiai rasite mažų ar didelių džiaugsmų. Kita vertus, sveikata bus labiau pažeidžiama, tad nepersitempkite, saugokitės alergenų. Kitą savaitę visur išlaikykite taktą, saiką. Taikydami įstatymus, taisykles, atsižvelkite į sveiką protą bei konkrečią situaciją. Galbūt keisite paskolos sąlygas arba imsite paskolą, investuosite, sudarysite draudimo sutartį ar reikalausite išmokos. Kai kas jums tikrai pavyks.

JAUTIS

Savaitgalį laukia mieli susitikimai, kurortinės pramogos, vaišės.  Sieksite tarpusavio supratimo, daug dėmesio skirsite vaikams. Derėtų grūdintis, subalansuoti mitybą. Kitą savaitę galite gauti darbo pasiūlymą arba to siekti. Nebūkite tokie jautrūs kitų nuomonei. kritikai, ypač dėl išvaizdos, įgūdžių. Jei reikia, kreipkitės dėl įmonės steigimo, leidimų, dokumentų, paskolos. Būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo.

DVYNIAI

Savaitgalį tikėtini jums, artimiesiems ar jūsų vaikams svarbūs įvykiai. Galite lankytis vaikystės vietose, susitikti su seniai matytais giminaičiais. Noriai eksperimentuosite virtuvėje. Venkite rizikos, nepiktnaudžiaukite alkoholiu. Kitą savaitę nestokosite noro pasireikšti kūrybinėje veikloje, scenoje ar sporte. Galite gauti pakvietimą į pobūvį ar pasimatymą. Tiktų keisti įvaizdį, mitybą. Jei ieškote darbo, galite gauti pasiūlymą.

VĖŽYS

Savaitgalį turėtumėte kur nors netoli išvykti, pakeisti aplinką, aplankyti draugus, gimines. Galite ir patys sulaukti svečių arba skambučių, žinučių. Veikiausiai tai jus nudžiugins. Kitą savaitę gali atsirasti realių vilčių dėl norimo projekto, studijų ar įsidarbinimo. Tikėtinas džiuginantis pirkinys ar dovana. Daug dėmesio skirsite vaikams. Jei išbandysite jėgas scenoje, galimas pasisekimas. Gali išsipildyti jūsų slapta svajonė.

LIŪTAS

Savaitgalio dienos nenuvils, jei laiką leisite tarp savų žmonių ir jausitės globojami, vertinami. Turbūt kils poreikis atsikratyti blogo įpročio, gerinti mitybą, keisti įvaizdį, nusipirkti kažką gražaus. Tačiau susirūpinimo gali sukelti kažkoks gandas, incidentas. Kitą savaitę dalykinių reikalų srityje tvyros štilis, tad galėsite daugiau dėmesio skirti sau. Regis, būsite nusiteikę buitiniams bei žemės darbams, atostogavimui kaime, sodyboje.

MERGELĖ

Savaitgalį patirsite įspūdžių, jei susitiksite su seniai matytais draugais, giminaičiais. Gali kilti susirūpinimas dėl kadaise prisiimtų ir dar neišpildytų įsipareigojimų. Kažkuo tai kompensuosite. Kitą savaitę galite neblogai užsidirbti, tačiau ir išlaidų neišvengsite. Nemalonu bus tai, kad kai kurios jų bus netikėtos. Turėtumėte sužibėti, jei teks teikti ar imti interviu, rengti reportažą, pristatyti kūrybinį projektą, organizuoti renginį, ekskursiją.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį gali užsimegzti ypatingas ryšys ar atsinaujinti slaptas romanas. Patirsite stiprių, žavių jausmų, bet gali būti ir intrigų, įtampos. Tiktų pagalvoti apie tai, kaip jaukiau susitvarkyti buitį. Nuo pirmadienio būsite kupini nemažų ambicijų, susijusių su karjera, praturtėjimu, naudingais ryšiais. Taps aišku, jog nebėra ko delsti, jei norite keisti  įvaizdį ar neproduktyvią veiklą į labiau tinkamą. Galbūt sudarysite pelningą kontraktą.

SKORPIONAS

Savaitgalį susitiksite su draugais, ilgai nematytais artimaisiais, sulauksite svečių. Galbūt atsiras galimybių vėl tęsti ankstesnį meilės romaną. Rūpinkitės sveikata, grožiu. Kitą savaitę stenkitės neprarasti pasitikėjimo, jei teks demonstruoti kompetenciją, ginti reputaciją ar pan. Galite tikėtis naudos iš konfidencialių reikalų, socialinės sferos, tačiau kai kurie planai turbūt nebeteks prasmės, nes pasirodys nerealūs. Galite stipriai įsimylėti.

ŠAULYS

Savaitgalį būsite nusiteikę iš peties padirbėti. Jeigu galimybės leidžia, įsigysite planuotą daiktą. Pasisvečiavimai pas draugus, pabuvimas viešuose renginiuose jums gali išeiti į naudą dalykine prasme. Kitą savaitę seksis organizuoti, vadovauti, susipažinti ir bendrauti su įvairiais žmonėmis. Kita vertus, kažkokie planai gali keistis. Regis, nerimo sukels nuslėpti ar supainioti dalykai, sveikata, tačiau numatomos ir geros naujienos.

OŽIARAGIS

Savaitgalį turbūt vyksite į kelionę, užsienį, dalyvausite tarptautiniame renginyje, arba tam ruošitės, rinksite ar teiksite informaciją. Tai, ką nuveiksite, turėtų atnešti naudos ateityje. Nepažįstamas asmuo gali paskirti pasimatymą. Kitą savaitę sumaniai tvarkysite svarbius dalykinius reikalus. Labai svarbu žinoti, ko siekiate, nes dabar prisiimsite ilgalaikius įsipareigojimus. Galbūt užmegsite įdomią pažintį, meilės romaną.

VANDENIS

Per išeigines pravartu peržiūrėti garderobą, išmesti susikaupusį šlamštą ir nors minimaliai atsinaujinti. Neieškokite problemų ten, kur jų nėra. Užmirškite buvusius praradimus, optimistiškiau žvelkite į ateitį. Kitą savaitę jus itin domins reikalai, susiję su kelione, užsieniečiais, politika, teisėtvarka, informacija, studijomis. Galbūt sulauksite įtakingo asmens dėmesio, pasiūlymo. Regis, jums pavyks dėl kažko svarbaus apsispręsti.

ŽUVYS

Savaitgalį tikėtini susitikimai su draugais, pažįstamais. Jums gali pavykti pasiskolinti pinigų, reikalingą daiktą arba sugrąžinti skolą. Kitą savaitę jums tiktų konsultuotis su juristais, įtakingais veikėjais, mokslininkais. Galbūt jus nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio. Jei keliaujate, esate toli nuo namų, puikūs įspūdžiai garantuoti. Įmanomi ir laimėjimai. Arba tiesiog nesitversite kailyje, kaip norėsis pakeisti aplinką, išvykti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WESCO LOAN

WESCO LOAN portretas
Ar bet finansinių sunkumų natūra? Ar jums reikia paskolos išvalyti savo skolas? Ar jūs verslo žmogus, ar moteris, kurie ketina plėsti savo verslą? Worry ne daugiau, čia ateina jūsų įmanoma. Mes siūlome visų rūšių paskolų privatiems asmenims, įmonėms ir bendradarbiauti organizacijų, kurios turi paskolą esant žemai palūkanų 2% norma, susisiekite su mumis šiandien tikrą paskolos E-mail: wescoloaninvesment@gmail.com FORMA paraiška gauti kreditą Pareiškėjo pavadinimas: Šalis: Pareigos: Lytis: Tikslas Paskolos grąžinimo būdas: amžius Telefonas: Suma, kurios reikia: Paskolos terminas: Mėnesio pajamos iš reklamos: Ačiū, aš laukia jūsų laišką greičiau. Su geriausiais linkėjimais. Telaimina jus Dievas. Mr Vero jonas

Elegija

Elegija portretas
Mano ASTROLOGĖ ir TARO kortomis ir IŠ KAVOS TIRŠČIŲ MOKSLIŠKAI išpranašavo, kad DVYNIAMS visą savaitę LIS GYVAIS KARPIAIS, gi ŠAULIAMS visą savaitę LIS GYVOMIS STIRNOMIS. Lietus VIETOMIS , su PERTRŪKIAIS. Taigi jei esate DVYNYS ir jums NENULIJO KARPIAIS, nesisielokite- esate NE IŠ TOS VIETOS.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 49 dienos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių