Astrologinė prognozė liepos 11–17 dienoms

AVINAS

Savaitgalį pradėkite be sumaišties, skubėjimo. Viską darykite mėgaudamiesi. Svarbu išgirsti tai, ką kalba artimos aplinkos žmonės ir pasverti, ką sakote jiems. Saugokitės traumų, žaibo. Nuo pirmadienio itin stenkitės valdyti emocijas, pažaboti impulsyvumą, nes polinkis rizikuoti, eksperimentuoti gali sukelti rimtų problemų. Vertėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Pasirūpinkite, kad juose nekiltų aštrių barnių, gaisro. Į periodo pabaigą jūsų azartiškumas ir maištingumas tik stiprės. Kad ir ką darytumėte, galvokite apie galimus padarinius.

JAUTIS

Savaitgalio malonumai jums kainuos apvalią sumelę. Apdairiai rinkitės perkamus daiktus, dovanas, kad neliktumėte nusivylę savo pasirinkimu. Kitą savaitę imsitės spręsti pinigines, turtines problemas. Aktualios turėtų būti ir su žiniasklaida, informacija susijusios kelionės, susitikimai. Galite išplėsti naudingų jums pažinčių ratą, užsidirbti iš prekybos, reklamos, tarpininkavimo, vertėjavimo. Kai kuriems jūsų planams gali piktai priešintis šeimos nariai arba nelinkę rizikuoti verslo partneriai.

DVYNIAI

Savaitgalį bus stipri jūsų vaizduotė, intuicija. Ne itin norėsis bendrauti, ką nors aktyviai veikti. Galima nauda iš slaptos ar mistinės, meninės veiklos. Konfidenciali informacija gali būti labai naudinga. Gresia vagystės, apgaulės. Nuo pirmadienio būtinas ypatingas taktas ir dėmesys bendraujant su aplinkiniais, partneriu, šeimos nariais, nes neatsargiu žodžiu galite pakenkti ir sau, ir kitiems. Jus gali užklupti godumo banga. Verčiau neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso. Galite pasielgti neatsakingai ir patirti traumų ar nuostolių.

VĖŽYS

Savaitgalis žada draugiškų kontaktų. Sunku bus atsispirti slaptoms pagundoms, išlaidavimui. Geriausiai pailsėsite atsiriboję nuo kompanijų, susibūrimų, ramioje aplinkoje. Itin svarbu būti atsargiam kelyje ir maudantis vandens telkiniuose. Kitą savaitę būsite jautrūs, nerimastingi, gal net agresyvūs. Ramiai, santūriai veikdami, viską apgalvodami nuveiksite kur kas daugiau nei karščiuodamiesi ir skubėdami. Pastaruoju atveju galite išprovokuoti nelaimingus atsitikimus, avarijas, traumas, skandalus šeimoje. Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, partnerio, artimųjų.

LIŪTAS

Savaitgalį pravartu imtis praktiškų, konkrečių darbų, kai ką užbaigti, padaryti išvadas, parengti ataskaitas. Stenkitės rasti laiko pabūti su tais, kurie žadina gerus jausmus – meilę, draugiškumą. Tai jums turėtų padėti atgauti pusiausvyrą. Tolimos išvykos, kelionės gana pavojingos. Kitą savaitę gali išaiškėti užkulisinės intrigos, apie kurias beveik nieko nenutuokėte. Be savo valios galite pasijusti į jas įvelti. Būsite tingūs arba nekaip jausitės, todėl džiaugsitės, jei kiti už jus rūpinsis praktiniais reikalais. Būkite itin atsargūs kelyje, su ugnimi ir technika – gresia traumos.

MERGELĖ

Savaitgalį domėsitės įžymybėmis, politikais, įvykiais užsienyje, studijų reikalais, nevengsite susipažinti su svetimšaliais ar vykti į toli vykstantį renginį, kurortą. Galbūt pasiseks nekasdieniškai praleisti laiką. Kiti žmonės gali elgtis nesąžiningai, meluoti. Kitą savaitę bus nelengva atsikratyti įkyraus nerimo, susijusio su darbo situacija, sveikata, o gal su numatomu renginiu. Šalta tylos siena gali atsiriboti artimas žmogus. Pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Venkite abejotinų sandėrių. Jei nuomositės, pirksite įrangą ar techniką, būkite atidūs.

SVARSTYKLĖS

Prasidėjus savaitgaliui nepulkite strimgalviais į abejotiną nuotykį ar finansinę avantiūrą. Likite nenuspėjami ir nevaldomi aklų instinktų. Galite būti pakviesti į renginį ar į svečius, arba patiems teks ką nors organizuoti, kur nors kitus vežti. Galbūt iš to pasipelnysite, tačiau ne tiek, kiek tikitės. Branginkite sveikatą ir šeimos ryšius. Kitą savaitę būsite sunerimę dėl darbo ar ateities galimybių. Nepasitikėjimą didins prieštaringas partnerio, aplinkinių elgesys. Galimi pinigai iš draudimo, paveldėjimo, verslo manevrų arba problemos dėl jų, turto dalybų ar pan. Gresia traumos.

SKORPIONAS

Savaitgalį jūsų emocinė būklė bus nestabili. Tai spinduliuosite meilę, tai kelsite kivirčus dėl niekniekių. Jeigu pasistengsite toleruoti kitokį požiūrį ir nuomonę, jums pavyks išsiaiškinti nesusipratimus. Nepatartinas nesaikingumas, veidmainiavimas. Derėtų pasitelkti psichologinę įžvalgą. Kita savaitė gali jus paskatinti atidžiau pažvelgti į savo sielos gelmes. Tikriausiai į tai pastūmės sunkus įvykis, potyris, kritiška pastaba ar kt. Kils rūpesčių, jei jūsų pagrindinis užsiėmimas – turizmas, švietimas, juridiniai reikalai, ryšiai su užsieniu. Galvokite, ką kalbate su žmonėmis, kurių beveik nepažįstate.

ŠAULYS

Savaitgalį daug dėmesio skirsite ūkiniams reikalams. Taip bus tuo atveju, jeigu nevykstate į poilsiavietę, sanatoriją ar pan. Regis, ramybę trikdys neatliktos pareigos arba pakrikę santykiai su mylimu žmogumi. Pamėginkite susitaikyti su jo trūkumais ar reikalavimais. Nenumokite ranka į vaikų problemas ir rizikingas išdaigas. Kitą savaitę mintys vis suksis apie finansinius reikalus, profesinę, verslo ateitį. Venkite skolinti pinigus, mokėti įmokas be jokio užstato, parašo, garantijų. Gali parsiveržti nesuvaldomos aistros, pavydas. Tai pakenktų jums svarbiems santykiams ir turtinei situacijai.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galite dalyvauti loterijoje, žaidime, konkurse. Jeigu poilsiaujate kurorte, galite patirti nuotykį, užmegzti ar atnaujinti romaną. Verčiau nesakykite visko, ką galvojate, artimam žmogui, jei nesate tikri, kad tai nepablogins santykių. Galimi netikėtumai, kurie nenudžiugins. Saugokitės elektros iškrovos, avarijų. Kitą savaitę galimos ne vien geros naujienos. Regis, spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais ir dalykiniais santykiais. Atrodysite kategoriški, pikti. Jums bus lengva apkaltinti kitą žmogų, bet sunku atleisti. Deja, kategoriškumas, griežtumas nepadės spręsti problemų.

VANDENIS

Savaitgalio dienomis galite daug nuveikti tvarkydami buitinius ir nuosavybės reikalus. Regis, sulauksite dėmesio iš žmogaus, kurį vertinate. Venkite dalyti veidmainiškus pažadus. Kažkoks įvykis gali patikrinti jūsų jausmus artimųjų, vaikų ir patinkančio asmens atžvilgiu. Turbūt teks kažko atsisakyti kitų labui ar keisti planus. Saugokitės žaibo, laikykitės eismo taisyklių. Nuo pirmadienio nesuskaičiuojama galybė reikalų, darbų suksis jūsų galvoje. Gali būti, kad nekokia savijauta trukdys aktyviai veikti. Nereikėtų numoti ranka į negalavimus, jaučiamą stresą ar pan.

ŽUVYS

Savaitgalį puoselėkite šeimos židinį, ryšius su giminaičiais. Nepriekaištaukite artimiesiems, kad jie sugriovė kokias nors jūsų iliuzijas savo atvirumu, pastabomis ar gilesne patirtimi. Įvertinkite patarimus. Saugokitės vagių, aferistų. Kitą savaitę daug dėmesio skirsite vaikams, o laiko – sportui, reabilitacijai, turizmui, azartiškiems užsiėmimams. Situacija labai prieštaringa. Stresą gali kelti neplanuotai pakrypę aktualūs reikalai, vaikų traumos ar jų padaryta žala, aistringų gerbėjų seksualinis priekabiavimas ir pan.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

  • Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios iliuzijos yra pagrįstos. Tai gali būti susiję su asmenine gerove, pajamų ša...

Daugiau straipsnių