Astrologinė prognozė lapkričio 7–13 dienoms

AVINAS

Savaitgalį niekur nedings darbinga nuotaika, be to, pasižymėsite puikia išmone, tad seksis meistrauti, dailinti aplinką ir pan. Augs ir malonios draugijos, meilės poreikis. Tik galbūt dėl artimo žmogaus elgesio kils emocinė įtampa. Nuo pirmadienio reikėtų paskubėti užbaigti neatidėliotinus finansinius reikalus, sumokėti mokesčius, įmokas, skolas. Antra savaitės pusė jau leis planuoti naujus užmojus. Regis, nepagailėsite pinigų kažkokiai pertvarkai. Tai gali būti susiję ir su verslais, ir su įvaizdžiu, ir su investicijomis, asmeninių santykių pokyčiais ar kt. Galima kelionė, svečias ar viešnia iš toli, daug žadanti pažintis, pavykęs egzaminas, publikacija ar interviu.

JAUTIS

Savaitgalis prasidės nuotaikingai, netgi aistringai, tačiau dėl tam tikro nesaikingumo gali kilti sveikatos problemų. Ir vaikai gali pridaryti rūpesčių. Nerizikuokite jų ir savo sveikata. Tikėtina pagalba iš mylimo žmogaus. Nuo pirmadienio iš karto imkitės nebaigtų darbų, jų nebevilkindami. Pasistenkite išsiaiškinti dėl abejonių keliančių tarpusavio santykių, apsispręskite, ką tęsti, o ko – nebe. Nuo savaitės vidurio palanku megzti naujus bendradarbiavimo, partnerystės ryšius, dalyvauti konkursuose dėl darbo, projektų ir pan. Regis, jus ims dominti ryškesnis stilius, komfortas, grožio ir sveikatos procedūros, dietos, mankštos. Galite susižavėti kolega ir regzti tarnybinį romaną.

DVYNIAI

Savaitgalį stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų. Itin saugokite vaikus ir patys nesivaikykite abejotinų nuotykių. Kitaip gali paaiškėti, kad kažkokie malonumai, pagundos jums brangiai kainuos. Darbymetis nuo pirmadienio vėl tęsis, ir pabaigę vienus darbus turbūt iškart griebsitės kitų su neblėstančia ugnele. Galbūt jūsų darbštumą skatins ir palaikys auganti konkurencija arba noras kažkam padaryti įspūdį. Regis, jums seksis ir meilės reikalai. Gali padaugėti gerbėjų ar šiaip naujų pagundų, flirtų. Netgi rimtą įsipareigojimą galite išgirsti iš savo partnerio. Galbūt dalyvausite kūrybiniame konkurse, varžybose.

VĖŽYS

Savaitgalį tikėtini komplimentai, flirtai. Vis dėlto džiugią nuotaiką gali sujaukti niūroka žinia apie artimą žmogų. Gali nuvilti, įskaudinti artimo žmogaus poelgis. Kitą savaitę pradėsite neblogai nusiteikę. Jausitės lyg žuvys vandenyje, atlikdami veiklas, susijusias su augančia karta, kūrybiniais projektais, sportu, dizainu, reklama, žiniasklaida ir kt. Regis, daug dėmesio iš jūsų sulauks ir šeimos nariai. Gali kilti noras paremontuoti namus, padailinti savo aplinką, gerinti asmeninį įvaizdį. Galite pasireikšti ten, kur reikia kūrybiško požiūrio, gabumų, žinių. Jeigu svajojate apie sceną, aplodismentus, tikėtina, kad savo troškimą išpildysite.

LIŪTAS

Savaitgalį sėkmės metas tęsis, tačiau galite gauti žinią apie artimą žmogų ištikusią bėdą, paaštrėjusią sveikatos problemą ar pan. Galbūt sujaudins gautas laiškas, žiniasklaidos informacija, nesusipratimai dėl pervežimų, interviu, vertimų ar kt. Nuo pirmadienio jums teks prisiversti kai ką atlikti iki galo tiek darbe, tiek namuose. Tai metas, kai itin norisi stabilumo, komforto, namų ramybės, o ne kokių nors naujovių. Vis dėlto nuo savaitės vidurio jau turėsite imtis naujų užduočių, ieškoti informacijos, kuri anksčiau nebuvo aktuali. Galite gauti gerų žinių iš toli, meilės laiškų ar viliojamų pasiūlymų, susijusių su papildomu uždarbiu, šou renginiu, vakarėliu ar pan.

MERGELĖ

Savaitgalis bus banguotas. Gali būti ir agresijos, traumų, sunkaus fizinio darbo, ir meilės, švelnumo, malonumų. Tikėtini romantiški pietūs ar vakarienė. Pasisaugokite sukčių ir pakontroliuokite vaikus, kad nelįstų į pavojus. Nuo pirmadienio lengvai spręsite problemas ir tvarkysite reikalus. Jums nestigs žinių, išminties, kruopštumo ir aplinkinių palankumo. Galite gauti gerą pasiūlymą, sudaryti pelningą sandorį ar įsigyti remonto, statybos, technikos prekių, paslaugų už prieinamą kainą. Regis, norėsite labiau stengtis dėl šeimos gerovės, ręsti ar stiprinti materialinius ir kitokius asmeninio gyvenimo pamatus.

SVARSTYKLĖS

Jums derėtų ypač saugotis infekcijų, apsinuodijimų, kitaip savaitgalį pradėsite negaluodami. Gali sustiprėti negatyvūs polinkiai, žalingi įpročiai. Jei tam neatsispirsite, labai nuvilsite artimą žmogų. Kita savaitė jus turėtų džiuginti. Gali būti, kad pagaliau gausite pinigų, atlygį už seniau atliktą darbą. Prasidėjus jaunačiai, tikėtini nauji sandoriai ir naujos pradžios, žadančios neblogas galimybes. Tapsite energingesni, ryžtingesni, vis mažiau trypčiosite pirmyn atgal. Daugės aiškumo ir drąsos siekti to, ko norite pasiekti. Tai galima pasakyti ir apie meilės sritį, ne vien darbo ar verslo. Kils noras sportuoti, mokytis užsienio kalbų ar kt.

SKORPIONAS

Savaitgalį pradėję pernelyg azartiškai, nutrūktgalviškai, galite rimtai sunegaluoti ar įklimpti į painias peripetijas. Derėtų vengti abejotinų pagundų, nes galite nemaloniai susikompromituoti ar pridaryti problemų artimam žmogui, pažįstamam. Lengva užkibti ant sukčių kabliuko. Kitą savaitę vieni dalykai bus pagaliau išbandyti ir neberūpės, o kiti dar tik prasidės ir pamažu įgis pagreitį. Protinė ir meninė veikla teiks gerokai daugiau pasitenkinimo ir sėkmės negu fizinės energijos reikalaujantys užsiėmimai. Kažkas iš artimos aplinkos žmonių jums gali pateikti neblogą pasiūlymą. Regis, pavyks užsidirbti pinigų ar įsigyti trokštamą daiktą, sudaryti sutartį, užsakymą.

ŠAULYS

Savaitgalį vienas susitikimas gali būti malonus arba naudingas dėl protingų patarimų, brandaus pašnekovo požiūrio ar geranoriško jo pažado. Tik nekonfliktuokite su draugais, aplinkiniais, nepasiduokite provokacijoms. Savaitės pradžioje judėsite iš inercijos, ir tik kai kuriuos reikalus tvarkysite su užsidegimu. Su tradicine ir netradicine medicina, menais, konfidencialiais susitarimais susijusios sritys domins labiau nei kitos. Nuo ketvirtadienio ims atsirasti naujų interesų. Emocijų teiks pažintys, susitikimai, renginiai. Vis dėlto dar nebūsite nusiteikę intensyviam visuomeniniam gyvenimui ir bet kokiam šurmuliui. Jausite greitą nuovargį, stigs pakantumo.

OŽIARAGIS

Šį savaitgalį galite sulaukti svečių iš toli, gauti atsakymą dėl papildomos veiklos, verslo užsakymo ar pan. Regis, jus blogai veiks politinės naujienos. Nepasižymėsite geru būdu ir tų žmonių atžvilgiu, kurie jaučiasi nuo jūsų priklausomi. Kitos savaitės pradžia bus nebloga, ypač jei turite draugų, pagalbininkų ar jus supa geras kolektyvas. Regis, jums seksis telkti bendraminčius, užvesti publiką, bendrauti su įtakingais veikėjais ir užsieniečiais. Sugebėsite be jokio blaškymosi atlikti tam tikrus darbus, parengti ataskaitas. Nuo ketvirtadienio galite pasijusti išsikrovę. Kalnus nuvertę išties nusipelnėte malonaus atokvėpio. Tik nesusirkite, nes labiau kibs ligos.

VANDENIS

Savaitgalį kils pagundų išlaidauti, gyventi ir šėlti ne pagal galimybes, be to, tikėtinas meilės nuotykis. Tuo galite prisidaryti rūpesčių. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais asmenimis, užsieniečiais. Kai kurias savo tiesas verčiau pasilaikykite sau, nesiviešinkite. Kita savaitė gali prasidėti nervingai. Viena priežasčių – nemažas tokių darbų krūvis, kuriuos svarbu laiku užbaigti. Apie savaitės vidurį įtampa nuslūgs, nes veikiausiai jums pavyks susidoroti su finansiniais, profesiniais, mokslo ir kitais rūpesčiais. Jei buvote išvykę į komandiruotę, džiaugsitės pasiektais tikslais. Į periodo pabaigą daugės draugiškų susitikimų, pakvietimų į renginius. Galite sulaukti dėmesio iš seno gerbėjo ar bičiulio.

ŽUVYS

Savaitgalį sunku bus atsispirti pagundai veltis į avantiūras. Galimas slaptas meilės nuotykis. Pasikliaukite savo vidiniu balsu ir neišklyskite iš kelio. Kita savaitė žada neblogus pasiekimus, jei studijuojate, palaikote ryšius su užsieniu, publikuojate, tarpininkaujate, organizuojate konferencijas, vykstate į tarptautinius renginius. Nuo ketvirtadienio tiktų pradėti naujus projektus, investuoti, apdrausti gyvybę ir turtą, pasirūpinti alimentais, išmokomis, paveldėjimu. Regis, puikiai pritaikysite savo žinias praktinėje veikloje. Vis dėlto galite neišvengti konservatyvių asmenų kritikos, nesupratimo. Jeigu esate teisūs, nesusipratėliai netrukus jums nusileis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių