Astrologinė prognozė lapkričio 28 – gruodžio 4 dienoms

AVINAS

Savaitgalį norėsis aktyviai veikti, fiziškai darbuotis, užsiimti sportu. Daug jėgų pareikalaus šeimos ir buitiniai rūpesčiai. Gali būti, kad nemaloniai susikirs jūsų ir kai kurių žmonių interesai. Saugokitės vagių, ugnies, traumų. Nuo pirmadienio daugės pasiryžimo pasiekti užsibrėžtą tikslą, sužavėti patinkantį asmenį ir pan. Kai kas puikiai seksis, tačiau bus ir tokių vilčių, kurios paprasčiausiai neįgyvendinamos arba nesuderinamos su morale, savigarba ir kitų pagarba. Neteisingi poelgiai lemtų labai ilgą nemalonumų grandinę.

JAUTIS

Savaitgalį teks nemažai bendrauti ir bus sudėtinga išvengti nesusipratimų, nesusikalbėjimų. Venkite reikalų, užsiėmimų, kurie gali pernelyg išvarginti ar užsitęsti. . Nežiopsokite kelyje ir labiau saugokitės vagių. Nuo pirmadienio jus gali kiek trikdyti aplinkinių paslaptingumas, užkulisiniai dalykai. Galite klysti spręsdami apie kitus, tačiau veikiausiai pasąmoningai jausite, ką turite daryti, kaip su kuo elgtis. Tikėtinas ypatingas meninis įkvėpimas, aktyvi vaizduotė. Jeigu ramybės neduoda kažkieno sveikatos būklė, turbūt išgyvensite visą spektrą kintančių jausmų.

DVYNIAI

Savaitgalio dienomis jausitės neužtikrinti dėl finansinės situacijos arba asmeninių santykių, ir tai trukdys pasimėgauti laisvalaikiu. Santykiai su aplinkiniais bus ne itin nuoširdūs. Melas, veidmainystė, nesąžiningumas lįs į paviršių labiau nei paprastai. Jeigu norite ką nors nuslėpti, bus nelengva. Nevartokite svaigalų. Nuo pirmadienio vis daugiau nerimo gali kelti nepavykę darbai, padarytos klaidos, dėl kurių dabar kažkas patiria nuostolių ar neteisingumo. Vis dėlto kai kas seksis neįtikimai gerai, jei tik nevengsite būti originalūs. Svarbu laikytis įstatymų, nepiktnaudžiauti tarnybine padėtimi.

VĖŽYS

Savaitgalį nestokosite aplinkinių dėmesio, tačiau jis nebūtinai bus malonus, nes nestigs pavydo, užgaulių komentarų, intrigų. Stenkitės išlaikyti pusiausvyrą, kad ir kokia neužtikrinta atrodytų situacija ar nepatikimi žmonės. Atidžiai įvertinkite gautą informaciją, nes galimi faktų iškraipymai. Tolima kelionė ir nepakeliamas darbo krūvis dabar jums neišeitų į sveikatą. Kitą savaitę būsite įžvalgūs ir originalūs spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Vis dėlto galite neišvengti klaidų dėl kompetencijos trūkumo arba dėl laiku negautos informacijos, dokumentų.

LIŪTAS

Regis, šį savaitgalį jus erzins kažkokie reikalavimai, galbūt jausitės kiek apvilti draugų, partnerių. Galite neetiškai pasielgti, prifantazuoti nebūtų dalykų, ypač jeigu neribosite svaigalų. Išties nieko gero, jei maitinate save nerealiomis iliuzijomis, netausojate savo ir kitų sveikatos. Kita savaitė žada daug darbo ir kontaktų. Būsite labai jautrūs, emocionalūs. Galimas išgyvenimas dėl artimo žmogaus būklės, nemalonaus pokalbio, kūrybinės krizės ar kt. Kita vertus, galite įdomiai sublizgėti, pasireikšti. Tikėtina, kad gerai nuteiks ar kažkaip padės asmuo iš užsienio.

MERGELĖ

Savaitgalį nerimą kels nepatikimi partneriai, nesusipratimai, neaiški situacija asmeniniame gyvenime. Jeigu teiksite prioritetą draugams, pramogoms, galimas šeimos kivirčas. Dar blogiau, jeigu išsisukinėsite, meluosite ar žaisite dvigubą žaidimą. Pasisaugokite vagių. Nuo pirmadienio toliau nepasitikėsite žmonėmis, viską vertinsite itin kritiškai. Įmanomas neįprastas pasiūlymas, intriguojama informacija. Galima sėkmė per socialines institucijas, labdarą, kūrybą. Venkite skleisti gandus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį gali būti nejauku dėl didelės emocinės įtampos, nesutarimų. Per didelis jūsų užsispyrimas, agresyvumas gali išprovokuoti konfliktus, piktas intrigas, tad būtinas subtilumas. Ir nesiaiškinkite santykių – vis tiek nieko neįrodysite. Kitą savaitę nelabai sėkmingai tvarkysite organizacinius reikalus. Vis dėlto jums puikiai gali pasitarnauti kūrybingi partneriai, tarpininkai ir viską pakreipti itin palankia linkme. Tik nebūkite pernelyg azartiški, impulsyvūs, nes gresia traumos, avarijos. Nesipykite su aplinkiniais.

SKORPIONAS

Savaitgalį vertėtų pasitelkti savikontrolę, kad koks nors netinkamas jūsų poelgis nesukurtų problemų. Gali būti, kad jums reikės tvarkyti su mokslais susijusius reikalus, daryti rašto darbus, straipsnius ar kt. Tokiu atveju susikaupkite ir negalvokite apie nepigias pagundas. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, nekokybiškų pirkinių. Kitą savaitę su didelėmis ambicijomis toli nenuvažiuosite. Pasistenkite geriau suprasti kitus žmones, pažabokite savąjį ego ir norą elgtis nedisciplinuotai, nepagarbiai. Gali būti, kad vyks patikrinimas, ar atitinkate užimamas pareigas, ar gebate dirbti su komanda.

ŠAULYS

Savaitgalį galimas nuostolis, ypač jei esate investavę pinigų į abejotiną verslą. Galbūt kažkas pareikalaus grąžinti skolą. Arba teks atsiprašyti už kokius nors veiksmus, kitiems sukėlusius nuostolių ar nuoskaudų. Pasisaugokite vagių, sukčių. Kitą savaitę turėsite nemažų socialinių ambicijų, troškimo išgarsėti ar išpopuliarėti. Galbūt pasiseks parašyti rimtą publikaciją. Regis, staiga suvoksite savo ateitį, perspektyvas. Sunku tikėtis, kad pavyks ką nors kitą perauklėti. Jeigu norite padaryti įspūdį ar įtaką dominančiam asmeniui, veikite originaliai, žaismingai.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jūsų emocinė būklė bus nestabili. Būsite linkę aršiai ginti savo interesus. Gali atsiskleisti ne vienas nemalonus dalykas. Galbūt tai bus susiję su partnerių ar kitų artimos aplinkos žmonių nesąžiningumu, aplaidumu. Saugokitės vagysčių, apsinuodijimo. Kitą savaitę tebejausite nerimą ir nepasitenkinimą. Galbūt graušitės dėl sveikatos problemų ar jums svarbaus asmens ištartų užuominų. Baugins išlaidos, mokesčiai, daug galvosite apie turtinius reikalus, paveldėjimą, paskolas. Galbūt teks mokėti už meilės nuotykį ar bandymą lengvai praturtėti.

VANDENIS

Savaitgalį pastangų pareikalaus ūkiniai reikalai, techninės problemos, nors labiausiai jums norėsis romantiškai atsipalaiduoti. Deja, atsipalaidavimas gali nemažai kainuoti. Gali pasklisti apkalbos apie kažkokią jūsų avantiūrą. Pasisaugokite vagių. Nuo pirmadienio žibėsite kūrybingumu ir originalumu. Turbūt teks bendrauti su populiariais žmonėmi. Vis dėlto ant plauko gali pakibti jums svarbus ryšys, sutartis. Laimė, gali pavykti kuo puikiausiai išlaviruoti, ypač jei paprašysite partnerio patarimo. Regis, geriau tarpininkausite ir dirbsite, jeigu jausite, kad esate stebimi.

ŽUVYS

Savaitgalį norėsis smagiai pašėlti. Nežaiskite nesąžiningo žaidimo ir pasisaugokite sukčių, vagių. Pakontroliuokite, ką veikia jūsų vaikai, nes neprižiūrimi jie gali užkibti ant nedoro žmogaus kabliuko. Pasisaugokite traumų ir vagysčių. Kitą savaitę negailėsite pastangų užsidirbti, įsitvirtinti. Galbūt gausite naują dalykinį ar komercinį pasiūlymą, dalyvausite konkurse. Bet kuriuo atveju darbo netrūks, tačiau lengvo ir greito uždarbio nesitikėkite, į tamsius sandėrius nesivelkite. Rimčiau pasirūpinkite sveikata, ypač jei turite lėtinių problemų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
Įkeltas senas horoskopas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių