Astrologinė prognozė lapkričio 14 - 20 dienoms

AVINAS

Savaitgalį nepavyks ramiai atsipalaiduoti, nes turėsite rimtų pareigų, darbų. Gali tekti bendrauti su įžymybėmis, politikais, mokslo ar kultūros veikėjais, svetimšaliais. Arba neišsisuksite nuo kasdieniškesnės įtemptos veiklos. Kitą savaitę pradėsite nerimaudami dėl profesinės situacijos, santykių darbe ir ne darbe. Visgi beveik iš karto ims rastis užsiėmimų, leidžiančių pasidžiaugti gera draugija. Įmanomas ir tam tikras kolegiškas solidarumas, gelbstintis jūsų kailį, jei kilo problemų dėl nemalonaus incidento ar kt. Deja, periodas nepalankus meilei, ypač flirtams darbe. Dėl kažkokių ryšių gali tekti pasigailėti.

JAUTIS

Savaitgalį veršitės iš namų arba tiesiog svajosite apie keliones. Daug kas priklausys nuo jūsų finansinių galimybių. Galite būti pakviesti į kultūrinį renginį, pristatymą, į svečius, arba patiems teks ką nors organizuoti. Nuo pirmadienio labiausiai teks koncentruotis į darbo reikalus. Tai gali būti gana nemoralių pagundų metas, kai norėsis veltis į abejotinas avantiūras, imti kyšius. Labai lengva pakenkti savo autoritetui, nekaip pagarsėti. Kopijuodami kokios įžymybės, dietą, įvaizdį, stilių, vargu ar pagerinsite savąjį. Neperlenkite eksperimentuodami, kad netaptumėte parodija ir nepakenktumėte sveikatai.

DVYNIAI

Savaitgalio planus gali pakoreguoti artimi žmonės savo kaprizais ar problemomis. Gali susidaryti situacija, verčianti išlaidauti. Derėtų pasitelkti psichologinę įžvalgą bei toleranciją, jeigu teks aiškintis santykius su svarbiu jums asmeniu. Kita savaitė turėtų būti įdomi, kupina pagundų bei įvairios raiškos. Jūsų kalbos, vertybės, pažiūros neliks nepastebėtos ir neįvertintos. Galbūt kažkaip neįprastai pasirekšite prieš auditoriją, publiką, per prezentacijas, konferenciją. Pavojų kelia kai kurios pramogos, išdaigos pasilinksminimų vietose, meilės nuotykiai. Galite neišvengti nekokių pasekmių.

VĖŽYS

Savaitgalį daug dėmesio pareikalaus ūkiniai reikalai. Gali būti nedidelių nemalonumų, kurie greitai susitvarkys. Regis, mintys suksis ir apie naujus projektus, santykius su partneriu. Būsite nusiteikę rūpintis odos priežiūra, grožiu, gyvūnais. Kitą savaitę didžiausias rūpestis bus artimų žmonių problemos. Nerimausite ir dėl pinigų, nuosavybės reikalų, ypač jei reikia dalintis turtą, kraustytis, mokėti įmokas, dengti įsiskolinimus. Gali paaiškėti, kad antroji pusė ar kitas šeimos narys padarė kažkokios žalos ar žaidė nedorą žaidimą. Beje, ir jūs sunkiai atsispirsite abejotinoms pagundoms.

LIŪTAS

Regis, savaitgalį neatsisakysite smagiai pašėlti. Gali pasisekti loterijoje, žaidime, konkurse. Pasistenkite nepakenkti savo sveikatai, kurią privalu itin tausoti. Kita savaitė prasidės nuo tokių darbų, už kuriuos atsakomybė tenka jums, nors daug ką atlieka nuo jūsų įtakos nepriklausantys asmenys. Apskritai, šiuo metu jūsų situaciją labai veiks kiti žmonės, jų požiūris į jus, jaučiamos simpatijos ar antipatijos bei jų skleidžiama informacija (ar dezinformacija) apie jus. Jei turite patikimų sąjungininkų, rimtų problemų išvengsite arba jums padės jas spręsti. Kitu atveju, kažkokios klaidos kirs per kišenę.

MERGELĖ

Regis, vis daugės ūpo stiprinti asmeninio gyvenimo pamatus. Galite daug nuveikti, tvarkydami buitinius bei nuosavybės reikalus. Tik savaitgaliui gerokai įsibėgėjus, imsite jausti pramogų ir meilės poreikį. Nuo pirmadienio malonumų troškulys vietą darbo interesams užleis ne iš karto. Regis, būsite nusiteikę išlaidauti tokiems dalykams ir skanėstams, kokiems paprastai gailite pinigų, Būsite linkę labiau pataikauti ir vaikų, mylimo žmogaus kaprizams. Gali kilti pagunda siekti lengvų, nepatikimais būdais gaunamų pinigų. Visgi su darbais susidorosite kuo puikiausiai. Tik jei ieškote darbo, neapsigaukite gavę neįtikėtinai dosnų pasiūlymą, žadantį didelį ir greitą uždarbį.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį turbūt neišsisuksite nuo kontaktų su giminaičiais, kaimynais bei buities darbų. Pasistenkite padėti artimos aplinkos žmonėms ir nepriekaištaukite, kad sugriovė jūsų planus. Prisiminkite tai, ką patys esate iš jų gavę. Kita savaitė bus kupina pagundų, gal net tokių stiprių, jog ir suvokdami gresiančias pasekmes, nepajėgsite susivaldyti. Nieko gero, jeigu dėl to nukentės artimi žmonės, šeima. Kita vertus, būsite itin kūrybingi, tad ten, kur galima improvizuoti, stebinti ir stulbinti, turbūt įdomiai pasireikšite. Visgi jūsų įnikimas į kažkokią veiklą ar pomėgį, šeimos narių anaiptol nedžiugins.

SKORPIONAS

Savaitgalį mėgausitės komfortu, skaniu maistu ir bendravimu su artimos aplinkos žmonėmis. Regis, dairysitės, iš kur gauti daugiau naudos, kaip geriau realizuoti savo sugebėjimus ir privalumus. Kitą savaitę jus labiausiai domins artimų žmonių situacija bei jausmai. Globaliniai įvykiai, politika, karjera tarsi atsidurs antrame plane ar dar toliau. Gali būti, kad suaktyvės slapti jūsų pomėgiai, priklausomybės. Arba jūs imsite įtarti, kad kažkas iš šalia esančių turi tokių paslapčių, kokių niekam nenorėtų atskleisti. Regis, gebėsite labiau suartėti su įdomiu jums asmeniu, vaikais, paskatinti juos atverti širdį. Tik nepaskleiskite apkalbų.

ŠAULYS

Savaitgalį gali kilti ūpas vaikščioti po prekyvietes. Apdairiai rinkitės perkamus daiktus, dovanas, kad neliktumėte nusivylę savo pasirinkimu bei išlaidomis. Jei įmanoma, tiesiog pasimėgaukite namų komfortu. Didesnę kitos savaitę dalį būsite aktyvūs, darbštūs ir tikriausiai neiššvaistysite savo brangaus laiko veltui. Vis dėlto jums derėtų atidžiau rinktis laisvalaikio užsiėmimus, kompanijas, ir nepulti žavėtis kiekvienu intriguojamu pasiūlymu, siūloma preke, verslo sandoriu, ypač jei tai jums kainuotų. Tarp draugų, pažįstamų, naujų gerbėjų pasitaikys gudručių, bandančių jumis pasinaudoti.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums nesinorės bendrauti, kur nors eiti. Jeigu imsite degustuoti svaigalus, grės apsinuodijimai. Su aplinkiniais stenkitės elgtis kuo šilčiau, nes kitaip neatsikratysite abipusės įtampos. Galima nauda iš slaptos ar mistinės, meninės veiklos. Kita savaitė kur kas geresnė bus tiems iš jūsų, kuriems nereikia reikštis viešai, būti vertinamiems tiek moraliniu aspektu, tiek karjeros, talento ir pan. Pastaraisiais atvejais galite prisiklausyti nemalonių komentarų, ne itin adekvačiai elgtis viešumoje. Į periodo pabaigą galite susitikti su žmogumi iš praeities, su kuriuos toks susitikimas jums atrodė neįmanomas. Arba gausite keistą žinią, patirsite mistinį potyrį.

VANDENIS

Dalį savaitgalio leisite taip aktyviai, ieškodami draugiškų kontaktų, pokalbių, diskusijų, kad likusi jo dalis bus visiškai neveikli dėl nuovargio ar prikibusios infekcijos. Sekmadienį leiskite atsiriboję nuo kompanijų, susibūrimų, ramioje, intymioje aplinkoje. Nuo pirmadienio nekaip seksis siekti saviraiškos per kolektyvinę veiklą. Tačiau kai kuriose srityse nusimato neblogi rezultatai. Kažką įdomaus gali pasiūlyti žmogus iš toli. Visgi jums kilusios per didelės iliuzijos gali jus kiek apgauti. Stenkitės protingai įvertinti savo galimybes. Ir tegul ne vien finansinis stimulas veda jus pirmyn.

ŽUVYS

Savaitgalį susitiksite su bendraminčiais. Bendravimas su jais išties turėtų padėti atgauti pusiausvyrą bei objektyviau įvertinti tai, ką esate pasiekę, patyrę. Pravartu labiau pasirūpinti sveikata ir reputacija. Kitą savaitę galimi interesų neatitikimai, slaptos intrigos. Galbūt jums pritrūks pinigų, o tie asmenys, kurie jums gali padėti arba yra skolingi, visaip išsisukinės. Tačiau sugebėjimo fantazuoti ir kūrybinio, meninio įkvėpimo tikrai nestokosite. Jūsų intuityvumas gali stebėtinai sustiprėti, o dvasingumo poreikis išaugti dvigubai. Visgi tuo pačiu metu tikėtini godumo, gašlumo, moralumo išbandymai, kurie atskleis jūsų tikrąjį veidą, tą paslėptą šviesiąją arba tamsiąją asmenybės pusę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

Daugiau straipsnių