Astrologinė prognozė kovo 26–balandžio 1 dienoms

AVINAS
 
Savaitgalį jums labai reikės namų ir artimųjų šilumos, komforto. Norėsis rimtų permainų ar bent jau švaros ir tvarkos. Branginkite savo ir kitų jausmus. Artimųjų poreikiai ypač svarbūs. Sudarykite numatomų pirkinių, išlaidų planą, prieš išlėkdami apsipirkti Velykų stalui. Gali būti, kad kils noras aplankyti parodą, muziejų, teatrą arba kur nors toliau išvykti. Nuo antradienio palanku tartis dėl karjeros perspektyvų, teisinių reikalų. Jeigu tinkamai eikvosite energiją, nemažai nuveiksite. Galite gauti neblogą žinią ar pasiūlymą. Atsargiai kelyje.
 
JAUTIS
 
Savaitgalį jums netrūks kūrybingumo ir šventiškos nuotaikos. Pavyks maloniai pasibūti artimų žmonių draugijoje. Malonumo teiks protiniai žaidimai, subtilus flirtas. Gali dominti buitinė technika, kitos ilgalaikės prekės. Tuo tikslu naršysite po interneto specializuotas parduotuves ar kt. Kita savaitė bus svarbi, jeigu tvarkote investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku ieškoti partnerių, rėmėjų. Iš toli atvykęs ar grįžęs asmuo gali suteikti vilčių, kažkuo suintriguoti. Galbūt prireiks juridinės konsultacijos.
 
DVYNIAI
 
Ilgojo savaitgalio dienomis neblogai seksis, jei pamėginsite keisti išorinį savo ar kitų įvaizdį, pertvarkyti gyvenamąją patalpą, savo rankomis pagaminti kažką, kas būtų naudinga ar skanu. Arba stengsitės visiems įrodyti, kad esate sumaniausi, vikriausi, romantiškiausi. Vertėtų aplankyti tėvus. Kitą savaitę labai aktualus bus tarpininkavimo, meilės arba verslo partnerystės klausimas. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką arba kaip tik stiprų konkurentą. Galimas dėmesio vertas pasiūlymas, spontaniškas nuotykis.
 
VĖŽYS
 
Ilgasis savaitgalis turėtų būti nuotaikingas. Kils ūpas pramogauti, ieškoti nuotykių, svečiuotis pas gimines, draugus. Mielai užsiimsite ir vaikų lavinimu, stengsitės juos pradžiuginti. Nepagailėkite pastangų dėl šeimos gerovės, darnos. Pravartu šį tą remontuoti, sutvarkyti, kai pasijusite užtektinai prisišventę. Kitą savaitę konkrečių rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Galite pradėti bendradarbiavimą. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, išsivalyti organizmą, peržiūrėti garderobą ir jį atnaujinti. Deja, metas gana pavojingas traumų, avarijų prasme.
 
LIŪTAS
 
Savaitgalį malonių akimirkų ieškokite įprastoje aplinkoje. Santykiai šeimoje teiks ramybę ir atgaivą. Būtų žavu, jei pagamintumėte savo ypatingą patiekalą. Pravartu mylimiems žmonėms suorganizuoti malonią staigmeną. Kitą savaitę galimi neblogi pasiekimai meno, pramogų verslo, sporto, vaikų ugdymo ir kitose srityje. Ir pasimatymai neturėtų nuvilti, jei jūsų norai yra realūs, be rožinių iliuzijų. Regis, demonstruosite pagerintą įvaizdį, tikrinsitės sveikatą ir rūpinsitės kitų problemomis.
 
MERGELĖ
 
Savaitgalį pajusite jėgų antplūdį, pasitikėjimą savo jėgomis, komunikabilumu. Vyksite į svečius arba patys organizuosite šventinę puotą. Bendravimas suteiks gerų emocijų. Galbūt domėsitės technika, statybomis, sportu. Kitą savaitę pravartu pasikonsultuoti su žinovais dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, komercija. Regis, kažkoks įvykis privers pajusti vidines ar išorines kliūtis, apie kurias beveik nenutuokėte. Galimas trikdantis pokalbis, susijęs su seksu, vaikais arba pinigais.
 
SVARSTYKLĖS
 
Savaitgalį pajusite geros energijos gūsį, pažvalėsite. Kils noras puoštis, kurti romantiškus planus. Būsite linkę prisitaikyti prie kitų žmonių, paisyti jų nuomonės. Turėsite nemažų išlaidų, bet jos bus malonios. Tikėtini susitikimai su bičiuliais iš bendrų pomėgių srities: sporto, muzikavimo, rankdarbių ar kt. Nuo antradienio gali atsirasti reikalų su žiniasklaida, domins reklamos veikla, prekyba. Būsite nusiteikę bendrauti, tarpininkauti. Kita vertus, situacija ir aplinkiniai vers priimti sprendimus, nors jūs abejosite. Išsiaiškinkite iki galo rūpimą reikalą, klausimą, net jei tai kitiems nepatinka.
 
SKORPIONAS
 
Savaitgalį norėsite padaryti kažką malonaus aplinkiniams, rodysite supratimą ir dėmesį jų poreikiams, ypač priešingos lyties. Galimi ryškūs emociniai potyriai, didelis aktyvumas. Arba jums rūpės komfortas, pinigai, o aplinkiniams – sportas, politika. Tuomet nelengvai susiderinsite. Kitą savaitę nestigs darbų, rūpesčių. Galite mėginti sudaryti komercines, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių, tartis dėl kredito. Vis dėlto su naujovėmis darbe dar neskubėkite. Raskite laiko sveikatai naudingoms procedūroms.
 
ŠAULYS
 
Savaitgalį sustiprės užuojautos, atsidavimo, religiniai jausmai. Regis, jums gali pasidaryti truputį liūdna net jei nieko liūdno nenutiks. Tiesiog šventinis šurmulys jus šiek tiek vargins. Norėsis pasilepinti vienumoje, visiškai atsipalaiduoti. Nereikėtų per ilgai sėdėti prie kompiuterio.Verčiau nueikite į kultūrinį renginį, teatrą ar kt. Nuo antradienio nesistenkite nertis iš kailio, kad viską pakeistumėte ar daug nuveiktumėte. Jūsų emocinė ir fizinė būklė gana trapi. Tvirčiau pasijusite, jei pavyks išsiaiškinti nesusipratimus. Viską darykite apdairiai, nes yra norinčiųjų jums sutrukdyti.
 
OŽIARAGIS
 
Savaitgalį nestigs bendravimo ir susitikimų. Galite tikėtis malonių staigmenų. Galbūt jūsų laukia dėmesio vertas reginys. Pasistenkite, kad ne tik jums, bet ir šalia esantiems būtų smagu, jauku. Tik nepulkite žavėtis naujų pažįstamų pasiūlymais, reklamuojamomis prekėmis ir nebrukite per prievartą savų sumanymų. Nuo antradienio labiau slėgs vienatvė ir trūkumai, pastebimi veidrodyje ar susiję su sveikata. Regis, regsite kažkokį slaptą planą arba išgirsite nerimą keliančių naujienų, gandų. Sumažės pasitikėjimo aplinkiniais, kolegomis. Gali užklupti ir nenumatytos asmeninės bėdos.
 
VANDENIS
 
Savaitgalį kurkite šventišką nuotaiką ir aplinką, kupiną nekasdieniškų įspūdžių. Regis, neduos ramybės daugybė minčių, susijusių su tolimais planais, naujomis perspektyvomis. Stenkitės išlaikyti emocinę pusiausvyrą. Mažiau šnekėkite, daugiau galvokite. Nuo antradienio tikėtini susitikimai su bendraminčiais, senais bičiuliais. Regis, sužinosite apie kažkieno klastą, nuslėptą patyrimą ir tai jus nustebins. Apskritai jums norėsis dėl nieko nesukti sau galvos, elgtis originaliai. Tai gali nepatikti viršininkui, kolegoms ar namiškiams. Staiga galite pajusti keistų negalavimų.
 
ŽUVYS
 
Savaitgalį jums gali kilti šaunių idėjų, kurios kažkam neabejotinai padarys didelį įspūdį. Jus turbūt labiausiai domins tai, kas vyksta toli arba kas turi atvykti iš toli į jūsų namus. Laukite svečių arba patys vyksite, gal net į užsienį. Įspūdžiai ilgai neišdils. Kitą savaitę teks spręsti aibę smulkių problemų ir tai malonumo nesuteiks. Aiškiai išsakykite nuomonę ir pageidavimus, kad kitų neklaidintumėte. Regis, patirsite stresą, jeigu teks kalbėti viešai, bendrauti su įžymybėmis ar su publika. Saugokite vertingus daiktus, nes kažkas staiga gali sudužti, susigadinti.
 
 

Šiame straipsnyje: horoskopaiprognozėsastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių