Astrologinė prognozė gruodžio 20–26 dienoms

AVINAS

Savaitgalį ne viskas priklausys nuo jūsų valios ir norų, tad kai kas gali nepavykti. Nepervertinkite savęs, venkite arogancijos, nežeiskite pašnekovų orumo. Nederėtų ko nors nemotyvuotai reikalauti ar žadėti. Būkite objektyvūs, sąžiningi. Kitą savaitę būsite nusiteikę iš peties padirbėti. Galbūt talkinsite kolegoms ruošiant dalykinę ataskaitą arba šventinį vakarą. Kita vertus, dėl tokio užimtumo galite pamiršti šeimos poreikius, namie lieti neigiamą energiją. Lengvai pažeidžiami santykiai su brangiausiais žmonėmis, tad būkite itin taktiški. Atsargiai kelyje ir su elektra, fejerverkais. Regis, per šventes aktyviai bendrausite, dalyvausite renginiuose arba ką nors patys organizuosite.

JAUTIS

Savaitgalį atsiras neplanuotų rūpesčių, finansinių reikalų. Nupirkite dovanėlę patinkančiam asmeniui, kad šis negalvotų, jog gailite pinigų. Saugokitės traumų, nesukelkite avarinės situacijos, gaisro. Kitą savaitę tikėtini įdomūs susitikimai, renginiai. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais arba kažkur toli vykti. Nerimauti vers apkalbos, artimųjų bėdos ar sveikatos problemos. Jei tik įmanoma, per šventes nederėtų artimųjų kompanijos iškeisti į nepažįstamųjų ratą. Beje, šventinės dienos jus nešventiškai išvargins, jei visą atsakomybę už stalo ruošimą ir šventinės nuotaikos kūrimą užsikrausite vien tik sau.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite gana neobjektyvūs, jums atrodys, kad kiti nevykdo pažadų, neteisingai jus kritikuoja, išnaudoja. Verčiau nieko nedarykite supykę, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus. Susitikite su artimais draugais, jie padės prasiblaškyti, atsikratyti nerimo. Kitą savaitę pravartu baigti termino sulaukusius finansinius, verslo sutarčių reikalus, sumokėti mokesčius. Nuotaiką gali drumsti meilės nesusipratimai, augančios išlaidos arba negrąžintos skolos. Per šventes trauks įspūdingi renginiai. Galite aplankyti toli gyvenantį giminaitį ar draugą. Arba sulauksite svečių iš toli. Šią savaitę būkite ypač atsargūs kelyje.

VĖŽYS

Šį savaitgalį pajusite, jog turite įtempti jėgas, kad išlaikytumėte status quo ar išspręstumėte meilės santykių krizę. Tausokite jėgas, racionaliai maitinkitės, negirtaukite, antraip sunegaluosite. Nuo pirmadienio nusimato susitikimai su draugais, giminaičiais, o gal ir santykių pagerinimas su esamu partneriu. Deja, noras kitus erzinti, pavyduliavimas gali jums pakenkti. Nederėtų gadinti santykių artėjant šventėms. Verčiau akcentuokite gerus dalykus, sakykite komplimentus. Per šventes būsite dosnūs ir išlaidūs, bet kadangi to paties tikėsitės iš kitų, galimi nusivylimai. Tiesiog pasidžiaukite tuo, ką turite, mylėkite ir leiskitės mylimi. Saugokitės traumų.

LIŪTAS

Šį savaitgalį turbūt pasipils pasiūlymai dėl šventinių renginių, kelionės. Tam tikra prasme gali tekti rinktis, kas svarbiau ir pigiau. Nederėtų aklai pasitikėti nepažįstamais asmenimis, ypač užsieniečiais. Kitą savaitę pora dienų darbelio jums netrūks. Kartu nusimato ir nedidelių pramogų. Regis, visomis prasmėmis ruošitės būsimiems pasisvečiavimams, pasižmonėjimams. Vis dėlto gali tekti apsigalvoti dėl kelionės ar kažkokios atrakcijos. Švenčių dienomis bus lengva tiek susipykti su jums svarbiu žmogumi, tiek susitaikyti, suartėti. Visa savaitė bus avaringa, pasisaugokite.

MERGELĖ

Savaitgalį nuotaiką gali drumsti pinigų stygius, namiškių priekaištai dėl nepatenkintų jų poreikių. Geriausia būtų atsidėti šeimai – taip jėgų ir vidinio pasitenkinimo ne sumažės, o net padaugės. Saugokitės buitinių traumų. Kitą savaitę sieksite meilės, tarpusavio supratimo. Regis, gerbėjai, draugai jūsų neapvils. Jei sugebėsite išnaudoti galimybes, patirsite gerų įspūdžių. Vis dėlto derėtų pasisaugoti nuostolio, labiau prižiūrėti vaikus. Ypač saugokitės petardų sprogimų, avarijų. Nors per Kalėdas būsite energingi, bendraujantys, bet sveikata bus itin trapi. Galite kuo nors susižavėti ar net įsimylėti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį turbūt norėsis romantikos, bet šia prasme nieko neišeis, ypač jei stokojate fantazijos ir pinigų. Sugadinti santykius bus lengviau nei pataisyti. Nusimato svečiai arba viešnagė. Pavojų kels neatidumas ir greitis kelyje. Kitą savaitę puošite savo namus ir jie sutviskės kažkaip naujai, tad netrukus bus smagu švęsti Kalėdas. Skleiskite meilę, nesipykite su artimaisiais, nes gali kilti nesusipratimų, griaunančių bendrus planus. Per šventes nestigs meilės ir svečių, turbūt vyksite į pobūvį, renginį, tačiau saugokite vaikus ir būkite labai atsargūs kelyje bei lauke, kur sproginėja fejerverkai.

SKORPIONAS

Savaitgalį stenkitės neviršyti savo galimybių – tiek materialinių, tiek emocinių. Būtų geriau, kad neitumėte ten, kur tyko brangiai kainuojančios pagundos. Imkitės užvilkintų buitinių darbų, puoškite namus. Jei staiga pakeisite šukuoseną, stilių, tai jūsų įvaizdis ne visiems patiks. Kitą savaitę noriai bendrausite, gausite pasveikinimų iš seniai matytų draugų. Kita vertus, slėgs nerimas dėl neatliktų ar ne taip atliktų darbų arba nekokia savijauta. Atsargiai kelyje ir su ugnimi, petardomis. Kūčių vakaras bus šeimyniškas, o Kalėdos žada pramogų bei suartėjimą su mylimu žmogumi. Vis dėlto meilės jausmus drums pavydo debesys. Galimas ūmus sveikatos sutrikimas.

ŠAULYS

Savaitgalį nekaip seksis bendrauti su neprognozuojamo būdo žmonėmis. Galbūt pasijusite vedžiojami už nosies. Meilės reikalai gali susikomplikuoti, ypač jei jausmai yra išsisėmę ir jungia tik materialinis interesas. Atsakykite į gautus laiškus, išpildykite pažadus. Kitą savaitę beveik neišvengiamos nemažos išlaidos, bet ir įplaukos įmanomos neblogos. Jei užsiimate verslu, prekyba, turėsite nemažai darbo ir kartu pelno iš jo. Nerimo kels vaikai, mylimas žmogus. Savo atžalomis itin rūpinkitės, palaikykite ryšį, kad ir kur būtumėte. Kalėdiniai pasisėdėjimai su kaimynais, artimaisiais bus smagūs, jei neliesite tų temų, kurios atskleistų pašnekovų paslaptis.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galbūt kitaip imsite vertinti šeimos narį ar buvusį partnerį, suvoksite padarytą klaidą. Jums gali pasirodyti, kad esate palikti likimo valiai arba kad susirgote, nesveikstate. Nieko radikalaus nesiimkite, santykių nesiaiškinkite – viskas išsispręs savaime. Itin saugokite sveikatą. Kitą savaitę nusimato įdomus renginys, kuriame susitiksite su bendraminčiais, prisiklausysite naujienų. Trokšite meilės, bet situacija bus gana prieštaringa. Atsargiai kelyje ir su ugnimi. Per šventes sunkiai atsispirsite pagundai pirkti reikalingus ir nereikalingus daiktus. Su meile ruošite dovanėles ir su džiaugsmu priimsite jas iš kitų. Saugokitės gresiančių traumų.

VANDENIS

Savaitgalį būsite kupini žavesio, bet greito populiarumo troškimas gali lemti veiksmus, kurie baigsis nesėkmingai. Jei įžeisite mylimą žmogų, kaimyną, tai grįš bumerangu. Vis dėlto jūsų nuomonė kažkam gali pasirodyti labai svarbi, o talentas – vertas publikos dėmesio. Galite pasiduoti abejotinai pagundai. Kitą savaitę pora dienų galite jaustis vieniši, niekam nerūpintys. Kita vertus, jei nereikės daug dirbti ir skubėti, galėsite jaukiai atsipalaiduoti. Švenčių dienos kels didelį nerimastingumą. Jums būtinas saikas, susivaldymas, kad nesusipyktumėte su artimaisiais ir nesukeltumėte avarinių situacijų. Susitikite su išsiilgtais draugais arba su šeima nueikite į šventinį renginį.

ŽUVYS

Savaitgalį rūpesčių netrūks. Nieko gero nebus, jei visur vadovausitės emocijomis. Pajutę, kad nesusitvarkote su nuotaikomis ir jausmais, svarbų pokalbį, reikalą verčiau atidėkite. Saugokitės traumų. Kitą savaitę iki Kūčių jums rūpės kolektyvinės pramogos, renginiai ir pasimatymai. Galite labiau suartėti su mylimu žmogumi arba tuo, kuris jus seniai domina. Deja, švenčių džiaugsmą jau gali sudrumsti nekokia savijauta. Saugokitės galimo lėtinės ligos paūmėjimo, nepiktnaudžiaukite svaigalais. Klausykite savo intuicijos, nesiveržkite į masinius renginius. Kur kas maloniau, jaukiau jausitės namuose.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių