Astrologinė prognozė gegužės 9–15 dienoms

AVINAS

Savaitgalį venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta. Saugokitės traumų, avarinių situacijų. Sekmadienį nusimato susitikimai su draugais. Gali būti, kad suvoksite, kaip svarbu atsiprašyti vieno žmogaus ir atnaujinti reikšmingą ryšį. Nuo pirmadienio pajusite, kad santykiai darbe ir asmeniniame gyvenime nėra visiškai geri. Jus apkalba, kritikuoja, o jūs atsilyginate tuo pačiu. Galbūt teks skubiai grąžinti skolą ar investuoti. Stenkitės atsikratyti negatyvaus požiūrio. Regis, vienatvė teiks didžiausią atgaivą, tad kelias dienas derėtų mažiau bendrauti. Būkite labai atsargūs, nes gresia traumos, avarijos.

JAUTIS

Savaitgalį būsite linkę praleisti neįprastai, ne namuose. Galbūt vyksite į įdomų renginį. Visgi gali atsirasti būtino darbo, pareigų, nuo kurių išsisukti neįmanoma. Saugokitės traumų, avarijų. Nuo pirmadienio jus gali varginti kontaktai su abejingais pareigūnais, biurokratais. Per didelę reikšmę galite suteikti nereikšmingai permainai. Regis, būsite nusiteikę demonstruoti iškalbos dovaną, politikuoti, ieškoti bendraminčių. Situacija atrodys palanki. Visgi pernelyg nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: kai kurie žmonės nėra tokie geranoriški, kaip atrodo. Saugokitės sukčių, vagių.

DVYNIAI

Savaitgalį kelsite sparnus lėkti kuo toliau ar laiką leisti kuo įdomiau, neįprasčiau. Galimos intriguojamos pažintys. Visgi kai kuriems žmonėms pasitikėjimo nekelsite ir galite pelnyti keistuolio etiketę. Neužkibkite ant sukčių kabliuko. Kitą savaitę itin svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Nesivelkite į aferas. Dalykiniai rūpesčiai reikalaus nemažai dėmesio, teks atsiskaityti už atliktus darbus. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus. Saugokitės gresiančių sportinių traumų. Netikėtumų gali pateikti tie, kuriais pasitikėjote. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją bei jums svarbius ryšius.

VĖŽYS

Savaitgalį didelį pavojų kels užsiėmimai, susiję su elektra, netvarkinga technika. Galite susižeisti arba sužaloti kitus. Regis, stengsitės atsikratyti trukdančių vidinių kompleksų. Gali išryškėti jūsų ypatinga psichologinė įžvalga, nuojauta. Įmanoma vidinė transformacija, teikianti sparnus tai jūsų vidinei esybei, kuri buvo užspausta, stokojo raiškos. Kitą savaitę labiau sekite aktualią informaciją, nes jos nepastebėję ar nepaisydami galite sulaukti nuostolių. Regis, teks imtis tarpininkavimo, derėtis. Jūsų požiūris gali būti labai intuityvus, gilus, tačiau ką nors įrodyti kitiems bus nelengva. Nerimo gali sukelti reikalai, susiję su darbu, sveikata. Venkite užkulisinių intrigų, saugokite paslaptis.

LIŪTAS

Savaitgalį tikriausiai domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Galite imtis nelengvų ūkinių darbų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės traumų, infekcijų, nevartokite neaiškių vaistų. Tikėtina, kad sekmadienį kažkam pajusite ypatingą artumą, o vienišumo jausmas garuote išgaruos. Visgi nuo pirmadienio gali suaktyvėti jūsų konkurentai, priešai. Jums gali prireikti finansinės ar kitokios paramos. Imkitės iniciatyvos, pajudinkite skolininkus ar galimus rėmėjus. Jeigu ieškote darbo, galite gauti pranešimą. Meilės sferoje tikėtinos aistros, pavydas.

MERGELĖ

Savaitgalį turėsite galimybių gerai pasidarbuoti arba kokybiškai pailsėti. Visgi jūsų tyko apgaulės, veidmainystės. Nebūkite naivūs ir labiau vertinkite esamus santykius, nesileiskite užliūliuojami melagingų pažadų. Saugokitės vagių. Nuo pirmadienio turėsite su darbu susijusių problemų ir dėl jų viskas jums atrodys sudėtingiau nei realiai yra. Galbūt gausite laišką ar pranešimą apie numatomą vizitą, pokalbį. Sulauksite daug dėmesio iš kitų žmonių. Galite kažkuo aklai pasitikėti, o tai nebūtų naudinga. Nepakenktų rimčiau įsigilinti į tikruosius aplinkinių motyvus. Saugokitės traumų, avarijų.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis atneš šiokių tokių ūkinių, buitinių rūpesčių. Gali sugesti reikalinga technika arba pasijusite kalti dėl nemalonaus incidento. Sekmadienį dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, suteikite džiaugsmo mylimiems žmonėms, vaikams. Kitą savaitę galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti savo veiklą, praturtėti. Labai išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Subtiliau reikškite mintis, būkite taktiški, neregzkite intrigų. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Derėtų labiau pasisaugoti elektros iškrovos, avarijų, traumų.

SKORPIONAS

Savaitgalį daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, šeimai. Galimi jaudinami prisiminimai. Labai tiktų kuo daugiau laiko praleisti gamtoje. Tikėtini susitikimai su draugais, giminaičiais, iš jų su kažkuo, ko ypač pasiilgote. Kitą savaitę tikriausiai bus per daug sumaišties, kad galėtumėte ką nors racionaliai nuspręsti, sutvarkyti. Geras metas nebent kūrybiniams bandymams, meilei, šou verslui. Turbūt gausite pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Kažkuo jus gali nustebinti vaikai ar mylimas žmogus, gerbėjas. Galbūt teks teisintis dėl neapgalvotai prisiimto ir neįvykdyto įsipareigojimo. Galimas higieninis ar mokesčių patikrinimas. Apdairiai tvarkykite dokumentus.

ŠAULYS

Savaitgalį galite leistis į netolimą kelionę tam, kad užsidirbtumėte arba maloniai praleistumėte laiką. Atsargiai kelyje, nežiopsokite ir neužsnūskite prie vairo. Regis, aplankysite giminaičius, susitiksite su draugais, išgirsite komplimentų, patarimų. Kitą savaitę ko nors reikalaudami, siekdami ar viešindami, nepersistenkite, jauskite atsakomybę. Jei nepuoselėjate nerealių troškimų, turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nuoma, nuosavybe, praktiniais šeiminiais reikalais. Į periodo pabaigą augs įtampa, daugės pavojų jums ir jūsų vaikams. Svarbūs santykiai gali pakrypti nekokia linkme. Saugokitės ugnies, traumų, avarijų.

OŽIARAGIS

Savaitgalį lengvai gali kilti šeiminiai skandalai. Tik dvasinė pusiausvyra, blaivus protas padės išvengti nemalonumų. Saugokite turtą, pinigus. Sekmadienį galite susivokti, kas iš tiesų svarbu ir teikia vidinį bei išorinį komfortą. To ir siekite. Nuo pirmadienio teks aiškintis piniginius reikalus, derėtis, tartis dėl nuomos, kreditų, verslo sutarčių. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs. Tikėtina konfidenciali arba nekonkreti informacija, kuria sėkmingai pasinaudosite. Galbūt skubėsite kažką pirkti ar parduoti, keisti ar atiduoti. Emocijos ims viršų, todėl lengva sugadinti asmeninius santykius. Šiuo metu ypatingai tausokite sveikatą, nes ji itin pažeidžiama.

VANDENIS

Savaitgalį gali kilti nesusipratimų. Galbūt taip įtikinamai sumeluosite, kad visi patikės. Bet ir patys būsite neatsparūs sukčių gražbylystei. Vis stipriau jausite, kaip jums reikia dvasiškai artimų žmonių, vidinės ramybės. Kitą savaitę atrodysite nerimastingi, ištroškę meilės bei nuotykių. Galite pasielgti neatsakingai, siekdami sau naudos, komforto ar malonumo. Draugystės, pinigų, skolų, projektų, vaikų klausimai gali atsisukti nemaloniu kampu. Į periodo pabaigą suaktyvės informacijos ar technikos paieškos. Gresia avarijos, traumos.

ŽUVYS

Savaitgalį savo paslaptingumu darysite įspūdį priešingai lyčiai, o jūsų interesais rūpinsis draugai, pažįstami. Visgi apsigausite, jei manysite, kad jie nesiekia sau naudos. Labai tiktų domėtis dvasine literatūra, medituoti arba išnaudoti meninį įkvėpimą, užsiimant kūryba. Pasisaugokite traumų, nuostolių. Kitą savaitę jums rūpės kitiems nesuprantami dalykai, keistos pramogos, mėginsite suderinti sunkiai suderinamus dalykus, manipuliuoti. Intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų. Visgi verslo, darbo arba šeimos situacija kels galvos skausmą. Domėsitės priešinga lytimi ir jumis akivaizdžiai domėsis. Jeigu neseniai užmezgėte romaną, meilė gali jus užlieti nuo galvos iki kojų.
Sidonija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių