Astrologinė prognozė gegužės 27–birželio 2 dienoms

AVINAS

Savaitgalį nerimo gali sukelti artimas žmogus arba eismo įvykis. Susilaikykite nuo rizikos, kontroliuokite savo elgesį, saugokitės traumų, gaisro. Apskritai turėtumėte kuo daugiau dėmesio skirti šeimai, partneriui. Kita savaitė bus gana sudėtinga. Svarbu išlikti tvirtiems, jeigu atsitiktų kas nors nenumatyta. Itin saugokitės traumų, avarijų. Mintys vis labiau suksis apie atostogas, meilę, keliones. Nepaisant to, puikiai dorositės su verslo ar kitais profesiniais rūpesčiais, ypač su kūrybiniais darbais. Derėtų labiau pasidomėti vaikų ir paauglių reikalais bei nuotaikomis.

JAUTIS

Savaitgalį galite praleisti gana smagiai kartu su artimos aplinkos žmonėmis. Tinkamas metas netolimai kelionei, ekskursijai, iškylai. Tikėtini rūpesčiai, susiję su nekilnojamojo turto nuoma, kitais nuosavybės klausimais, žemės ūkio darbais ir kt. Gerų patarimų galite gauti iš giminaičio, draugo ar kaimyno. Kitą savaitę stengsitės tobulai atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Gali būti nelengva, ypač jei nenorėsite priimti kitų pagalbos. Regis, gerų vilčių suteiks su verslu, nuosavybe susiję reikalai.

DVYNIAI

Savaitgalis bus ramus ir neblogas, jeigu jį pradėsite ramiai, be naktinių nuotykių ir skandalų paryčiais. Regis, gausite dovanų, vaišinsitės ir kitus vaišinsite. Vis dėlto galite būti spaudžiami, patirti manipuliacijas, suabejoti artimo žmogaus ketinimais. Nuo pirmadienio rimtai domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sutartį. Tačiau būtinai kontroliuokite savo kalbą ir neprovokuokite aštrių reakcijų. Gali pavykti suremontuoti reikalingą įrengimą.

VĖŽYS

Savaitgalį praleisite maloniau, jei gerai jausitės ir bendraudami neprarasite kantrybės. Pravartu pasirūpinti savimi, kūno ir sielos sveikata. Galite pajusti kūrybinį polėkį. Būkite atsargūs kelyje. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Nuo pirmadienio gana nervingai nusiteikę pradėsite darbo savaitę. Kažkas klostysis ne pagal jūsų planą ar įprotį. Galimas netikėtas sveikatos sutrikimas. Tvarkydami reikalus remkitės realiomis finansinėmis galimybėmis ir įgyta patirtimi. Pravartu dalyvauti informatyviuose renginiuose, mokytis.

LIŪTAS

Jeigu šeštadienio naktį pernelyg įsišėlsite su bendraminčių kompanija, tuomet savaitgalį jausitės nekaip. Pravartu gerai išsimiegoti, pailsėti. Regis, domins okultiniai dalykai, menai. Galite sužinoti kažkokią paslaptį arba išgirsti keistus gandus. Būdami gamtoje, saugokitės erkių, o kitur – provokacijų ir vagysčių. Kitą savaitę jūsų nuotaika bus labai permaininga. Nemalonios smulkmenos gali sulaikyti nuo to, ką numatėte atlikti ar įsigyti. Vis dėlto nestokosite jėgų darbui ir santykiams reguliuoti. Galite gauti neblogą rezultatą, sudaryti naudingą sandorį, tačiau daug lems simpatijos ir antipatijos.

MERGELĖ

Jeigu, prasidedant savaitgaliui, neįsivelsite į rizikingus nuotykius ir nepatirsite traumų, tuomet jis žada susitikimų su draugais, renginius ir pan. Pasistenkite praleisti laisvalaikį su mielais jums žmonėmis taip, kad pasijustumėte prisikaupę pozityvios energijos. Galite organizuoti talką, iškylą, vakarėlį ar kt. Kitą savaitę kai kas klostysis ne taip, kaip tikitės. Bus sunku išsivaduoti iš kitų įtakos ir stereotipų. Geriausiai seksis užsiimantiems medicina, menais, socialine rūpyba, psichologija.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite nusiteikę gilintis į rimtus klausimus, domėtis kultūriniu gyvenimu, dirbti, politikuoti. Regis, tai nelabai patiks šalia esantiesiems. Būkite atsargesni su nepažįstamais veikėjais ir kiek įmanoma kantresni su partneriais, namiškiais. Kitą savaitę labai svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba priverstinai diegiamos naujovės. Gali tekti organizuoti susirinkimus, vesti derybas, skirstyti pareigas, aiškintis įstatymus, tvarkyti visuomeninius, organizacinius reikalus. Nesunkiai rasite bendraminčių.

SKORPIONAS

Savaitgalį galite išsiruošti į kelionę, viešnagę, konferanciją ar pan. Arba tiesiog ne visai įprastai leisite laiką, semsitės kultūros, plėsite akiratį. Galimas naujas pomėgis. Tik verčiau neapsiimkite saugoti svetimo turto, nes galite turėti nemalonumų. Nuo pirmadienio išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione, technika susiję reikalai.Galima žinia iš oficialios institucijos. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, demonstruoti, ką sugebate, tarpininkauti. Regis, neblogai padirbėsite.

ŠAULYS

Savaitgalis žada pagundų, erotikos, malonumų. Tiesa, tai kainuos. Bet kuriuo atveju išlaidos labai tikėtinos. Jeigu nuotykiai nerūpi, tai galbūt kils paskatų atlikti techninius, ūkinius reikalus, kuriuos iki šiol vis atidėliojote. Kitą savaitę tikriausiai teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Nerimo kels ir sveikata. Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Tikriausiai sugebėsite pakovoti už savo ir kitų interesus. Galbūt mąstysite apie kvalifikacijos kėlimą, studijas, keliones. Dėmesį gali aktyviai rodyti nauji gerbėjai.

OŽIARAGIS

Savaitgalį nenuobodžiausite, jeigu paklausysite, ką siūlo jūsų antroji pusė, partneris. Regis, būsite darbingi ir energingi, tačiau pravartu tausoti sveikatą. Staigus persitempimas, nesaugus greitis, šiurkštus žodis per akimirką gali atnešti problemų. Nuo pirmadienio būsite linkę nelaikyti liežuvio už dantų ir lieti susikaupusias pretenzijas ar kt. Jeigu mėginsite įgelti dominančiam žmogui, laukia nepavydėtinas atoveiksmis. Vis dėlto tikėtina, kad atsiras naujų sąjungininkų, rėmėjų arba naujų verslo perspektyvų. Pravartu imtis neatidėliotinų finansinių, verslo, turtinių, buhalterinių reikalų.

VANDENIS

Savaitgalį iš galvos neišeis nebaigti arba planuojami darbai, ūkinės, buitinės pareigos. Tačiau jei išvakarėse pernelyg linksminotės, galite nekaip jaustis arba susidurti su kai kuriais keblumais. Pravartu skirti dėmesio sveikatai, grožiui, higienai. Nuo pavojų saugokite vaikus. Nuo pirmadienio gali atsirasti laikinų kliūčių kai kuriems jūsų planams. Tačiau jei labai pasistengsite, galite pasiekti naudingą susitarimą, gauti pageidaujamą informaciją, užmegzti dalykinį ar draugystės, meilės ryšį.

ŽUVYS

Savaitgalį neatsisakykite pramogų, pasimatymų, sporto renginių ir kitų atrakcijų. Turiningą, sportišką laisvalaikį pasiūlykite ir savo vaikams. Tai jus suartins ir kartu bus smagu. Galbūt pavyks pasireikšti ir kūrybos srityje. Reikia itin saugotis gaisro, agresijos, traumų. Kitą savaitę rūpesčių gali kelti buhalteriniai reikalai, sveikatos ir pinigų klausimai, tačiau ims konkrečiau spręstis kai kurie su profesine veikla susiję klausimai. Savo darbštumu užkrėsite ir kolegas. Net ir labai užsiėmę, turbūt rasite mažų džiaugsmų. Meilė ir draugystė gali suteikti neužmirštamų akimirkų.


Šiame straipsnyje: horoskopai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 16 d.)

    AVINAS. Bus daug kontaktų, telefoninių pokalbių. Būkite apdairūs tvarkydami su transportu, logistika susijusius reikalus. Kitų aplaidumas, lengvabūdiškumas ne juokais ves iš kantrybės. Tausokite savo ir kitų nervus, venkite svaigalų, ne...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 15 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 15 d.)

    AVINAS. Galimi keistoki planai. Į juos gali įtraukti žmogus iš artimos aplinkos, galbūt giminaitis. Jeigu leisitės į kelionę, nepamirškite laikytis saugaus greičio ir būti atidūs prie vairo. Labiau rūpinkitės sveikata. JAUTIS. Jausit...

  • Astrologinė prognozė kovo 18–24 d.
    Astrologinė prognozė kovo 18–24 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Šią savaitę daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir materialinius, piniginius, buitinius klausimus, artimųjų problemas. Ryžtingai imsitės kažką spręsti. Galite sulaukti pakvietimo į pram...

    3
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 14 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 14 d.)

    AVINAS. Dideli norai gali susikirsti su realiomis galimybėmis. Derėtų tai įvertinti, kitaip prisidarysite problemų. Nesileiskite kurstomi abejotinai avantiūrai. JAUTIS. Jums gali pavykti atnaujinti svarbius santykius, išsiaiškinti nesusipr...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 13 d.)

    AVINAS. Gali būti, kad gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais. Tikriausiai būsite nusiteikę peržiūrėti šeimos biudžetą, visų jos narių poreikius, apgalvoti reikalingus pirkinius ar sandorius. J...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 12 d.)

    AVINAS. Tai turėtų būti sėkminga diena, leidžianti pasireikšti, atskleisti savo savitumą. Regis, jums pakaks energijos būtiniems darbams atlikti, suplanuotiems vizitams, susitikimams. JAUTIS. Jeigu turite konfidencialių reikalų, šiandie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 9 d.)

    AVINAS. Stigs jėgų, energijos, tad nesiveržkite sunkiai dirbti ir intensyviai bendrauti. Pasisaugokite ir venkite tokio manipuliavimo, apsukrumo, kurį galima pavadinti maustymu, nedoru žaidimu ir pan. JAUTIS. Teks daugiau būti tarp žmonių, lankytis ma...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 8 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 8 d.)

    AVINAS. Jums gali pristigti apdairumo ir diplomatijos bendraujant su aplinkiniais. Galite susidurti su nepatikimais tarpininkais, sukčiais, patirti abejotinų gundymų. Kita vertus, vis stipriau jausite pavasario dvelksmą ir romantikos troškimą. JAU...

  • Astrologinė prognozė kovo 11–17 d.
    Astrologinė prognozė kovo 11–17 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

Daugiau straipsnių