Astrologinė prognozė gegužės 17–23 dienoms

  • Teksto dydis:

AVINAS

Šį savaitgalį jums rūpės įvairūs kasdieniai ir aplinkybių sukelti netikėti reikalai. Jeigu reikšitės viešumoje, galite pasielgti kažkaip negarbingai, ne iš gerosios pusės. Nesileiskite į abejotinas avantiūras. Kita savaitė bus gana palanki dalykine ir romantine prasme. Stenkitės pasinaudoti atsirandančiomis progomis, nebijokite permainų. Tikėtinas bendraminčių susiėjimas arba netikėtas susitikimas su senu pažįstamu, bičiuliu. Galite domėtis partijų, įvairių draugijų veikla. Venkite svaigalų ir jauskite atsakomybę už tai, ką žadate, ko siekiate.

JAUTIS

Savaitgalį pravartu pakeisti aplinką, nueiti į kultūrinį renginį, parodą, paskaitą ar paganyti akis gamtoje. Jei reikia ruoštis egzaminui, viešam pasisakymui, derėtų pasėdėti prie knygų, interneto. Svajonė apie gerus įspūdžius iš aklo pasimatymo ar viešnagės pas toli gyvenančius gimines, draugus veikiausiai nesipildys. Kitą savaitę nestokosite energijos, kūrybingumo. Regis, pavyks padaryti įspūdį viršininkams, kolegoms. Galima nebloga naujiena iš gerbėjų, pažįstamų. Neatmeskite naujos bendradarbiavimo ar investavimo galimybės. Seksis tvarkyti organizacinius ir verslo reikalus.

DVYNIAI

Savaitgalį nerimausite dėl finansinių dalykų, mokesčių ar baudos, ypač jei kažkam esate skolingi ar finansiškai įsipareigoję. Tačiau jūsų troškimai, susiję su kai kuriomis permainomis, sulauks atgarsio. Galbūt įsigysite norimą daiktą, sužavėsite patinkantį asmenį. Kontroliuokite savo apetitą, pagundas išlaidauti. Nuo pirmadienio pravartu imtis reikalų, susijusių su aukštuoju mokslu, rimtomis publikacijomis, teisėtvarka, užsieniu, tarpininkavimu. Galbūt teks vykti į kelionę, dalyvauti konferencijoje. Tikėtina, kad pavyks padaryti norimą įspūdį įtakingam asmeniui. Gali atsirasti vilčių padidinti pajamas.

VĖŽYS

Savaitgalį itin svarbūs atrodys santykiai su artimaisiais, partneriu. Galimas pasiryžimas įsipareigoti kitam žmogui, juo rūpintis, globoti. Tik nereikėtų manyti, kad galite valdyti kitus, kaip norite. Jei prisikursite nerealių iliuzijų, vėliau nusivilsite. Kitą savaitę galite užmegzti reikšmingą partnerystę, pradėti bendrą kūrybinį ar dalykinį projektą. Būsite įžvalgūs, seksis gilintis į psichologinius klausimus ir tuo pasinaudoti mezgant pasitikėjimu grįstus ilgalaikius ryšius. Galbūt susikaupę lauksite egzamino, publikacijos, projekto įvertinimo. Galimas susitikimas su užsieniečiais, politikais.

LIŪTAS

Per poilsio dienas galvokite ne vien apie darbus, pinigus. Juk reikia ir draugystės, meilės, pramogų. Derėtų pasirūpinti sveikata, visaverte mityba, higiena, grožio išsaugojimu. Vis dėlto nekoks metas kelionėms ir akliems pasimatymams. Kita savaitė tinkama dalykiniams reikalams tvarkyti, tarpininkauti. Stenkitės suprasti save ir kitus žmones, mokytis iš tų, kurie labiau patyrę. Tuomet galėsite tikėtis, kad atsinaujins jums svarbūs ryšiai. Gana jautriai reaguosite į kitų žmonių bėdas, psichologines problemas. Gali kilti noras paremti, finansuoti. O jeigu patys ieškote rėmėjų, jums gali pasisekti.

MERGELĖ

Savaitgalį svarbiausios bus šeiminės laimės, meilės ir draugystės aktualijos. Regis, labiau norėsis bendrauti, žaisti su vaikais, ugdyti jų gabumus. Galimas proginis susibūrimas, sceninis pasirodymas, vieša kalba, pasimatymas, iškylos organizavimas ar kt. Kitą savaitę galimas tikras darbymetis. Galbūt teks pavaduoti kolegas, lakstyti su įvairiais reikalais ar pan. Galite gauti žinią ar dokumentą, susijusią su nekilnojamuoju turtu, nuoma, verslo aktualijomis. Turėtų pavykti derybos jums svarbiu klausimu. Viskas priklausys nuo jūsų mokėjimo derinti interesus, bendradarbiauti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį geriausia būtų leisti laiką kartu su šeima, pabūti gamtoje, aplankyti tėviškę, tėvus ar senelius. Labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite, bet nereikalaukite nemanomų dalykų, antraip nusivilsite. Pravartu pakoreguoti savo įvaizdį. Kitą savaitę laukia malonūs susitikimai, žavios pažintys. Regis, pajusite norą atsiliepti į jums reiškiamus jausmus. Tiktų nueiti į teatrą, koncertą, sporto klubą. Regis, menkos kliūtys neteks reikšmės. Kils noras kažką keisti, įsidarbinti, formuoti naują įvaizdį, tobulinti darbo metodus. Nauja verslo idėja arba meilės intriga gali suteikti sparnus.

SKORPIONAS

Savaitgalį kažką įdomaus galite sužinoti iš giminaičio ar kaimyno, brolio ar sesers. Jeigu nekaip jaučiatės, nenorite, nei kur nors vykti, nei sulaukti svečių, jie vis tiek tikėtini. Panašiai jausis ir gali rodyti nepasitenkinimą kas nors, ką jūs sumanysite netikėtai aplankyti. Dėl to įsižeisti būtų nesolidu. Kitą savaitę jums teks labiau skaitytis su artimos aplinkos žmonių nuomone, derinti planus. Tik taip galėsite išsivaduoti iš vidinės graužaties ir pagerinti mikroklimatą. Tiktų iš(si)nuomoti, pirkti ar parduoti patalpas, žemę. Galite sulaukti rėmėjų pagalbos verslui. Daugės meilės, santarvės.

ŠAULYS

Savaitgalį tikriausiai pamiršite skaičiuoti pinigus ir be saiko išlaidausite. Galbūt kils noras iš pagrindų keisti garderobą, įvaizdį. Kad ir kaip norėsis kitus pradžiuginti, venkite dalyti neapgalvotus pažadus, puikuotis vienadieniu dosnumu. Nuo pirmadienio pasižymėsite nebloga komercine uosle ir iškalba. Galite be vargo susitarti dėl aktualių jums dalykų. Tik būkite atidesni aplinkiniams, stenkitės siekti tarpusavio supratimo, nekritikuokite. Galima įspūdinga kelionė, šeimos sukūrimas ar įsidarbinimas.

OŽIARAGIS

Šį savaitgalį tiktų teoriškai ruoštis būsimam dalykiniam pokalbiui ar egzaminui. Kai kurių žmonių atžvilgiu sekmadienį galite elgtis nepakenčiamai. Būsite linkę nurodinėti, kritikuoti, erzinti. Kita vertus, ir patys galite sulaukti tokios reakcijos. Kitą savaitę viskuo gyvai domėsitės, žavės lengvi flirtai, romantiškos intrigos. Galbūt apie save primins žmogus, kuris jumyse žadino ar tebežadina ypatingus jausmus. Gerės jūsų komunikaciniai sugebėjimai. Piniginiai reikalai taip pat neturėtų nuvilti. Galite rasti naują uždarbio šaltinį arba turėsite vienkartinę progą papildomai užsidirbti.

VANDENIS

Šį savaitgalį tikriausiai būsite labdaringai nusiteikę, linkę užjausti, padėti kitiems. Nekoks metas aktyviems veiksmams, rizikai kelyje, mitybos ir stiliaus eksperimentams ir kt. Saugokitės kandančių, geliančių gyvių, alergijų. Kita savaitė bus gana maloni ir sėkminga, leis įgyvendinti planus, suteiks pasitikėjimo ir nepašykštės aplinkinių palankumo. Gerų emocijų gali sukelti kažkoks susitikimas, trumpa kelionė, netikėtai gauta žinia, pakvietimas. Palanku tartis dėl darbo sąlygų, perspektyvų, apmokėjimo. Jeigu tvirtai žinosite, ko norite, tai ir kiti žmonės arba likimas jums padės.

ŽUVYS

Savaitgalį sudėtingus gyvenimo rebusus jums gali padėti spręsti draugai, pažįstami, tad nesidrovėkite kreiptis pagalbos. Galbūt užmegsite naujus reikšmingus ryšius, ką nors organizuosite ar būsite pakviesti į renginį, žaidimą, varžybas. Kitą savaitę daugiau laimėsite, jeigu būsite kuklūs ir įžvalgūs. Galite lankytis parodoje, muziejuje, dalyvauti diskusijose apie tam tikras filosofines tiesas, meną, moralę. Galbūt teiksite ar gausite labdarą, pirksite medikamentus, vaistus ar turėsite su tuo susijusių rūpesčių. Jei į viską, kuo užsiimate, ko siekiate, nuoširdžiai įdėsite dalelę širdies, jums garantuotai pasiseks.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių