Astrologinė prognozė birželio 6–12 dienoms

AVINAS

Savaitgalį aktyviai bendraukite, susitikite su draugais, važiuokite į gamtą, sportuokite. Tiktų dalyvauti maratone, varžybose ar ką nors organizuoti, koordinuoti. Meilės pažadai veikiausiai nebus tušti, jei juos išgirsite ar ištarsite šiuo metu. Nuo pirmadienio nelengva bus viską suspėti ir suderinti. Nenumatytos problemos arba sveikatos sutrikimai kaišios pagalius į veiklos ratus. Reikėtų labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, vengti intrigų. Nebūsite linkę atsisakyti nuotykių ir rizikos. Galimi netikėti sprendimai, originalūs pasireiškimai, staigmenos.

JAUTIS

Savaitgalį negalėsite iš galvos išmesti dalykinių reikalų arba savo pareigų tėvams. Turėkite drąsos išreikšti meilės, draugiškumo, rūpesčio jausmus. Tuo galite daug ką pakeisti į gera. Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio palanku skirti susitikimus, pasimatymus, ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Nuo ketvirtadienio jau palankiau ne patiems reikštis, o stebėti, žiūrėti, ką daro, sako, veikia kiti. Jei persidirbsite, gali pašlyti sveikata. Sėkmė tikėtina socialinėje ir kūrybos sferoje, tačiau į paviršių gali iškilti nelegali afera.

DVYNIAI

Savaitgalį veršitės kuo toliau nuo namų. Ir iš tiesų be naujų vaizdų, įspūdžių nepajustumėte gero savaitgalio. Jums būtina nors trumpa permaina. Galite domėtis transporto priemonėmis, turizmo prekėmis. Galbūt lipte prilipsite prie interneto. Kitą savaitę daug kas priklausys nuo jūsų žinių, ryšių ir įtakos. Galite gauti aktualios informacijos, susijusios su politika ar darbu užsienyje, kelione, tarptautiniu renginiu. Pasinaudokite palankia proga, jei norite keisti darbą, užmegzti draugystę, partnerystę, įsijungti į kokį klubą ar judėjimą. Iš ankstesnių ryšių galite turėti netikėtos naudos.

VĖŽYS

Savaitgalį aktualūs bus psichologiniai arba finansiniai klausimai. Nedramatizuokite gyvenimo sunkumų, net jei reikia grąžinti skolas, vykdyti pažadus. Smagi išvyka, pasimatymas, pramoga gali pataisyti meilės reikalus ir nuotaiką. Kitą savaitę jūsų planai iš dalies gali išsipildyti, jeigu jie susiję su verslu, jei ieškomi rėmėjai, investuotojai, laikomas egzaminas, bandoma įsidarbinti. Dar nepuoselėkite per didelių iliuzijų. Susidūrę su netikėtomis kliūtimis, nenuleiskite rankų – sunkumus įmanoma įveikti, tereikia valios ir pasitikėjimo savimi. Atsargiai su elektra, saugokitės žaibo.
 

LIŪTAS

Savaitgalį pasistenkite bendrauti taip, kad visiems būtų malonu. Būtinai parodykite dėmesį tiems, kuriuos mylite ir kurie neabejingi jums. Gali išsipildyti rimti meilės lūkesčiai. Jei numatomos vestuvės, patirti įspūdžiai įstrigs giliai ir ilgam. Kitą savaitę būsite nusiteikę filosofuoti apie gyvenimo prasmę, politikuoti, arba mintys suksis apie konferencijas, studijas, egzaminus. Galimas netikėtas pasiūlymas. Jūsų noras išsiveržti iš įprastų rėmų gali pažadinti permainų vėjus. Klausimas, susijęs su užsieniu, kelione, turėtų išsispręsti teigiamai.

MERGELĖ

Savaitgalį domėsitės grožio profilaktika, dietomis, madingais apdarais. Jeigu pernelyg atvirai demonstruosite savo norus, aistras, tai gali nepatikti dominančiam asmeniui. Tiktų keisti gyvenimo būdą, pradėti fizinių pratimų ciklą. Kitą savaitę aktyviai bendrausite, bet nebūtinai sklandžiai – atsiras oponuojančių pašnekovų, teks įrodinėti, kad esate teisūs ir įžvalgūs. Gali atsinaujinti seni ryšiai – dalykiniai arba partneriški. Gali paaštrėti finansinės problemos. Kita vertus, gali pavykti atgauti skolą arba naudingai pasiskolinti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį galite patirti žavių akimirkų, jei esate paskyrę meilės pasimatymą, siekiate sublizgėti scenoje ar sergate už savo numylėtinių sėkmę. Galite įsitikinti meilės jausmų tikrumu. Tikėtina, kad galėsite pasidžiaugti vaikų pasiekimais ar rimtais jų pasirinkimais. Kitą savaitę gali vykti netikėtas jūsų jėgų ar galimybių patikrinimas darbe, sporte ar kt. Būkite pasirengę rimtai ataskaitai, egzaminui ar pan. Jūsų konkurentai stebi, kada suklysite. Pravartu laikytis įstatymų. Staiga galite užmegzti neplanuotą partnerystę. Esamas ryšys ne mažiau netikėtai gali nutrūkti.

SKORPIONAS

Savaitgalį užuovėją teiks šeima, artimieji. Pravartu tvarkyti, prižiūrėti, puoselėti gyvenamąją patalpą, žemės sklypelį, aplankyti ir pasveikinti tėčius, senelius. Regis, jums pavyks įtikinti artimus žmonės savo planų naudingumu ir gerais ketinimais. Kitą savaitę jums turėtų sektis derybos, varžybos, konkursai. Vis dėlto pavojinga bet kokia kaina siekti malonumų ar prizų. Jeigu turite laiko ir galimybių, pravartu pagerinti įvaizdį bei išvaizdą. Galimos naujienos, susijusios su darbu, nuosavybe. Spontaniškai galite įsigyti gyvūną arba neplanuotą elektros prekę.

ŠAULYS

Savaitgalį noriai bendrausite. Aktualūs turėtų būti kelionių ir su mokslais susiję reikalai. Tikriausiai pavyks rasti ar gauti norimą informaciją ir ja tikslingai pasinaudoti. Gerų perspektyvų žada meilės reikalai. Į jūsų jausmus ir lūkesčius bus atsakyta. Regis, visą kitą savaitę svarbiausi jums bus artimi žmonės, vaikų poreikiai ir interesai. Galima tikėtis džiugių akimirkų, nors grės ir konfliktinės, avarinės situacijos, traumos. Gali nustebinti pažįstamo asmens poelgis. Galbūt prasiverš jausmai ar ketinimai, apie kuriuos nė nenumanėte.

OŽIARAGIS

Savaitgalį turbūt skirsite lėšų ir laiko išvaizdai, kūno priežiūrai – puošitės, jauninsitės. Regis, rezultatas nenuvils. Tarpusavio santykiuose padaugės šiltos harmonijos. Teiksite arba gausite dovanas, galbūt net stebinsite dosnumu. Nuo pirmadienio veikiausiai stresuos tik tie, kuriems reikia laikyti egzaminus, išlaikyti atestacijas, patikrinimus. Su dideliu nerimu lauksite egzamino ar kitokio veiksmo rezultato. Jei įmanoma, šiuo metu tiktų atsidėti ne darbo, o namų reikalams. Rūpestingai planuokite išlaidas ir pajamas.

VANDENIS

Savaitgalį pajusite pasiilgę žemiškų malonumų, atsipalaidavimo. Mielai linksminsite kitus, flirtuosite, laidysite komplimentus. Beje, meilės pažadai bus pildomi. Regis, ir artimieji sulauks daugiau jūsų dėmesio, noro kartu prisiminti praeitį. Nuo pirmadienio gana sklandžiai tvarkysite verslo, turto, buities reikalus. Daug ką nustebinsite, jeigu sumanysite staiga keisti kai kuriuos sprendimus, nutarimus. Galbūt gausite žinią, kuri išvaduos nuo dviprasmiškumo. Neplanuotai galite leistis į kelionę. Nežiopsokite kelyje.

ŽUVYS

Savaitgalį stenkitės subtiliai atsiriboti nuo to, kas jus vargina, ir praleisti laiką taip, kaip trokšta jūsų kūnas bei siela. Jokiu būdu nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais, nors tokia pagunda bus aiškiai juntama. Kitą savaitę nebus lengva apsispręsti dėl svarbių dalykų. Galbūt paaiškės, kad pažeidėte įstatymą, moralinį kodeksą ar kažko neįvertinote. Itin venkite konfliktinių situacijų. Gali būti, kad sulauksite pasiūlymų dėl interviu, bendradarbiavimo. Paaštrės uoslė pinigams, naudingiems sandoriams, tad tiktų ryžtingai tvarkyti verslo, reklamos, komercinius reikalus.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių