Astrologinė prognozė birželio 27 – liepos 3 dienoms

AVINAS

Savaitgalį galite patirti pikantišką nuotykį. Pinigai slyste slys iš kišenės. Jums derėtų apsispręsti dėl savo dvilypių norų ir troškimų, atskirti, kur tikrai yra jūsų interesai, o kur kitų žmonių. Kitą savaitę veržte veršitės iš užburto kasdienybės rato. Ji gali jums padovanoti meilės fejerverkų, džiaugsmo per vaikus ar kūrybinę sėkmę, prizo laimėjimą ar bent jau žavių komplimentų. Naujai planuosite ateities tikslus, būsimus žingsnius. Tikėtina žinia ar pakvietimas, dėl kurio kils noras keisti įvaizdį. Pasisaugokite elektros iškrovos, traumų.

JAUTIS

Savaitgalį tiktų spręsti santuokos ir meilės klausimus, lankyti gimines, susitikti su draugais, bendraminčiais. Tikėtinas smagus ir turiningas laiko praleidimas. Nuo pirmadienio pravartu planuoti šeimos biudžetą, pagalvoti, kaip galima sumažinti išlaidas, ką daryti su investicijomis, skolomis. Didžiausią komfortą, meilę šiuo metu jums žada namų aplinka, artimiausi žmonės. Tikėtina, kad vyksite susitikti su artimu žmogumi, kuris dabar gyvena toli. Arba šeimos narys atvyks iš užsienio, kelionės ar pan. Galbūt jus džiugins šeimos nario sėkmė, svarbus pasirinkimas, šeimos kūrimas ar kt.

DVYNIAI

Savaitgalį labiau įsižiūrėkite į detales, jei rinksitės prekę, kelionės maršrutą ar pan. Gali kilti noras keisti įvaizdį. Pastangos pagerinti išvaizdą, sveikatą išties pasiteisins. Vertinkite protingus patarimus, jie išties pravers. Kitą savaitę neliksite nepastebėti, sulauksite pasiūlymų. Regis, sužinosite intriguojamą naujieną iš pirmų lūpų. Jūsų nusiteikimas entuziastingai flirtuoti, sakyti komplimentus gali kažkam susukti galvą. Tiesa, ir jums ji gali susisukti sutikus artimą sielą, įdomią, originalią asmenybę. Tikėtinas aistrų protrūkis.

VĖŽYS

Savaitgalį jums nebus liūdna, nes vos panorėjus šalia atsiras gerbėjų ir draugų. Seksis bendrauti su augančia karta. Nesigailėsite, jei apsilankysite pramoginiame renginyje, gražiame gamtos kampelyje. Nuo pirmadienio jums itin rūpės įvaizdis, tvarka, išorinis grožis. Tai gali pasireikšti visose srityse – namų, ūkio, darbo, stiliaus. Sieksite, kad būtų daugiau komforto. Geras metas norintiesiems dirbti ir užsidirbti. Atkreipkite dėmesį į siūlomas naujoves – galite rasti labai pozityvių dalykų. Turėsite galimybių ne juokais suintriguoti patinkantį asmenį.

LIŪTAS

Savaitgalį raskite laiko pasigrožėti gamta, atsipalaiduoti. Regis, sulauksite dėmesio iš žmogaus, kuriam puoselėjate ypatingus jausmus. Galite įsigyti originalų drabužį, papuošalą, reikalingą elektros prietaisą. Nuo pirmadienio aiškiai jausite naujų vėjų dvelksmą, romantišką arba kūrybinį polėkį. Galite vykti į pasimatymą su internautu ar užsieniečiu. Arba originaliai reikšitės veikloje, susijusioje su tarptautiniais projektais. Jeigu aktualu įsidarbinti, bus linkę padėti draugai, pažįstami. Pagalvokite, kaip galėtumėte įprasminti vaikų laisvalaikį.

MERGELĖ

Savaitgalį palanku megzti naujas pažintis, tartis aktualiais klausimais su draugais, giminaičiais, kaimynais. Nepraleiskite pro ausis originalių pasiūlymų – gali nuskambėti vertinga užuomina. Nuo pirmadienio kils pagunda išleisti nemažai pinigų tam, kad jūs patys ar jūsų aplinka taptų modernesnė. Regis, tai pasiteisins, net jei pasielgsite spontaniškai. Nuo trečiadienio mintys vis labiau suksis apie meilę, pramogas, atostogas, slaptas pagundas. Regis, gerai seksis tie darbai, kurie reikalauja kūrybingumo, išmonės. Jei jus baugina naujovės, atsiras žmonių, nusiteikusių padėti, paaiškinti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis tinkamas poilsiui gamtoje. Domėsitės galimybėmis patogiau susitvarkyti namus ar sodybą, pigiau ką nors įsigyti, įsirengti arba papildomai padirbėti, kad papildytumėte šeimos biudžetą. Kitą savaitę bus lengva ir įdomu bendrauti. Naujos pažintys gali atverti naujų horizontų. Patirsite, kas yra įdomus bendravimas, romantika, o gal ir fortūnos šypsena. Tiesa, gali kilti nesusipratimų su esamu partneriu dėl kitų gerbėjų ar draugų rodomo dėmesio, o kas nors iš šeimos narių nesidžiaugs jūsų ateities planais ar jų keitimu.

SKORPIONAS

Savaitgalį jums labai rūpės grožis, sveikata, dietos ir pan. Gali pavykti originaliai pakoreguoti įvaizdį. Pravartu dalį laisvalaikio praleisti gamtos prieglobstyje, ramioje vietoje, kur galima atitrūkti nuo rūpesčių, šurmulio. Nuo pirmadienio neblogas metas tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, imti paskolą, nuomotis, išnuomoti. Domėsitės ir kompiuterine technika, elektros ir ryšio įranga. Būsite darbštūs ir kupini verslo, darbo, karjeros planų bei noro įgyti naujų įgūdžių ir žinių. Galite daug nuveikti, kad įsigytumėte tai, ko trokštate.

ŠAULYS

Savaitgalį būsite linkę svajones painioti su tikrove ir elgtis neįprastai. Įdomūs sutapimai, išsipildymai ir stebins, ir glumins. Galimas slaptas potyris, spontaniškas sielų ryšys, meilės nuotykis. Kitą savaitę per pažįstamus asmenis galite sulaukti įdomių pasiūlymų arba patys siūlysite naujoves ir skatinsite joms kitus. Galvosite ir apie keliones, užsienį, studijas, meilės pasimatymus. Jūsų planai, projektai bus gana originalūs ir nesunkiai rasite susižavėjusių bendraminčių. Į jūsų širdį gali pasibelsti tikra meilė.

OŽIARAGIS

Savaitgalį pajusite norą bendrauti, būti įvykių sūkuryje. Neprašausite pro šalį, jeigu pamėginsite įgyvendinti savo meilės fantazijas. Galite išvykti į kelionę, užmegzti įdomią pažintį. Nuo pirmadienio porą dienų daug galvosite apie nuo kitų slepiamas savo problemas ir viltis. Tai gali būti susiję su sveikata ar nelegaliu uždarbiu, slapta aistra. Kad ir kas būtų, norėsis, jog ir toliau liktų paslaptis. Apskritai jums seksis gilintis į meną, įvairias paslaptis, okultines teorijas ir daryti kitiems įtaką.

VANDENIS

Savaitgalį galite susitikti su žmonėmis, su kuriais jus sieja bendri turtiniai ar verslo interesai. Pasižymėsite liberaliomis pažiūromis, puikia iškalba. Dominančiam asmeniui galite padaryti įspūdį ar net labai sužavėti. Kitą savaitę nusimato netikėti kontaktai, pasiūlymai. Galbūt įsiliesite į naują kolektyvą, užmegsite įdomių internetinių pažinčių, susižavėsite ar įsimylėsite, leisitės į romantišką kelionę arba ją planuosite. Bet kuriuo atveju patirsite nekasdieniškų įspūdžių. Turbūt sužavėsite ypatingą asmenį.

ŽUVYS

Savaitgalį kils noras pasidairyti toliau nuo namų. Tikėtini įdomūs susitikimai, renginiai, naujos pažintys. Galite sužinoti kažką svarbaus iš nemažai pasaulio mačiusio asmens. Regis, nuo pirmadienio jums pavyks pastūmėti pirmyn dalykinius reikalus, gauti ar užsakyti norimą prekę, siuntą, o gal ir įsidarbinti išsvajotame darbe, gauti progą padirbėti su įdomiu projektu ar kt. Turėtų pavykti atnaujinti ar užmegzti ryšius, iš kurių bus realios naudos. Be to, darbe ar per darbo reikalus gali gimti aistringas meilės romanas. Jeigu vyksite į komandiruotę, patirsite nuotykį.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių