Astrologinė prognozė birželio 18–24 dienoms

AVINAS

Savaitgalį jausite stimulą laisvalaikį praleisti nekasdieniškai, ne namuose. Galbūt vyksite į įdomų renginį. Tikėtini susitikimai su svarbiais jums žmonėmis. Saugokitės traumų, avarijų. Nuo pirmadienio bus nelengva, ypač jei yra numatyti dalykiniai pokalbiai, interviu. Bus sunku įžvelgti slaptus pašnekovų kėslus, pinkles, melą. Vis dėlto pokalbiai su įtakingais veikėjais nenueis perniek. Prieš Jonines teks nemažai nuveikti darbe ir skirti laiko draugams, bendraminčiams, o šeimos nariai kvaršins jums galvą savo planais ir užgaidomis, susijusiomis su artėjančiu ilguoju savaitgaliu.

JAUTIS

Savaitgalį bandysite sublizgėti sąmoju, erudicija, seksualumu.  Kai kam galite pasirodyti labai nesubtilūs. Meilės abejonės ir pavydas kels vidinį sąmyšį. Galite prisigalvoti nebūtų dalykų. Kitos savaitės pradžioje galite turėti reikalų su užsieniečiais, gauti žinią iš užsienio arba ruoštis į kelionę, konferenciją. Siūlymus, susijusius su galimomis permainomis, rimtai apsvarstykite. Turėtų nenuvilti egzamino rezultatas. Vis dėlto nuotaiką gali sudrumsti kažkokia dezinformacija, apkalbos. Artėjant Joninėms, nesibaigiantis darbų krūvis trukdys galvoti apie norimas pramogas ir atsipalaidavimą.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite nerimastingi ir išsiblaškę. Nuolat kintančios nuotaikos ir keistos idėjos trukdys aplinkiniams jus suprasti. Pavojingi būtų užsiėmimai, susiję su sektomis, svaigalais, kvaišalais, maudynėmis vandens telkiniuose. Nuo pirmadienio nemažą pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai verčia jaustis nesaugiai. Regis, kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų ir nesileiskite į pavojingas aferas. Prieš Jonines gali parūpti kelionė ar turintys atvykti svečiai,

VĖŽYS

Savaitgalį domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos, dietos klausimais. Saugokitės infekcijų, geliančių sutvėrimų, alerginių reakcijų, nevartokite svaigalų, neaiškių vaistų. Kitą savaitę nerimo gali sukelti vadovo arba partnerio keliami reikalavimai, pretenzijos. Regis, stengsitės prisitaikyti ir kartu neprarasti savigarbos. Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Kita vertus, neblogai seksis, jei nusiteiksite susitaikyti su priešais ir oponentais, derinti interesus. Prieš Jonines gali būti sunku susilaikyti neišlaidavus.

LIŪTAS

Savaitgalio dienos pasižymės azartinėmis nuotaikomis ir kūrybiniu įkvėpimu. Galite dalyvauti įdomiuose renginiuose, susitikimuose, pobūvyje. Labiau vertinkite esamus meilės santykius. Išlaidaukite su protu. Nuo pirmadienio leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Darbe turėtų sektis gana gerai. Kita vertus, visko norėsis be pastangų ar minimaliai dirbant. Jausite, kad senka energijos atsargos, trūksta poilsio. Tausokite sveikatą. Su partneriu bus nelengva susitarti dėl bendrų ilgojo savaitgalio planų.

MERGELĖ

Savaitgalis atneš ūkinių, buitinių rūpesčių. Galbūt pasijusite kalti dėl kažkokio nuostolio ar incidento. Santykiai su aplinkiniais bus nenuoširdūs, nerimo kels daugybė dalykų, tačiau pasistenkite atsipalaiduoti, rasti naudingą užsiėmimą. Labiau saugokite ir svetimą, ir savo turtą. Nuo pirmadienio daugės sportinio azarto, polėkio, kūrybinio įkvėpimo, vasaros pramogų ir atsipalaidavimo. Galbūt pajusite, kad jus į savo gelmę mėgina įsukti meilės pagundos. Be būtino reikalo nelįskite į skolas.

SVARSTYKLĖS

Jeigu savaitgalį dalyvausite pobūvyje, pramoginiame renginyje, tikriausiai kažkuo pasižymėsite. Vis dėlto aplinkinių replikos ir komplimentai veikiau trikdys nei džiugins. Nuo pirmadienio iš visų pusių liesis prieštaringa informacija. Galbūt susvyruos kai kurios iliuzijos, susijusios su darbu, mokslu ar nauju įvaizdžiu. Pravartu labiau rūpintis sveikata. Pernelyg neišlaidaukite namiškių poreikiams. Įsitikinkite, kad jų norai nėra tušti ir beverčiai. Nuo savaitės vidurio jau pradėsite švęsti ir galvoti apie pramogas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių