Astrologinė prognozė balandžio 9–15 dienoms

AVINAS

Savaitgalį noriai pirksite įvairius daiktus, palengvinančius darbą ir puošiančius buitį. Nevengsite draugiškų susitikimų, pokalbių, naujos informacijos, jausitės gana populiarūs. Būkite itin atsargūs su elektra, nekrėskite pavojingų pokštų. Nuo pirmadienio tikriausiai teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti su žmonėmis, reklamuoti, sudaryti sutartis. Vis dėlto daugiausia jėgų ir laiko atims buitinė rutina, asmeninis ūkis. Į periodo pabaigą augs noras reikšti jausmus, mylėti, dalytis. Galite gauti viliojamą pasiūlymą.

JAUTIS

Savaitgalį derėtų lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Tikriausiai jus prisimins draugai, simpatijos arba jūs patys jiems apie save priminsite. Vis dėlto geriausią atgaivą teiks namai, artimi žmonės. Nuo pirmadienio geras metas įvairiems vizitams, pokalbiams, deryboms, interviu. Pravartu ieškoti reikalingos informacijos ir ja dalytis su kitais. Vykdykite finansinius įsipareigojimus, jei jų turite. Galite gauti reikšmingą pasiūlymą iš dominančio žmogaus. Fortūna šypsosis ir meilės srityje.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite kiek apsnūdę, užsisvajoję. Atsiribokite nuo intrigų, apkalbų ir orientuokitės į grožį, meną, paskaitykite, patinginiaukite. Saugokitės konfliktų, traumų. Nuo pirmadienio norėsis daryti gerus darbus, keistis. Įdomių idėjų gali kilti, jei sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių, reformuoti verslą ar pan. Ne viskas bus nuspalvinta rožinėmis spalvomis, tačiau turbūt suprasite, ko trūksta, kad taptumėte turtingesni, o artimi santykiai teiktų daugiau džiaugsmo. Būkite atidūs prie vairo, kelyje.

VĖŽYS

Savaitgalį gyvensite savomis ir svetimomis problemomis. Būsite linkę ieškoti slaptos informacijos, klausytis gandų. Sekmadienį norėsis vienatvės, galite nekaip jaustis. Pasisaugokite aferistų, sukčių, atsargiai elkitės su elektra, technika. Kitą savaitę būsite jautrūs ir emocionalūs, tačiau pamažu turėtų išsisklaidyti abejonės dėl neaiškios situacijos darbo ar sveikatos srityje. Tikėtini svarbūs sprendimai, kurie turėtų jums užtikrinti daugiau komforto, pajamų ar reikalingumo jausmo. Galite įsigyti planuotą daiktą.

LIŪTAS

Savaitgalį užmegzta pažintis nebus tokia svarbi, kaip jums gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Vis dėlto galima tikėtis stiprių įspūdžių ir pojūčių, aktualios informacijos. Kitą savaitę nusiteikite kolektyviniam reikalų aptarimui, susirinkimui arba pokalbiui su viršininku. Subtiliau reikškite nepasitenkinimą, nepykite už konstruktyvią kritiką. Regis, jums pavyks perprasti slaptas aplinkinių gudrybes ir kai ką pakreipti sau naudinga linkme. Tiktų užsiimti menine kūryba, medituoti. Vaizduotę kaitins meilės viltys.

MERGELĖ

Savaitgalį mintimis arba kojomis lėksite tolyn nuo kasdienybės. Trauks kultūriniai renginiai. Galbūt nepažįstamas asmuo staiga nustebins savo ypatingu dėmesiu. Kitą savaitę jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais. Galimas pokalbis su įtakingu asmeniu, politiku ar užsieniečiu. Pasistenkite išlikti korektiški, jei teks išklausyti kritiką. Kai kurie susitikimai šiuo metu išties gali turėti įtakos jūsų profesinei ateičiai. Kažkas jums gali labai padėti, teisingai patarti, nukreipti. Arba kaip tik jūs kitiems darysite didelę įtaką, stebinsite kompetencija ir idėjomis.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį nusimato turiningi renginiai arba informatyvūs pokalbiai internete. Gauta informacija suteiks drąsos, naujų vilčių. Galimas netikėtumas arba neplanuota pažintis, susitikimas, flirtas. Kitą savaitę galite sudaryti naudingą sutartį. Turbūt pagerės asmeniniai santykiai arba tęsis reikšminga pažintis. Regis, jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus kuo nors įpareigoja, ilgam susaisto.

SKORPIONAS

Savaitgalį vertėtų pasikalbėti su šeimos nariais apie šeimos biudžetą, įvairius neatidėliotinus finansinius klausimus, o jei galite sau leisti, tai ir kartu paišlaidauti. Saugokitės vagių, sukčių. Nuo pirmadienio būsite išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti turimas lėšas, medžiagas, nebeeksploatuojamus daiktus. Jums gali pavykti susitarti dėl finansavimo, naujų sutarčių, kontraktų. Geras metas dalykinei kelionei, moksliniams tyrinėjimams, ataskaitoms, egzaminams. Iš toli galite gauti žinią.

ŠAULYS

Savaitgalį domėsitės išvaizda, galbūt keisite šukuoseną, apsirengimo stilių. Regis, parūps ir turiningas poilsis. Staiga užmegztas romanas veikiausiai bus įspūdingas, bet trumpas. Nekelkite pavojaus savo ir kitų psichinei bei fizinei sveikatai. Kitą savaitę negalėsite skųstis nuoboduliu ar dėmesio stoka. Neblogas metas finansinės paramos paieškoms, kredito ėmimui, namų interjero rekonstrukcijai ir kt. Už dalykinį protegavimą ar kitokią paslaugą gali būti pasiūlytas geras atlygis, naudingi mainai. Emocijų antplūdį sukels vaikai arba meilė.

OŽIARAGIS

Savaitgalį nestigs noro kitiems įtikti, maloniai leisti laiką. Regis, prie jūsų šliesis dėmesio ir meilės ištroškę asmenys. Turint laiko tiktų užsiimti buities tvarkymu, šeimos reikalais. Nežiopsokite dirbdami su technika, elektra – galimos traumos. Kitą savaitę būkite itin atidūs aplinkiniams, įsigilinkite į naujai besiklostančias aplinkybes ir kylančias abejones. Darbe stengsitės, bet vis tiek kažkam neįtiksite. Vis dėlto tai neblogas metas, jeigu reikia tvarkyti juridinius reikalus, kreiptis į teismą, tarpininkauti ir pan.

VANDENIS

Savaitgalis leis pasimėgauti įvairiais žemiškais malonumais. Energiją išliekite sportuodami, ką nors veikdami gamtoje ir namuose, o dar geriau – skirkite ją meilei. Ji suteiks daug džiaugsmo. Kitą savaitę darbe ar norint įsidarbinti jums seksis, bet pravartu gilinti profesines žinias, kelti kvalifikaciją. Noriai darbuositės ir savo ūkyje arba talkinsite artimiesiems. Galite tikėtis komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų iš priešingos lyties. Labiau pasirūpinkite vaikais, nesumenkinkite jų problemų.

ŽUVYS

Savaitgalis žada malonių potyrių. Galima nauja pažintis, netolima kelionė ar svečias. Galite dalyvauti reikšmingame kultūriniame renginyje, pristatyme, gauti gerą žinią. Sekmadienį itin norėsis ramybės, jaukumo, santarvės. Kitą savaitę jūsų mintys daugiausiai suksis apie šeimos reikalus, santykius, pinigus, vaikus, meilę. Gyvenimas tarsi įgis ryškesnių spalvų. Tiktų prisipažinti, kad mylite, susisiekti su jums svarbiu žmogumi. Tikriausiai subrandinsite ar realizuosite neblogą kūrybinį sumanymą, sužibėsite scenoje ar pan.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių