Astrologinė prognozė balandžio 30 – gegužės 6 dienoms

AVINAS

Savaitgalį jums nepritrūks populiarumo, dėmesio. Susitikite su draugais, nueikite į masinį ar pramoginį renginį. Nepamirškite pasveikinti mamos. Nuo pirmadienio neblogai seksis užsiimantiems menu, labdara, psichologine veikla. Tik venkite svaigalų. Savaitės viduryje daugiau dėmesio pareikalaus dalykiniai ir techniniai reikalai. Jusite didelį norą pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, komercija, statybomis, remontu, ieškoti naujų pajamų šaltinių, tvarkyti materialinius, piniginius reikalus. Prieš naujoves pirmiausia kai ką pravartu neatidėliojant baigti.

JAUTIS

Savaitgalį jums rūpės nenudirbti darbai, politika. Stenkitės bent trumpam pasprukti nuo sunkių minčių ir kalbų. Pasisaugokite vagių. Nuo pirmadienio kelios dienos bus palankios kūrybai, meilei, draugystei, bendradarbiauti. Galimas naudingas patarimas, pasiūlymas. Tačiau per jautriai reaguosite į kritiką, juokus, net draugiškas pašaipas. Savaitės viduryje noriai rūpinsitės likimo nuskriaustų žmonių reikalais arba tiesiog turėsite reikalų su socialinėmis, sveikatos apsaugos tarnybomis. Regis, puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su menu, grožio paslaugomis.

DVYNIAI

Savaitgalį pravartu atitrūkti nuo kasdienės aplinkos. Netolimos išvykos suteiktų peno akims ir protui. Būtų neblogai, jei susitiktumėte su žmonėmis, iš kurių yra ko pasimokyti. Nuo pirmadienio nuosekliai stengsitės realizuoti planus. Situacija teiks optimizmo. Tačiau neapsirikite – kai kurie iš jūsų aplinkos žmonių nėra tokie geranoriški, kaip atrodo. Būtų gerai, kad neatidėliotumėte svarbių reikalų, nes jei uždelsite, vėliau galbūt teks atsisakyti kai kurių sumanymų. Šiuo metu galite suvokti kažką tokio, ko anksčiau niekaip nesugebėjote sau paaiškinti.

VĖŽYS

Savaitgalis gali pareikalauti išlaidų. Arba kažkas kaip tik sugrąžins seną skolą. Pamėginkite išspręsti senus konfliktus, išsiaiškinti nesusipratimus. Stenkitės kaupti tik geras emocijas, būti dėkingi už tai, ką esate gavę. Vykite šalin godumą, pavydą. Kitos savaitės pradžioje pasižymėsite intelektiniu aktyvumu. Gali išsispręsti klausimas, susijęs su kelione į užsienį, mokslu, karjeros perspektyvomis. Tik galbūt grauš nerimas dėl vieno nebaigto darbo ar svarbaus jums žmogaus sveikatos, slėgs reikalavimai, kontrolė ar kt. Į tikslą eikite mažais žingsneliais. Regis, džiaugsmo teiks meilė, vaikai, draugai.

LIŪTAS

Savaitgalį bus nelengva įtikti aplinkiniams, ypač antrajai pusei. Tačiau brandūs meilės jausmai kaip tik suteiks ypatingų potyrių ir dar labiau sustiprės. Tik verčiau nieko nesakykite suirzę, supykę, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus. Kitą savaitę tikriausiai galėsite pasidžiaugti kažkokiu finansiniu sprendimu ar rezultatu. Tikėtini susitikimai su oficialiais veikėjais. Galite gauti lauktą žinią arba kompetentingas asmuo suteiks informacijos apie dominantį reikalą. Galbūt atsiras galimybė planuoti tolimą kelionę, pagerinti savo materialinę padėtį ar kt.

MERGELĖ

Savaitgalį turėsite jėgų ir noro tvarkytis savo ūkyje. Tačiau per daug reikalaudami iš savęs, neduosite ramybės ir aplinkiniams, priekaištausite. Nebūkite tokie perfekcionistai ar bent jau leiskite kitiems be įtampos pasidžiaugti savaitgaliu. Kitą savaitę neieškosite žodžio kišenėje ir nestokosite aplinkinių dėmesio. Deja, bus daug nenuoširdumo, todėl galite pasikliauti ne tais, kuriais derėtų. Galima nukentėti nuo vagių, sukčių ir dėl svaigalų. Meilės santykių aiškinimasis išeis į gera tuo atveju, jei jūsų jausmai abipusiai, tikri, gilūs. Kad ir kaip būtų, šiuo metu jums gali pavykti sutvarkyti ar išsiaiškinti gana keblų klausimą.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite nusiteikę išreikšti savo jausmus, kūrybinį potencialą. Vis dėlto nereikėtų priimti lemtingų sprendimų mylimo žmogaus ar vaikų atžvilgiu. Neleiskite, kad kiti manipuliuotų jumis, ypač jei tai jums nuostolinga. Nuo pirmadienio itin domėsitės dieta, mityba, higienos, medicinos, komforto paslaugomis ir priemonėmis. Galbūt pirksite ar parduosite ką nors iš nekilnojamojo turto, meninių daiktų, kosmetikos. Saugokitės vagių, nesukčiaukite. Regis, bus aktualu išspręsti verslo ar partnerystės santykių dilemą. Pasitelkite kantrybę – neapgalvoti sprendimai retai kada būna teisingi.

SKORPIONAS

Savaitgalį gali kilti noras atlikti didelių namų ruošos darbų ar pasidarbuoti sode, sodyboje. Tik stenkitės savo reiklumu, priekabumu nesugadinti kitiems nuotaikos. Gali kartotis kažkokios praeities situacijos. Tikėtini susitikimai su seniai matytais artimaisiais. Kitos savaitės pradžia turėtų būti įkvepianti romantiškiems polėkiams, kūrybai, žadinanti vaizduotę. Meilės jausmų antplūdis, jeigu toks bus, neliks be atsako. Seksis rasti bendrą kalbą su vaikais. Šiuo periodu svarbu pasistengti, kad laiku atliktumėte suplanuotus darbus. Regis, nerimą kels sveikata, medicininių tyrimų rezultatų laukimas.

ŠAULYS

Savaitgalis tinkamas viešnagėms. Teks daug bendrauti. Tačiau jei jums aktualu pasimokyti, pasiruošti egzaminui, derėtų nesiblaškyti į visas puses. Būsite imlūs informacijai, tad rimtai padirbėkite. Nuo pirmadienio visus jūsų žingsnius ir veiksmus lydės emocijų lavina. Verčiau ramiai pamąstykite, pasitarkite su artimaisiais. Labiau saugokitės vagių, neskleiskite paskalų. Regis, galite tikėtis socialinės ar kitokios paramos, slapto protegavimo. Kažkuo jus gali nustebinti vaikai, mylimas žmogus, gerbėjai. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, mokėkite atsispirti abejotinoms pagundoms.

OŽIARAGIS

Savaitgalį stenkitės neviršyti savo galimybių – tiek materialinių, tiek emocinių, dvasinių, kūrybinių. Jei norite nudžiuginti artimą žmogų, neieškokite ypatingų dovanų. Būkite nuoširdžiai dėmesingi, skleiskite meilę, palaikymą. Nuo pirmadienio atkreipkite dėmesį į reklamą ir bet kokią aktualią informaciją – galite išgirsti kažką jums labai svarbaus. Vis aktualesni darysis mokslo, studijų, egzaminų klausimai. O artėjant savaitgaliui jau būsite nusiteikę lavinti kūrybinius sugebėjimus, prisiminti primirštus užsiėmimus. Jeigu meilė šildo sielą, nereikės sukti galvos, iš kur gauti energijos.

VANDENIS

Savaitgalį pasižymėsite padidėjusiu jautrumu. Tačiau tai netrukdys siekti finansinio, sceninio ar kitokio pranašumo. Vis dėlto pasistenkite apsišarvuoti kantrybe ir taikiomis nuostatomis. Venkite diskusijų su tais, kurių nuomonė labai skiriasi nuo jūsų. Nuo pirmadienio gali pakvipti pinigais, finansiškai naudingais sandoriais. Turėtų susidaryti palankios aplinkybės įsidarbinti, imtis komercijos ar kt. Aktualūs gali būti reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Jums gali priminti praeities situacijas, kontaktus ar tai, ko tinkamai neatlikote. Nors ir nejauku, išgirsite nemažai tiesos. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS

Savaitgalį nepatartina kur nors vykti ar intensyviai bendrauti. Derėtų rinktis vienatvę, ramybę, poilsį, užsiimti menine kūryba. Pasisaugokite infekcijų, venkite alkoholio. Nuo pirmadienio daugės įpareigojimų, užduočių ir kartu emocijų kaitos, streso. Galbūt pasirašysite svarbią sutartį, įsidarbinsite, sutvarkysite nuosavybės dokumentus ar kt. Jeigu nepuoselėjate nerealių troškimų ir nesukčiaujate, tai nusivylimų nepatirsite. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su praktiniais šeimyniniais reikalais, nuoma, prekyba. Tikėtini giminaičių, senų bičiulių vizitai, skambučiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

  • Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios iliuzijos yra pagrįstos. Tai gali būti susiję su asmenine gerove, pajamų ša...

Daugiau straipsnių