Astrologinė prognozė balandžio 23–29 dienoms

AVINAS

Savaitgalį tikriausiai stengsitės neužsisklęsti nuo tų, kuriems reikia draugiško patarimo, paguodos ar užuojautos. Vis dėlto galimi nuomonių, skonių skirtumai, kuriuos suderinti bus nelengva. Per kitą savaitę tikriausiai pavyks atlikti nemažai svarbių darbų arba juos preliminariai aptarti, pasikonsultuoti su profesionalais, specialistais. Galima nauda per reklamą, teisę, tarptautinę, mokslinę veiklą. Būsite aktyviai kūrybingi, sugebantys organizuoti, sutelkti bendraminčius. Vis dėlto derėtų vengti piktnaudžiavimo savo padėtimi ir rizikingų avantiūrų, kurios gali jus itin vilioti.

JAUTIS

Savaitgalį labiausiai rūpės buitiniai reikalai, artimųjų problemos, partnerystės aktualijos. Netikėtai gali išaiškėti vienas reikalas, kuris jums buvo lyg neįminta mįslė. Atrodo, kad tai paskatins kurti naujus planus. Nuo pirmadienio domins kalbos apie investicijas, bendrus verslo projektus. Sumokėkite mokesčius, grąžinkite skolas, jei tik galite. Tikėtinas slaptas nuotykis. Regis, kils idėjų, susijusių su karjera, tolima kelione, studijomis. Galite kitus kažkuo fanatiškai įtikinėti, karštligiškai ieškoti teisybės. Galbūt prisiminsite toli nuo jūsų esantį žmogų, gausite žinią iš jo.

DVYNIAI

Savaitgalį seksis kūrybinė ir kita dominanti veikla. Būsite sunkiai suvaldomi, jei ką nors įsikalėte į galvą. Kažkuria prasme galite mėginti paveikti aplinkinius. Nuo pirmadienio bus nelengva susitarti su kitais, neprarandant savitvardos, optimizmo. Pasistenkite išlaikyti darną, prievarta nebrukite aplinkiniams savo nuomonės ir planų. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į pramoginį renginį, pasimatymą. Savaitės viduryje galbūt susidursite su finansiniais sunkumais ir ieškosite galimybės iš jų išsikapstyti. Tai turėtų pavykti.

VĖŽYS

Savaitgalį galvą suksite dėl romantiško pasimatymo, pramoginio ar sportinio renginio ar pan. Patiks bendrauti, būti tarp žmonių, linksmintis, flirtuoti. Nerimo gali sukelti sveikata. Nenumokite ranka. Kitos savaitės pradžioje tikriausiai nerimausite dėl darbo, sveikatos ar gerovės. Vis dėlto turėsite galimybių pasireikšti darbe arba jus dominančio darbo pokalbyje. Šiuo metu lengva įgyti ne tik draugų, bet ir priešų. Nestigs emocijų, susijusių su meile, partneryste. Galite apsispręsti dėl asmeninių santykių.

LIŪTAS

Savaitgalį augs troškimas atkreipti į save priešingos lyties dėmesį. Atrodysite kiek įnoringi, kaprizingi. Iš artimųjų ir mylimo žmogaus verčiau nereikalaukite neįmanomų dalykų, pasiaiškinimų. Kitą savaitę norėsis nuotykių, bus progų paflirtuoti, o ir darbai seksis neblogai, ypač jei nebandysite piktnaudžiauti savo padėtimi ar sukčiauti. Jei aktualu įsidarbinti, daugiau užsidirbti, nesnauskite – jūsų pastangos nenueis veltui. Daug sužinosite ir išmoksite bendraudami su dalykiniais partneriais bei klientais.

MERGELĖ

Savaitgalį turėsite progų daugiau pabendrauti su kaimynais ar giminaičiais. Bet kokie užsiėmimai teiks pasitenkinimą, jeigu jie bus atpalaiduojantys, nekeliantys nei fizinės, nei emocinės įtampos. Saugokite sveikatą, atidžiai vairuokite. Kitą savaitę gali užplūsti prisiminimai, abejonės, nervingai reaguosite į artimųjų pastabas. Verčiau nesiknaisiokite senose nuodėmėse ir nuoskaudose. Savaitės viduryje galite daug nuveikti. Būsite aktyvūs ir kūrybingi. Gerų įspūdžių teiks sportas, kita aktyvi veikla ir renginiai, pasimatymai. Pravartu daugiau dėmesio skirti vaikams. Galbūt keisite įvaizdį arba teirausitės dėl darbo.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį neblogai seksis komerciniai, tiekimo, nuomos, turtiniai reikalai. Galbūt papildysite savo sąskaitą naujomis įplaukomis. Kažkuo gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Regis, užsiimsite mėgstama veikla ir tai suteiks džiaugsmo. Seksis kaupti ir informaciją. Kitą savaitę galite kiek suabejoti savo intelektiniais sugebėjimais arba pasireikš persisotinimas informacija. Perleiskite iniciatyvą kitiems, nusiraminkite ir viskas susitvarkys. Vis geriau seksis kūrybinė veikla ir meilė.

SKORPIONAS

Savaitgalį emocinė, dvasinė jūsų būsena bus nestabili. Liaukitės domėtis vien savimi ir savo problemomis – apsidairykite aplinkui, pasiklausykite kitų. Tuomet bus labiau tikėtina, kad  pagerės nuotaika, atsipalaiduosite. Kitą savaitę vertėtų paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus, priimti optimalius sprendimus. Yra vilties, kad papilnės jūsų piniginė, o komercinis sandoris pasirodys naudingas. Galbūt gausite lauktą atsakymą, patvirtinimą. Jeigu užplūs kūrybinis ar intelektinis įkvėpimas, nelaukite kol jis praeis, – dirbkite negailėdami jėgų.

ŠAULYS

Savaitgalį tikriausiai patirsite įdomių išgyvenimų, kurie vienaip ar kitaip bus susiję su menais, fantazijomis, mistika. Padidės jautrumas aplinkinių skleidžiamam gėriui ir blogiui. Nuo pirmadienio situacija gali būti sudėtinga. Regis, peržiūrėjimo pareikalaus dalykiniai reikalai, komercinės sutartys. Būkite atsargūs, kad vėliau netektų gailėtis dėl savo neapdairumo. Per pokalbius gautą reikšmingą informaciją galėsite pritaikyti, ieškodami naujų pajamų šaltinių, bandydami pagerinti buities ar darbo sąlygas ir pan. Būkite pakantesni artimųjų bei vaikų nuomonei ir jų interesams.

OŽIARAGIS

Savaitgalį numatomas didelis šurmulys. Sulauksite pasiūlymų, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys viliojami. Galvosite, kaip įgyvendinti kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Palanku užsiimti labdara arba dėl jos kreiptis. Pernelyg neišlaidaukite. Nuo pirmadienio jums labiausiai norėsis pabūti vienumoje su savo mintimis, pailsėti nuo triukšmo. Reikalai judės lėtai, tačiau nuojauta kuždės, kad tyloje bręsta sprendimai. Galimas meninis įkvėpimas, intuicijos proveržiai. Apie savaitės vidurį jau įsuks darbų ir kontaktų verpetas. Galite gauti pageidaujamą informaciją, tvarkyti nuosavybės reikalus.

VANDENIS

Savaitgalį gali iškilti moralinė dilema. Tai netrukdys siekti finansinio, sceninio ar kitokio pranašumo. Regis, sulauksite draugiškos pagalbos ar pripažinimo. Nuo pirmadienio galima tikėtis įdomių susitikimų, intriguojamų pasiūlymų. Gali kilti įvairių fantazijų, kurios galbūt vėliau pakeis jūsų įprastą gyvenimo ritmą. Prieš ko nors imdamiesi pagalvokite apie padarinius. Nesielkite pernelyg lengvabūdiškai. Senos paslaptys gali dabar kilti į paviršių, naujos – vėliau. Saugokitės avarijų, traumų.

ŽUVYS

Savaitgalį galite sulaukti svečio iš giminių arba susitikimo pageidaus iš toli grįžęs draugas, pažįstamas. O ir patys galite leistis į kelionę, toli vykstantį renginį ar pan. Neblogai praleisite laiką ir sėdėdami prie interneto. Nuo pirmadienio jūsų galvoje suksis neramios mintys ir rasite priežasčių nepasitenkinimui, nevengsite demagogijos. Vis dėlto jums seksis atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, ko esate verti. Tikėtini gausūs kontaktai, įdomios naujienos. Venkite paviršutiniškumo, saugokite pinigus, dokumentus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių