Astrologinė prognozė balandžio 19-25 d.

AVINAS

Šį savaitgalį veikiausiai vyksite į viešnagę pas tuos žmones, kuriuos retai matote. Arba patys sulauksite svečių iš toli. Visgi jūsų vidinė būsena gali būti nekokia dėl itin stipraus nerimo, dirglumo, vadinasi, elgsitės nenuspėjamai, rizikingai. Tiek likę namuose, tiek iš jų išsiveržę, nuo savęs niekur nepabėgsite. Per šias Velykas bus labai sunku išsaugoti darną šeimoje. Po švenčių taip pat išliks didelė įtampa, grės įvairūs pavojai. Pasistenkite nesivelti į aferas, venkite azartinių žaidimų, ekstremalaus sporto. Saugokite ir vaikus. Į periodo pabaigą nurimsite. Seksis meninė, psichologinė veikla.

JAUTIS

Visą ilgąjį savaitgalį būkite apdairūs, nes ne viskas bus vertinga, kas žibės ir gundys. Jeigu išvyksite kur nors toliau nuo namų, galite tikėtis staigmenų. Galbūt laukia dėmesio verta pažintis. Ir tolimos, ir artimos kelionės pavojingos dėl vairavimo neblaiviam. Prie Velykų stalo verčiau nepradėkite ginčų religinėmis, moralės temomis, nes ką nors labai nuvilsite. Tikriausiai po švenčių jums pasirodys, kad būtina skubiai ką nors keisti savo aplinkoje, veikloje. Nedalyvaukite rizikingose finansinėse aferose. Saugokitės vagių, ugnies. Į periodo pabaigą padaugės meilės ir draugystės teikiamo džiaugsmo.

DVYNIAI

Savaitgalį trokšite darnos, tarpusavio supratimo, tačiau ne visi tai teisingai supras. Kai kam gali pasirodyti, kad bandote įpiršti savo nuomonę, turite slaptų ketinimų ar žaidžiate dvigubą žaidimą. Sunkiausia bus įtikti artimam žmogui. Galimos išlaidos, bet galite tikėtis ir dovanų. Gali nuvilti draugas, jei jam ką skolinote arba patys norite dabar pasiskolinti. Kitą savaitę gali paaštrėti psichologinės problemos, ypač jei tam, ko trokštate, trūksta pinigų arba galimybių. Galbūt keisis kokios nors aplinkybės ir tai vers nerimauti, ruoštis į kelionę ar pan. Atsargiai kelyje. Venkite rizikos versle ir kitur.

VĖŽYS

Šį savaitgalį jauskite saiką, tausokite savo ir kitų nervus. Velykos gali suteikti įspūdžių, meilės pagundų ir draugystės šilumos. Tereikia nugalėti ambicijas ir pasistengti, kad kuo daugiau akimirkų džiugintų širdį ir leistų įkvėpti svaigaus pavasarinio gaivumo. Nusiteikite šventiškai, venkite stresų. Kitą savaitę nepakęsite kritikos, grubumo, dėl visko nerimausite ir aštriai reaguosite. Saugokitės nuo galimo gaisro bei kitų pavojų. Nebūkite patiklūs bendraudami, venkite skubotų pažadų, paskolų. Periodo pabaigoje galima kelionė, reikšminga pažintis, pokalbis ar flirtas.

LIŪTAS

Šį savaitgalį skleisite meilę, optimizmą, tačiau ateitis jums atrodys nerami. Jei kur nors toli vykstate švęsti Velykų, nepraraskite budrumo kelyje. Vertėtų pasirūpinti vaikų emocine būkle. Staigus atsipalaidavimas per Velykas, alkoholis po ilgo persidirbimo ar griežtos dietos laikotarpio gali padaryti žalos sveikatai. Prastos savijautos labai rizikinga sėsti už vairo. Kitą savaitę visur reikės derintis prie kitų, ieškoti kompromisų. Jeigu to nedarysite, kils nemalonumų. Į periodo pabaigą po truputį spręsis finansinės problemos. Pravartu mėginti išsireikalauti jums priklausančių pinigų, kompensacijų.

MERGELĖ

Savaitgalį geriausia būtų pasirūpinti namais, šeima, savimi, nekeliant nei sau, nei kitiems ypatingų reikalavimų. Velykos turėtų būti kupinos romantiškų nuotaikų ir gardžių vaišių. Vis dėlto išlaidos bus didesnės nei planavote, o į problemas gali įsivelti mylimas žmogus ar vaikai. Kitą savaitę profesinėje veikloje bus negailestingai ryškinami jūsų trūkumai, darbų spragos. Jeigu ketinote sudaryti kokių sutarčių, teikti ar imti interviu, gali kilti trukdžių. Galimas sveikatos sutrikimas, trauma, gaisras, avarija. Periodo pabaigoje tarpusavio supratimo ir palankumo padaugės, džiugins meilė.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį nepaskęskite smulkmenose, prietaruose. Neblogai seksis, jeigu mėginsite keisti įvaizdį, pertvarkyti gyvenamąją patalpą, ką nors nauja pasigaminti ar paeksperimentuoti virtuvėje. Vertėtų aplankyti tėvus arba pasikviesti juos į svečius. Kitą savaitę tikėtini nelengvi išbandymai. Tai metas, kai trūkinėja ryšiai, sutartys, kažkas prarandama. Privalote ypač pasirūpinti vaikais, neprarasti ryšio su mylimu žmogumi, antraip gali įvykti nekokių permainų. Kūrybinis projektas staiga gali tapti sunkiai įgyvendinamas. Saugokitės agresijos, ugnies. Nepasiduokite lošimų manijai.

SKORPIONAS

Savaitgalis gali duoti naudos arba žalos - tai priklausys nuo to, kaip rūpinotės savimi ir kitais. Regis, kils ūpas pramogauti, ieškoti nuotykių, svečiuotis pas gimines, draugus. Mieliau užsiimsite ir vaikų poreikiais, stengsitės juos pradžiuginti, kuo nors sudominti. Visgi atidžiau rinkitės, ką valgyti ir su kuo bendrauti, nes jūsų nervų sistema itin jautri, tad bet koks stresas labai kenks. Būkite budrūs kelyje. Kitą savaitę nebus lengva suderinti savo planų su kitais. Gali kilti barnių. Kuo mažiau bendrausite, tuo mažiau bus nemalonumų. Pasisaugokite traumų. Periodo pabaiga žada meilę ir sėkmę scenoje.

ŠAULYS

Savaitgalį nieko nekeikite, nebūkite godus, antraip patys to nesuvokdami pakenksite sau ar kam nors, kas jums svarbu. Velykas gali kartinti nesklandumai, susiję su vaikais, meilužiais ar pinigais, nuosavybe. Ne tenkindami kaprizus ir dėl jų išlaidaudami viršijant savo galimybes, o skirdami šiltą dėmesį su meile, pasieksite geresnį tarpusavio ryšį. Kitą savaitę kalbos suksis apie komerciją, reklamą, ūkinius reikalus. Joks avantiūrizmas nepatartinas. Neskubėkite pasitikėti nepažįstamu (ir netgi gerai pažįstamu) žmogumi. Saugokite piniginę, turtą, vaikus. Nežiopsokite gatvėje. Nuo ketvirtadienio norėsis atsidėti asmeniniam gyvenimui, šeimai, pabėgti nuo viešumo. Galbūt tai pavyks.

OŽIARAGIS

Šį savaitgalį seksis sužavėti tuos aplinkinius, kurie jums nejautė simpatijos. Džiaugsmo suteiks kelionė, viešnagė arba išsvajotas pirkinys. Visgi per Velykas įtampa šeimoje, giminėje ar su tais, kurie gyvena šalia, gali ypač jaustis ir drumsti šventinę nuotaiką. Bus geriau, jei pasistengsite kitiems nekomanduoti, nebrukti savo požiūrio ir planų. Kitą savaitę būsite nusiteikę imtis tik tų darbų, kurie duoda apčiuopiamą rezultatą. Visgi vietoj planuotos naudos galite patirti triuškinamą nuostolį, jei dėl ko nors nesusitarsite su partneriais ar konkurentais. Saugokitės ugnies, smurto, neprovokuokite rizikingų, ekstremalių įvykių, avarinių situacijų. Periodo pabaigoje padvelks meile.

VANDENIS

Šį savaitgalį galite pajusti kūrybinį įkvėpimą, nenumaldomą norą išreikšti save. Galbūt jus stipriai užvaldys religinės nuotaikos, noras melstis ar medituoti. Galite prisidaryti labai rimtų problemų, jei piktnaudžiausite svaigalais, kvaišalais. Kitą savaitę nepasiduokite provokacijoms. Jeigu neturėsite savo nuomonės ir principų, galite būti sužlugdyti. Jei neatsargiai kurstysite ugnį, nesistebėkite, kad kils gaisras. Periodo pabaigoje būsite nusiteikę ieškoti papildomo uždarbio galimybių. Kils idėjų, susijusių su verslo kūrimu, nekilnojamojo turto pirkimu, pardavimu, keitimu, nuoma ar pan.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite nusiteikę įžengti į romantišką jausmų ir aistrų pasaulį. Regis, lengviau nei kiti reaguosite į šventinį šurmulį, susitikimus, svečius, noriai eisite į renginius, pasimatymus ir pan. Vis dėlto gali nervinti netvarka namuose, vaikų ar draugų išdaigos. Po švenčių nesinorės nieko rimto veikti, stigs energijos. Jei būsite kelionėje ar bendrausite su užsieniečiais, valdininkais, gali kilti netikėtų keblumų. Regis, veikia slėpiningi užkulisiai ir kai kurios jūsų viltys pakimba ant plauko. Periodo pabaiga visgi žada šaunių susitikimų, rezultatyvių susitarimų, gerų emocijų ir meilę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

  • Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios iliuzijos yra pagrįstos. Tai gali būti susiję su asmenine gerove, pajamų ša...

Daugiau straipsnių