Astrologinė prognozė balandžio 1–7 d.

AVINAS

Savaitgalį praleisite nenuobodžiai, jeigu nevengsite kontaktų su giminaičiais, kaimynais, senais draugais. Regis, galite patikėti kažkokiu melu. Kitą savaitę gali tekti labiau pasirūpinti artimu žmogumi, šeimos nariais. Galite turėti su tuo susijusių išlaidų. Nuo trečiadienio būsite rimtai nusiteikę šturmuoti naujas profesines ar kūrybines aukštumas, ieškotis geresnio darbo arba mėginti pakeisti pozicijas esamame darbe. Galite sužinoti kažką įdomaus apie savo vaikus ar mylimą asmenį, gerbėją.

JAUTIS

Savaitgalis bus malonesnis, jeigu galėsite sau leisti užsiimti tuo, ką labiausiai mėgstate, pasmaguriauti, pasilepinti žemiškais malonumais. Būsite linkę išsisukinėti nuo tų renginių ir susitikimų, kurie ne itin vilioja. Nuo pirmadienio atrodysite komunikabilūs, neieškantys žodžio kišenėje, dominuojantys ginčuose. Pasistenkite neišeikvoti visos energijos paviršutiniškiems pokalbiams, pasirūpinkite ir rimtesniais reikalais. Regis, vis labiau trokšite komforto, prabangos. Galbūt kažką pertvarkysite ar remontuosite. Jeigu ieškote darbo, galite tikėtis pasiūlymo.

DVYNIAI

Savaitgalis bus permainingas. Tai kažkas džiugins, domins, intriguos, tai į liūdesį nardins nusivylimas meile, nebepasitikėjimas niekuo. Jūsų pokštavimai gali kam nors nepatikti, o kažkieno melas gali jus išgąsinti, užuot prajuokinęs. Daug nerimo patirsite, jeigu teks reikštis viešai. Kita savaitė bus kupina smulkių buitinių, piniginių ar turtinių rūpesčių. Tam tikra prasme galite pasijusti neįvertinti pagal nuopelnus. Pravartu aiškintis pareigų klausimus, tvarkyti su transportu, informacija, reklama, susijusius reikalus.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite lengvai apgaunami ir suvedžiojami. Regis, galite užkibti ant sukčių kabliuko. Tačiau ir jums seksis kūrybingai manipuliuoti kitais, sekti mistines pasakas ir pan. Kitą savaitę nerimo gali sukelti situacija darbe, sava arba artimo žmogaus sveikatos būklė, tyrimų rezultatai ar kt. Regis, nersitės iš kailio tvarkydami verslo ir nuosavybės reikalus. Galbūt sudarysite sutartį, susitarsite dėl nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo ar kt. Galite gauti pakvietimą į darbo interviu, pasimatymą ar renginį.

LIŪTAS

Savaitgalį neištversite be geros draugijos ar publikos dėmesio, šmaikščių pokštų su gašloka potekste. Kai kurie juokeliai kitus gali žeisti. Kitą savaitę normaliai dirbti gali trukdyti nuovargis, emocijos. Aplink netrūks intrigų, nepasitikėjimo, kovos. Sunku bus įtikti vadovybei ir lengva susipykti su kolegomis, užsitraukti nemalonę. Itin rūpinkitės sveikata, nes savo organizmo atsparumu šiuo metu negalite pasitikėti. Nuo trečiadienio jau būsite nusiteikę demonstruoti, ką sugebate, kad ir kokia sritis tai būtų: sportas, verslas, politika, scena.

MERGELĖ

Savaitgalį bus nelengva, jei teks dalyvauti rimtame renginyje, būti viešumoje, nors jums to ir norėsis labiau nei paprastai. Vis dėlto labai lengva nusišnekėti, susikompromituoti, kam nors neįtikti. Nepraraskite takto jausmo. Kitą savaitę nestokosite valios, pasitikėjimo tvarkydami oficialius reikalus, dokumentus. Tačiau iš kai kurių asmenų elgesio jums gali atrodyti, kad jūsų interesai ignoruojami. Nuo trečiadienio jau gali varginti prastesnė savijauta, silpnumas. Galite išgirsti užkulisines kalbas, gandus. Rūpesčių gali sukelti santykiai su draugais, partneriais.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite filosofiškai nusiteikę, linkę postringauti apie nekasdieniškus, nežemiškus dalykus. Sveikatai gali pakenkti svaigalai, nekokybiškas maistas. Kitą savaitę jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Galbūt teks priimti svarbų sprendimą. Tiktų pasinaudoti ankstesne patirtimi ar pažintimi. Nuo trečiadienio tinkamas metas oficialiems ir neoficialiems susitikimams, ryšiams megzti, sutartims sudaryti. Tik nekurkite nepraktiškų planų bei iliuzijų.

SKORPIONAS

Savaitgalį tikriausiai neatsispirsite kai kurioms nepigioms pagundoms. Arba labai nepigu bus pildyti mylimo žmogaus, vaikų užgaidas. Kitą savaitę nuovokumas ir kompetencija jums padės laimėti daugiau įtakos, autoriteto arba apginti savo tiesą. Susitikimai su specialistais ar įtakingais žmonėmis gali paskatinti iš esmės spręsti problemas. Didelė tikimybė, kad įsidarbinsite, sudarysite naudingą sutarkyti, gausite kreditą, imsitės reformų ar pan. Siekite didesnės darnos santykiuose su aplinkiniais.

ŠAULYS

Savaitgalis žada įvairių santykių peripetijų. Bus ir melo, ir vaidybos, ir išsisukinėjimų bei atviro nepasitenkinimo dėl kai kurių pasiūlymų ar frazių. Saugokitės sukčių, nes jie gali labai suaktyvėti. Nuo pirmadienio būkite itin apdairūs tvarkydami finansinius reikalus. Dėl palūkanų, mokesčių, atlygio tarkitės konkrečiai ir iš anksto. Ir neskubėkite investuoti, skolinti, jei reikalas ne visai aiškus. Galbūt nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio. Regis, įsisvajosite apie reikšmingas permainas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį būsite nusiteikę ūkiškai padirbėti. Jei tikitės, kad į pagalbą prisikviesite artimųjų, kaimynų, galite nusivilti. Arba pastaruosius teks tiek vaišinti po nedidelės talkos, kad jums pristigs sukauptų atsargų. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Kitą savaitę būsite labai jautrūs. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti konfliktų. Pasistenkite tramdyti ambicijas, kad neišprovokuotumėte nereikalingų skandalų. Negailėję pastangų, galite daug nuveikti, ypač srityse, susijusiose su mokslu, statybomis, draudimu, bankininkyste.

VANDENIS

Savaitgalį leisite smagiai. Pagal savo galimybes ieškosite pramogų, nuotykių, progų pasireikšti, papokštauti. Pasisaugokite sukčių, aferistų, nes ir jie bus labai gabūs pokštauti savo naudai ir gerovei. Kitą savaitę daugiausiai jėgų ir laiko atims nebaigti darbai, įprasta rutina. Regis, šiokių tokių nemalonumų sulauksite iš konkurentų arba pareigūnų. Kai kurie sprendimai visiškai nepriklausys nuo jūsų, nors jus tiesiogiai palies. Apdairiau elkitės su pinigais ir svetimais, pasiskolintais daiktais.

ŽUVYS

Savaitgalį tikriausiai praleisite su šeima ir nuo namų toli nenutolsite. Nebent vyktumėte į sodybą ar kaimą, pas tėvus ar senelius. Saugokitės vagių, sukčių ir patys nesukčiaukite. Kitą savaitę pravartu užsiimti kūryba, saikingai pasportuoti, pabendrauti su augančia karta. Labiau orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, o ne į lengvabūdiškus nuotykius. Išleiskite vieną kitą litą savo įvaizdžiui patobulinti. Drąsiai ginkite savo poziciją darbe ir kitur. Turėtų pavykti susitarti dėl jums svarbių dalykų.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

goroskopai -is 2010 metu !!!

goroskopai -is 2010 metu !!! portretas
zuvys -isleiskite viena kita lita savo ivaizdziui patobulinti - idomu kokiais metais tas goroskopas nu ir melagyste visur !!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 16 d.)

    AVINAS. Bus daug kontaktų, telefoninių pokalbių. Būkite apdairūs tvarkydami su transportu, logistika susijusius reikalus. Kitų aplaidumas, lengvabūdiškumas ne juokais ves iš kantrybės. Tausokite savo ir kitų nervus, venkite svaigalų, ne...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 15 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 15 d.)

    AVINAS. Galimi keistoki planai. Į juos gali įtraukti žmogus iš artimos aplinkos, galbūt giminaitis. Jeigu leisitės į kelionę, nepamirškite laikytis saugaus greičio ir būti atidūs prie vairo. Labiau rūpinkitės sveikata. JAUTIS. Jausit...

  • Astrologinė prognozė kovo 18–24 d.
    Astrologinė prognozė kovo 18–24 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Šią savaitę daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir materialinius, piniginius, buitinius klausimus, artimųjų problemas. Ryžtingai imsitės kažką spręsti. Galite sulaukti pakvietimo į pram...

    3
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 14 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 14 d.)

    AVINAS. Dideli norai gali susikirsti su realiomis galimybėmis. Derėtų tai įvertinti, kitaip prisidarysite problemų. Nesileiskite kurstomi abejotinai avantiūrai. JAUTIS. Jums gali pavykti atnaujinti svarbius santykius, išsiaiškinti nesusipr...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 13 d.)

    AVINAS. Gali būti, kad gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais. Tikriausiai būsite nusiteikę peržiūrėti šeimos biudžetą, visų jos narių poreikius, apgalvoti reikalingus pirkinius ar sandorius. J...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 12 d.)

    AVINAS. Tai turėtų būti sėkminga diena, leidžianti pasireikšti, atskleisti savo savitumą. Regis, jums pakaks energijos būtiniems darbams atlikti, suplanuotiems vizitams, susitikimams. JAUTIS. Jeigu turite konfidencialių reikalų, šiandie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 9 d.)

    AVINAS. Stigs jėgų, energijos, tad nesiveržkite sunkiai dirbti ir intensyviai bendrauti. Pasisaugokite ir venkite tokio manipuliavimo, apsukrumo, kurį galima pavadinti maustymu, nedoru žaidimu ir pan. JAUTIS. Teks daugiau būti tarp žmonių, lankytis ma...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 8 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 8 d.)

    AVINAS. Jums gali pristigti apdairumo ir diplomatijos bendraujant su aplinkiniais. Galite susidurti su nepatikimais tarpininkais, sukčiais, patirti abejotinų gundymų. Kita vertus, vis stipriau jausite pavasario dvelksmą ir romantikos troškimą. JAU...

  • Astrologinė prognozė kovo 11–17 d.
    Astrologinė prognozė kovo 11–17 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

Daugiau straipsnių