„Google” kuria savo komentarų sistemą, integruojamą į tinklalapius

Tinklaraščiuose ar interneto portaluose prie straipsnių dažniausiai būna komentarų. Yra įvairių variantų, kokia sistema tuos komentarus valdo – tai gali būti paties tinklalapio kūrėjų sukurta sistemėlė, o taip pat plačiai naudojami IntenseDebate” ar Disqus” sprendimai, nereikia pamiršti ir Facebook” komentavimo platformos. Panašu, kad į tą karą stoja ir Google” – pranešama, kad kompanija kuria savo komentavimo sistemą.

Iš nepatvirtintų šaltinių internete pasklido gandai, kad jau greitai pasauliui bus pristatyta Google” komentavimo sistema, kurią tinklalapių kūrėjai galės nesunkiai įdiegti į savo projektus. Tikimasi, kad komentavimas per tokią sistemą teigiamai atsilieps tiek paties straipsnio reitingams (pagal vieną iš versijų komentaras gali būti užskaitomas kaip +1 mygtuko paspaudimas), o taip pat ir pačiam komentuojančiam žmogui, jeigu jis tai daro prisijungęs prie Google+” paskyros – su šiuo socialiniu tinklu, be abejo, planuojama komentarų integracija.

Kol kas nėra oficialių šios naujienos patvirtinimų iš Google”, tad sunku spręsti, kaip atrodys nauja sistema, tačiau gali būti, kad tai dar vienas stiprus žingsnis, populiarinant Google+” socialinį tinklą. O ar jūs įdiegtumėte tokią sistemą į savo svetainę?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių