„A Google a Day“: paieškos žaisliukas norintiems žinoti daugiau

Kompanija „Google“ paleido į atvirus vandenis patobulintą žaidimo „A Google a Day“ versiją, kurios dėka vartotojai gali sužinoti ne tik daug įdomių faktų, tačiau ir išmokti naujų paieškos būdų.

„A Google a Day“ žaidėjams teks naršyti po paieškos sistemos labirintus, atsakinėti į klausimus, spręsti kryžiažodžius ir galvosūkius. Dabar gi kūrėjai nusprendė pridėti prie žaidimo ir kai kuriuos socialinius elementus.

„Google+“ vartotojai turės galimybę dalintis savo gautais žaidimo rezultatais per socialinį tinklą ir varžytis su savo draugais (ar nepažįstamais asmenimis), kad galėtų sužinoti, kas iš jų yra tikru paieškos ekspertu tokiais klausimais, kaip literatūra, istorija arba mokslo pasiekimai.

Vartotojas galės pasirinkti keletą klausimų kategorijų. Už kiekvieną teisingą atsakymą bus skiriamas atitinkamas taškų kiekis. Tam, kad galėtumėte išbandyti savo jėgas  šiame žaidime, reikia užsukti į savo „Google+“ paskyrą ir surasti kategoriją „Žaidimai“ (arba tiesiog pasinaudoti šia nuoroda).


Šiame straipsnyje: googleA Google a Day

NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko

nieko portretas
gero.viskas angliskai.ir turiu gogle paskyra,o cia vistiek raso registruotis.cia lietuviskai nieko nera.nera lietuvisku zodziu.nera lietuvisku raidziu.tik anglu kalba
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių