Žvejys susigrūmė su įspūdingo dydžio lašiša

Žvejai mėgėjai socialiniuose tinkluose demonstruoja įspūdingus laimikius. Štai prieš keletą dienų entuziastas didžiavosi pagerinęs savo paties rekordą – Baltijos jūroje jis ištraukė beveik 15 kg sveriančią lašišą.

Nuo pat mažų dienų aistrą žvejybai jaučiantis gargždiškis Mantas Riauka netveria džiaugsmu. Jo sąskaitoje – neabejotinai plojimų vertas laimikis.

Vyras žvejojo savaitgalį ties Klaipėda, apie 20 kilometrų nuo kranto, entuziastų kitaip dar vadinamoje inkarinėje.

Pusiau juokais jis pasakojo, jog žuvis lengvai pasiduoti nenorėjo.

"Teko šiek tiek pasigalynėti su lašiša. Kova truko apie 10 minučių. Pagavau spiningu ir naudodamas blizgę", – aiškino pašnekovas.

M.Riauka vienu metu net buvo sunerimęs, kad įranga neatlaikys gigantiško laimikio ir visas darbas nueis perniek. Tačiau sėkmė buvo žvejo rankose.

Paskutinysis laimikis kartelę užkėlė dar aukščiau.

"Svorio požiūriu tai didžiausia mano kada nors sužvejota žuvis. Prieš mėnesį ištraukiau 12 kg gražuolę, o paskutinysis laimikis kartelę užkėlė dar aukščiau", – šyptelėjo M.Riauka.

Žvejys iš "Fishongidai" komandos, plukdančios žmones žuvauti į Baltijos jūrą, Kuršių marias ir Nemuno deltą, pasakojo pamėgęs šią veiklą dar vaikystėje.

"Galbūt esu šiek tiek daugiau nei mėgėjas, nes anksčiau dažnai dalyvaudavau varžybose, o dabar žvejoju savo malonumui", – sakė pašnekovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas per...-

Kas per...- portretas
Idiotai (žemiau)komentuoja apie paleidimą tos žuvies, o straipsnyje apie tai visiškai nieko, asilagalviai perskaito antrašte ir galvoja, kad viską jau žino. GALVOKIT IR SKAITYKIT MULKIAI iki galo, tai ir kvailiais nepasirodysit.

Nagi-

Nagi- portretas
"Susigrūmė"??? Kokiom imtynėm pasinaudojo? Sambo, Dziudo, Laisvosiom, gal boksu??? Rašinėja žurnaliūgos, patys nežino ką...!

Zvejys

Zvejys portretas
Tikrai nepaleido su ta pace lasisa ira ir krante nusifotkine .tegul nemeluoja
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių