Naujų šeimininkų laukia ir senjorai (gražuolio Diego istorija)

Šio senjoro šuns istorijai labai tinka posakis "Nėra to blogo, kas neišeitų į gera". Ypač, kai veikia "Penktos kojos" senjorų programa.

Paliko pelkėje

Kiekvieną iš mūsų liūdina šeimininkų paliktų šunų istorijos, kurių ne viena verta knygos, filmo ar tiesiog teismo, o išdavoje – stebuklo. Būtent toks stebuklas įvyko pelkėje, į kurią buvo atvežtas ir paliktas Diegas – gražuolis ugnies spalvos kailio šuo. Dabar sunku pasakyti, kodėl taip žiauriai su juo pasielgė buvę šeimininkai, tačiau keturkojui nelaimėliui pasisekė – jį pastebėjo geraširdžiai žmonės ir atvežė į "Penktą koją". Būtent čia Diegui, brandaus amžiaus šuniui, nusišypsojo didelė laimė – jį pasiėmė į namus žmonės, mylintys gyvūnus. To įrodymas – jų namuose jau gyvena viena priglausta mažytė gražuolė kalytė Mimi, kuri iškart įsimylėjo nedrąsų, nepatiklų Diegą ir tapo jo asmens sargybine.

Kiek Diegui metų? Neaišku, tačiau tikrai ne jauniklis. Atrodo, kad tai garbaus amžiaus senjoras, tačiau dar labai žavus. Todėl greitai buvo pastebėtas prieglaudos lankytojų – neužsibuvo "Penktoje kojoje".

Šunų simpatijos priežastis

Diegas naujuose namuose iš pradžių buvo labai nedrąsus, kuklus, nenorėjo peržengti naujųjų namų slenksčio, tačiau jo naujieji šeimininkai ir Mimi gan greitai įgijo jo pasitikėjimą. Maža to, dabar Diegas tuoj pat puola ieškoti šeimininkės, jei ši užsidaro, pavyzdžiui, vonios kambaryje, ir labai liūdi, kai ji išeina į darbą.

Diegui labai patinka ilgi pasivaikščiojimai su šeimininke miške, gyvenvietės apylinkėse. Namie Diegas elgiasi padoriai – garsiai neloja, bet lauke nepraleidžia progos patriukšmauti sutikęs bet kokio dydžio ir amžiaus savo gentainį. Tačiau jis labai dėmesingas Mimi, buvusiai pamestinukei. Gal todėl jie jaučia vienas kitam simpatiją? Juk abu patyrė buvusių šeimininkų nemeilę, o dabar, atvirkščiai, abu maudosi naujos šeimos meilės spinduliuose.

Patraukli programa

Mažutė Mimi, suprasdama Diego drovumą, savo mažu kūneliu mėgino jį pridengti nuo baisiosios fotoaparato blykstės, kurios galų gale ir pati išsigando – pasislėpė už savo bičiulio nugaros. Diegas labai vertina bet kokį Mimi pasiaukojimą – mielai priima mažylę į savo guolį, meiliai su ja bendrauja.

Priminsime, kad naujieji šeimininkai Diegą pasiėmė į namus pagal sėkmingai veikiančią "Penktos kojos" senjorų programą. Ši programa užtikrina žmonėms, paėmusiems iš prieglaudos garbaus amžiaus šunį, pastarojo gydymą (jei to prireiktų) veterinarijos klinikose prieglaudos lėšomis. Senjorų programa gali kompensuoti gyvūno maitinimo išlaidas senjoro amžiaus sulaukusiems ir pagyvenusį gyvūną priglaudusiems žmonėms, jei jie to pageidautų. Jei nusprendėte priglausti garbaus amžiaus keturkojį nelaimėlį, skambinkite tel. 8 685 20 133.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Vat tokius kurie taip slyksciai elgesi su gyvunais juos pakankinti taip kad jie visa likusi gyvenima prisimintu ir begtu toliau nuo gyvunu ir net matyt ju nenoretu ne tik kankint paleisciau kokius keturis gerus piktus sunis kad juos uzkandziotu ir po gabala isdraskytu papultu jie man po ranka tie iskrypeliai

Pirmiausia

Pirmiausia portretas
Dievulio palaimos gerieji zmones,nes jus rupinates musu mazaisiais.Sunys labai protingi tik gaila kalbeti nemoka,oi jie daug ka pasakytu.Sekmes jums Penktoji Kojyte..aciu uz geri.

Dasigyvenom

Dasigyvenom portretas
Jau ir šunys lietuvoje tapo ''senjorais'' :D Nors nieko nuostabaus, senjorai šioje šalyje jau seniai laikomi žemesniais sutvėrimais nei šunys...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių