Maskva pagerbė karališką spygliuotą kūdikį

  • Teksto dydis:

Karališkojo kūdikio gimimas praėjusį mėnesį pasaulyje sukėlė didelę teigiamų emocijų bangą, o mažasis princas visame pasaulyje buvo pagerbtas ir pačiais netikėčiausiais būdais.

Pavyzdžiui, Maskvos mini zoologijos sodo darbuotojai jo garbei pavadino tris naujagimius albinosus ežiukus. Ežių jaunikliai gimė liepos 22-ąją, tą pačią dieną kaip ir Kembridžo princas Georgas. Jiems buvo suteikti Georgo, Alexanderio ir Louiso vardai, praneša portalai BBC ir time.com.

Visus šiuos vardus turi ir karališkasis kūdikis.

Praėjusią savaitę, kai jiems suėjo mėnuo, retieji albinosai ežiukai buvo perkelti į naujus namus Maskvos parodų centre. Trijulė dabar gyvena miniatiūrinėje medinėje pilyje, papuoštoje aksominėmis užuolaidomis ir pliušine lova. Pirmąją dieną naujojoje rezidencijoje jiems netgi buvo paklotas prabangus raudonas kilimas.

Zoologijos sodo atstovė Jevgenija Polonskaja sakė, jog sodas tikisi, kad princas Georgas vieną dieną aplankys bendravardžius ežiukus ir kad tai progai jam jau yra paruošę kvietimą.

Mergina taip pat prasitarė, kad ežius svarstyta pavadinti įvairiais juokingais vardais - sniego gniūžtė, saldus pyragas, arba šalį valdančių asmenų garbei - buvo pasiūlymas, kad vienas ežys turėtų vardą Vladimiras, antras - Vladimirovičius, trečias - Putinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių