Išrinktas 2018-ųjų bjauriausias pasaulio šuo

  • Teksto dydis:

Kalifornijos Petalumos mieste vykusio 30-ojo bjauriausio pasaulio šuns konkurso nugalėtoju pirmadienį tapo anglų buldogų veislės kalytė Ža Ža (Zsa Zsa) nuolat iš nasrų karančiu ilgu liežuviu ir smarkiai besiseilėjanti.

Dėmesio centre atsidūrusi Ža Ža, pademonstruota su madingu rausvos spalvos antkakliu ir tokios pat spalvos manikiūru, pralenkė visus kitus 14 stiprių varžovų.

Devynerių metų Ža Žos praeitis buvo sunki. Prieš išgarsėdama kaip neišvaizdžiausias šuo ji penkerius metus gyveno viename Misūrio šunų veislyne, o vėliau buvo parduota aukcione labdaros organizacijai „Underdog Rescue“.

Kaip rašo pramogų ir garsenybių pasaulio naujienų portalas E!, prieš ketverius metus kalytę paėmė auginti Minesotoje gyvenanti Megan Brainard (Megan Breinard) davė jai vardą, susijusį su Holivudo glamūro žvaigžde Zsa Zsa Gabor (Ža Ža Gabor), mirusią 2016 metais, kai ji buvo 99 metų amžiaus.

Tarp kitų pretendentų buvo kinų kuoduotasis Raskalas Du (Rascal Deux), dėvėjęs akinius nuo salės ir jo pliką odą dengusį leopardo rašto apsiaustėlį, taip pat skęstantis savo pūkuotame kailyje pekinas Laukinis Tangas (Wild Thang).

Pernai vykusio konkurso nugalėtojai italų mastifų veislės kalytei Martai (Martha), pasižyminčiai itin ilgais karančiais žandais, šiemet nepavyko apginti savo titulo. Ji užleido savo vietą Ža Žai, pelniusiai taurę, 1 500 JAV dolerių (1 300 eurų) prizą ir kvietimą į Niujorką pasirodyti televizijos NBC laidoje „Today Show“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių