Į alkoholio parduotuvę įsibrovusi povė padarė žalos

  • Teksto dydis:

Vienoje alkoholio parduotuvėje netoli Los Andželo povė pirmadienį gerai papurtė ne tik plunksnas, bet ir lentynas.

Povo patelės, vogčiomis įžingsniavusios pro atviras parduotuvės „Royal Oaks Liquor Store“ Arkeidijoje duris, vadybininkas ir koledžo studentas Rani Ghanemas (Ranis Ganemas) nė nepastebėjo. Galiausiai atėjo vienas klientas ir atkreipė pardavėjo dėmesį į el pollo (isp. viščiukas).

San Bernardine gyvenantis 21 metų R.Ghanemas, kurio šeimai priklauso minėta parduotuvė, pasakojo bandęs išvaryti aštriais nagais ginkluotą paukštę. Ši išsigando ir vienu metu purptelėjo tiesiai į jį, o paskui nutūpė ant viršutinės lentynos. Šis manevras R.Ghanemui sukėlė siaubą.

Vaikinas paskambino pagalbos numeriu ir iškvietė gyvūnų kontrolės pareigūną. Pastarasis, apsiginklavęs pirštinėmis ir tinklu, pabandė sugauti povę. Tada ir prasidėjo linksmybės.

„Jis bandė ją pagauti žvejybos graibštu, ir (povė) užšoko ant pirmojo vyno butelio. Kai tai įvyko, pagalvojau: „Oi, bus labai blogai“, – pasakojo E.Ghanemas. – Jis vėl ją pabandė sugauti tinklu ... Ji puolė tiesiai į visus butelius. Kuo jis labiau stengėsi naudotis graibštu, tuo labiau ji plakė sparnais ir viską vartė.“

Vienu metu, kaip rodo R.Ghanemo telefonu nufilmuota medžiaga, paukščiui braunantis pro lentyną, nukrenta ir sudūžta koks tuzinas butelių, bet vieną pareigūnas sugauna tinklu.

Nebegalėdamas žiūrėti, kaip niokojama parduotuvė, R.Ghanemas užsivilko sportinį nertinį, kad apsisaugotų nuo povės nagų, ir padėjo pareigūnui ją sučiupti.

Pasak R.Ghanemo, jie išnešė povę laukan; ji buvo nenukentėjusi.

Pasak vaikino, povė parduotuvėje siautėjo apie pusantros valandos ir sudaužė geriausio vyno, įskaitant šampaną, butelių už 500 dolerių (apie 445 eurų).

„Taip, jis buvo brangus, – antradienį savo parduotuvėje juokavo R.Ghanemas. – Paprastai sakau: „Jei sudaužai – sumoki, drauguži.“ Bet šis (paukštis), aišku, nesumokėjo. Išsisuko.“

Arkeidijoje, esančioje maždaug 20 km į šiaurės rytus nuo Los Andželo centro, San Geibrielio kalnų papėdėje, povai yra įprasti paukščiai. Juos čia XX amžiaus pradžioje įkurdino miesto įkūrėjas, atsivežęs jų iš Indijos. Nors kai kuriems gyventojams šie spalvingi paukščiai įkyri, jie šiame rajone yra saugomi ir už jiems padarytą žalą galima gauti baudą arbaq atsidurti už grotų.


Šiame straipsnyje: povasžalaalkoholio parduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Teresa

Teresa portretas
Bet povės neturi uodegų, todėl nėra ką išskleisti.Tik patinai turi tokią privilegiją. Dėkoju už dėmesį

na va

na va portretas
kaip paprastai povė išsprendė alkoholio problemą
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių