FIS tapo išskirtiniu „Bitės“ partneriu

IT bendrovė „FIS“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Bitė Lietuva“ dėl mobiliojo interneto paslaugų plėtros. Nuo šiol visuose „FIS“ salonuose bus galima ypatingomis sąlygomis įsigyti nešiojamuosius kompiuterius su „Bitės“ mobiliojo interneto „Vodafone Mobile Connect“ įranga.

Tokia bendradarbiavimo sutartis, kuria remiantis kompiuterių prekybos bendrovė FIS ir telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ tapo išskirtiniais partneriais teikiant šią paslaugą, pasirašyta šią savaitę.

„Siekiame pirmauti rinkoje pristatant išskirtinius ir novatoriškus IT sprendimus bei naujausias technologijas, o būtent šią bendrovę laikome puikiai tinkamu partneriu mūsų veiklos plėtrai“ - teigia UAB FIS generalinis direktorius Modestas Tamutis.

Anot M. Tamučio, bendrovių „FIS“ ir „Bitė Lietuva“ derybos dėl partnerystės plėtojant mobilųjį internetą vyko apie keturis mėnesius, jų metu buvo siekiama užtikrinti kuo kokybiškesnes ir prieinamesnes paslaugas vartotojams.

Mobiliojo ryšio įrangą „Vodafone Mobile Connect“ su neriboto duomenų kiekio mobiliojo interneto planu  „FIS“ tinklo salonuose bus siūloma įsigyti su bet kuriuo pasirinktu kompiuteriu.

„Priimtą partnerystės sprendimą iš dalies lėmė mūsų valdomo tinklo dydis bei planuojama jo  plėtra“, - sakė M. Tamutis.

Spalio mėnesį „FIS“ salonuose vieno modelio 2599 litų vertės nešiojamąjį kompiuterį „HP Compaq“  su neriboto duomenų kiekio mobiliojo interneto planu, pirkėjai galės įsigyti už 1 litą, mokant mėnesinę 119 litų įmoka.

Bendrovė artimiausiomis dienomis rinkai pristatys naują prekinį ženklą, apjungsiantį jos valdomas ir šiemet įsigytas įmones „Fortakas“ bei „Techmarket“. Naujojo ženklo įvedimas startuos 24 prekybos taškuose.


Šiame straipsnyje: vodafone,fis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių