„Deloitte“ kviečia į virtualų pasaulio futbolo čempionatą

Ne tik negavusiems bilietų į Pasaulio futbolo čempionatą, „Deloitte“ siūlo dalyvauti virtualiame pasaulio futbolo čempionate „Deloitte Fantasy Football League“.

Šis smagus internetinis žaidimas suteiks galimybę susikurti savo komandą ir patiems varžytis dėl čempionų titulo.

„Virtualiame pasaulio futbolo čempionate galėsite suformuoti savo komandą ir tapti jos vyriausiuoju treneriu. Jūsų pasirinkti žaidėjai pelnys taškus priklausomai nuo to, kaip jie pasirodys realiame pasaulio futbolo čempionate. Komanda, surinkusi daugiausiai taškų, laimės „Deloitte Fantasy Football League“ taurę“ – aiškina Marius Marčenkovas, tarptautinė audito ir konsultacijų bendrovės „Deloitte“ rinkodaros ir komunikacijos vadovas.

„Žaidime bus galima susikurti ir savo lygą, kurioje galėsite varžytis su kolegomis, šeimos nariais ar draugais. Jūsų suburta komanda taip pat dalyvaus ir pasaulinėje “Deloitte Super lygoje”, kurioje varžysitės su komandomis iš įvairiausių pasaulio šalių“ – papildo jis.

Žaidimo iniciatoriai informuoja, kad dalyvavimas virtualiame pasaulio futbolo čempionate yra nemokamas ir dalyvauti gali kiekvienas norintis, nėra taikomi jokie apribojimai. Nereikėtų jaudintis netgi tiems, kurie nieko nenutuokia apie pasaulio futbolo čempionatą – komandai suformuoti bus galima pasinaudoti automatinio žaidėjų parinkimo funkcija.

Žaidimas prasidės 2010 m. birželio 11 d. kartu su pirmomis oficialiomis realaus 2010 m. pasaulio futbolo čempionato varžybomis ir truks iki jo pabaigos. Tačiau visi norintieji dalyvauti žaidime jau dabar gali registruotis internetiniame tinklapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių