Atnaujintas „Tildės Biuras 2009“

Kalbinių technologijų plėtojimu užsiimanti bendrovė „Tilde informacinės technologijos“ („Tilde IT“) atnaujino programinę įrangą „Tildės Biuras 2009“.

Prie įvairių daugiakalbių ir terminų žodynų pridėti automobilinių terminų žodynai lietuvių – anglų – lietuvių ir lietuvių – rusų – lietuvių kalbomis, rašybos tikrintuvas papildytas 11 000 naujų žodžių. Taip pat atnaujintas dokumentų ruošinių rinkinys.

Visi esami „Tildės Biuro 2009“ vartotojai programinės įrangos papildymus galės atsisiųsti ir įsidiegti nemokamai.

„Nuolatos bendraudami su klientais pastebime, kad vartotojams nuolatos reikia įvairesnių darbo kompiuteriu lietuvių kalba priemonių. Todėl ir stengiamės nuolatos atnaujinti „Tildės Biuro“ funkcijas, suderinti jį su naujai išleidžiamomis operacinėmis sistemomis ir biuro programomis“, - sako Diana Kišeniova, „Tilde IT“ pardavimų vadovė.

Atnaujintas „Tildės Biuras 2009“ yra visiškai suderintas su naująja kompanijos „Microsoft“ sukurta programine įranga „Office 2010“.

„Tildės Biuras 2009“ namų vartotojams kainuoja 149 Lt, švietimo įstaigoms – 330 Lt, o verslo įmonėms - 440 Lt. Tačiau jei programų rinkinį švietimo įstaigos ir verslo bendrovės perka kelioms darbo vietoms, kaina mažėja priklausomai nuo jų skaičiaus.  

Naują programų rinkinį galima įsigyti internetinėse parduotuvėse ir daugelyje įmonių, prekiaujančių kompiuterine ir programine įranga. Namų vartotojai programinę įrangą gali įsigyti ir knygynuose bei interneto svetainėje.


Šiame straipsnyje: tilde

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių