„ASUS“ garantija negalios, jei į Žemę įsiverš ateiviai

Internetinio portalo „Gizmodo“ žurnalistai padarė tikrai įdomų „atradimą“: buvo išsiaiškinta, jog kompanija „ASUSTek Computer“ (ASUS) oficialiai pripažįsta ar bent iš dalies pripažįsta nežemiškų civilizacijų egzistavimą. Kaip jiems pavyko tai išsiaiškinti?

Pasirodo, jog ASUS garantiniame įsipareigojime, kuris prieinamas šios kompanijos produkcijos pirkėjams, aiškiai aprašytos visos sąlygos, kurioms esant, taivaniečių kompanija atsisako vykdyti nemokamą garantinį patarnavimą, jei padaryta žala įsigytam ASUS produktui. Tarp sąlygų, dėl kurių gali būti atsakyta vykdyti garantinius įsipareigojimus, minima:

- Stichinių nelaimių padaryta žala;
- Tyčinis ar netyčinis neteisingas naudojimas;
- Kariniai veiksmai;
- Nežemiškų civilizacijų įsiveržimas;
- Neteisinga eksploatacija;
- Naudojimas nenormaliomis sąlygomis ir t.t.

Ar tokia ASUS pozicija gali reikšti, jog egzistuoja gyvybė už mūsų planetos ribų? Ir ar tikrai galėtų ateiviai padaryti žalą ASUS produkcijai?… Bet kokiu atveju, kompaniją reikia pagirti, jog ši pasiruošusi nestandartinėms situacijoms. O mes dar kartą jaučiame pareigą priminti: pilkų, žalių ir kitokių spalvų ateivių „medžioklės“ metu savo ASUS kompiuterį geriau palikite namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Manau kad galingiausi žemės kompiuteriai neprilygsta ateiviu smegenėlėm, nes ir mes tenaudojam mažą procenta mūsų smegenėliu galios, jeigu Asus galvotų kaip ateiviai tai perdegtų procesorius.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių