Virtualiam seksui – apatiniai, valdomi išmaniuoju telefonu

 

Kontraceptinių priemonių gamintojo „Durex“ padalinys Australijoje pristatė naują eksperimentinį produktą saugaus sekso srityje. Tai – aukštųjų technologijų apatiniai, skirti vyrams ir moterims. Jie leidžia partneriams užsiimti virtualiu seksu. Glamonėtis, glamžytis su kitoje vietoje esančiu partneriu per išmaniojo telefono ekraną padeda speciali programėlė.

Šis aparatas vadinamas „Fundawear“ ir reklamuojamas kaip "meilės žaisliukų ateitis“. Vienas nuo kito tūkstančius kilometrų nutolusiems įsimylėjėliams tereikia užsimauti „naujos kartos“ apatinius, ir į turimą išmanųjį aparatą įdiegti programėlę. Gamintojas žada nepamirštamą erotinį masažą ir galimybę matyti partnerio patiriamą pasitenkinimą tiesiai per ekraną.

Tinkamą prietaisų veikimą užtikrins „Amazon" serveriai, kurie tiesiogiai sujungs su bet kuriuo planetos tašku. Partnerių „sueitis“ vyks realiu laiku – čia ir dabar, skelbia dreamjb.net. Kūrėjai tikina, kad naujasis žaisliukas gali tiksliai perteikti jausmų intensyvumą ir kūno lankstumą.

"Erzinkite, kutenkite ir saldžiai kankinkite, net ir būdami toli", - tai vienas iš priemonės reklaminių šūkių.

Kokius pojūčius žaisliukas sukėlė Nikui ir Danny, pamatysite šiuose „YouTube“ filmukuose.

Produktas vis dar tobulinamas. Kompanija kviečia „bandomaisiais triušiukais“ pabūti ir kitas drąsias poreles. Norintys su gamintoju gali susisiekti per oficialią kompanijos "Facebook" paskyrą.

Šiame vaizdo įraše Australijos dizainerė Billy Whitehouse rodo, kaip kuriami tie jausmus ir geismą žadinantys „Fundawear“ apatiniai.

Šiame vaizdo įraše technikos direktorius Benas Moore pasakoja technologines produkto detales.




NAUJAUSI KOMENTARAI

nu nu

nu nu portretas
jau matau kaip programisiai isilauzia i tuos serverius ir puse dirbanciuju biuruose patiria orgazmus tiesiog darbo metu :)

Kekšiukai

Kekšiukai portretas
išsidirbinėja.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių