Lietuvoje startuoja dėvėtų erotikos prekių el. parduotuvė

Šiandien pradeda veikti pirmoji dėvėtų erotinių prekių el. parduotuvė Lietuvoje. Projekto autoriai tikina, kad šią idėją jiems padiktavo patys pirkėjai, norintys turėti erdvę pirkti ir parduoti naudotus žaisliukus suaugusiems, o taip pat platformą pasidalinti įspūdžiais ir rekomendacijomis.

Parduotuvės steigėjas dirbs tik kaip administratorius, o parduodamos produkcijos kainodara ir marketinginiu palaikymu rūpinsis patys pardavėjai. Vienintelė privaloma sąlyga – naudotų erotinių prekių parduotuvėje bus galima pardavinėti tik iš lovebox.lt įsigytą produkciją.

„Sulaukę daugiau kaip 100 nuolatinių klientų užklausų apie galimybę realizuoti jau atsibodusias priemones, supratome, kad tiesiog privalome išpildyti tokios, dėvėtomis erotikos prekėmis prekiausiančios el.parduotuvės- skelbimų forumo idėją,“ - sako prekių kokybės vadovas Artūras Krištopaitis ir pastebi, jog pirkėjai labai entuziastingai ruošia prekių aprašymus, nuotraukas ir atsiliepimus. Pirmieji suskubę jau kelia produktų aprašus bei nuotraukas į duomenų bazę.

Projektui bus paskirtas moderatorius, prižiūrėsiantis, kad viešojoje erdvėje nebūtų necenzūrinių žodžių ar talpinamos pernelyg erotiškos nuotraukos. „Tai nebus nuogybių ar vulgarybių portalas, o smalsių ir malonumus mėgstančių žmonių bendruomenė“, - sako A. Krištopaitis.

Kainas nustato pardavėjai

Parduodamos produkcijos kainas nustato patys pardavėjai. Dėl kainos su pardavėju bus galima derėtis, o pačios populiariausios prekės bus pardavinėjamos aukciono principu. Pardavimo kaina priklausys nuo produkto būklės ir sudėvėjimo lygio, kurį įvertina pardavėjas. Vis dėlto, tam tikri asortimento apribojimai bus taikomi – parduotuvėje nebus pardavinėjami panaudoti prezervatyvai.  Lovebox.lt taipogi neprisiima atsakomybės dėl higieninių sąlygų laikymosi.

Artimiausiu metu šį projektą ketinama pristatyti Latvijoje ir Estijoje.

Šis straipsnis yra balandžio 1-osios pokštas.


Šiame straipsnyje: erotikaparduotuvėprekės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
dar mazai visokiu ligu tai is uzsienio devetu bybiu su ziv uzvezet saunuoliai naikinkit toliau visus debilus

davatka

davatka portretas
su balandžio 1d

gerai

gerai portretas
isplautus prezervatyvus pardavines
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių