10 moters kūno signalų, kurie pavers vyrą tobulu meilužiu

Norėdami tapti lovos virtuozais - neužmerkite akių ir stebėkite moterį. Kiekvienas, kad ir menkiausias moters kūno signalas turi savo prasmę, kuri jums padės suvokti, ko ji nori. Kaip rašo menshealth.com, pasitikrinkite, ar pastebite dešimt subtilių ženklų, kurie padeda suvokti, ko moteris nori ir ką galvoja.

1.Išsiplėtę akių vyzdžiai

Jei moteris susijaudinusi (ne tik seksualiai), jos akių vyzdžiai išsiplečia. Moters kūnas tarsi užprogramuotas: įvairūs tyrimai įrodė, jog moteris su išsiplėtusiais akių vyzdžiais yra patrauklesnė.

2. Per dažnai mirksi

Pažvelkite į moterį įdėmiai. Jeigu ji mirksi dažniau nei apytiksliai 15 kartų per minutę, ji greičiausia geria kontraceptines tabletes, kurios sukelia moterims hormonus ir ji gali greičiau patirti orgazmą. Anksčiau manyta, jog greičiausia susijaudina nėščia moteris, tačiau tyrimai parodė, jog moterys, vartojančios kontraceptines tabletes, mirksi  ne tik 32 procentais dažniau, bet ir mylėtis nori dažniau.

3. Muzikos mėgėja.

Alkoholiniai skirtingai veikia moterį ir vyrą. Daugiau alkoholinių gėrimų išgėrę vyrai jaučiasi linksmesni, tuo tarpu moterys, piktnaudžiaujančios alkoholiniais gėrimais, tampa pasyvios. Todėl vesdamiesi moterį į vakarėlį negirdykite jos alkoholiniais gėrimais. Moteris labiau jaus vyrui prielankumą, jei jūs sužadinsite vakarėliui tinkamą nuotaiką. Todėl kokteilius iškeiskite į muziką. Tyrimai rodo, kad moteris daugiau komunikuos, jeigu klausysis vidutinio tempo muzikos.

4. Sutrikęs kvėpavimas.

Atkreipkite dėmesį kaip moteris kvėpuoja. Jie jos kvėpavimas sutrikęs - geriau bėkite kuo toliau, nes moteris yra įsitempusi. Tačiau jei jos krūtinės ląsta ritmiškai dirba su kiekvienu oro įkvėpimu - moteris rami ir atsipalaidavusi.

5. Aštresnė uoslė.

Moters uoslė aštriausia rytais. Todėl pasitelkite savo kulinarinius sugebėjimus ir pagaminkite moteriai ką nors labai kvepiančio, nes 90 procentų skonio iš tikrųjų bus kvapas. Pusryčiaukite su moterimi lovoje - tuomet greičiausia į darbą išeisite pasimylėjęs.

6. Padažnėjęs kraujospūdis

Kai jūs sekso metu glamonėjate moterį, jai pakyla kraujospūdis ir padažnėja pulsas. Susijaudinusios moters krūtinė pakyla iki 25 procentų. Nenustokite moters glamonėti, ji taps daug laimingesnė.

7. Išriesta nugara.

Moteris artėdama link orgazmo, nejučiomis šiek tiek išriečia nugarą. Prisiderinkite prie jos: jokiu būdu nelėtinkite tempo. Vėliau ji atsidėkos dvigubai.

8. Nagų graužimas.

Jeigu moteris susirūpinusi, ji nuolat grąžo rankas ir kramto nagus. Jei jūs matote tokį moters elgesį, neliepkite jai to baigti, nes ji pasijaus dar blogiau. Moterį atpalaiduosite, jei paimsite už rankos ir švelniai suspausite.

9. Šaltos rankos.

Jeigu paėmėte moters ranką ir ji šalta, prisiminkite, jog tai natūralu: tyrimais įrodyta, jog moterų rankos maždaug 3 laipsniais šaltesnės nei vyrų. Tačiau šaltos rankos dar neparodo, jog mteris ledinė ir šalta - bendra moters kūno temperatūra dažniausia būna aukštesnė nei galūnių. Norite sušlidyti moters rankas? Netrinkite moters rankų - geriau apsivykite jos taliją rankomis. Sušildydami visą kūną kraujas pradės tekėti ir į moters rankas.

10. Ovuliacija.

Jūs puikiai išmanote savo moters menstruacijų ciklą. Moteris labiausia nori mylėtis, kai jai ovuliacija. Būkite atsargūs, nes tada didžiausia tikimybė, jog ji taps nėščia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių