Į namus grįžusi pasaulio čempionė R.Meilutytė puolė į močiutės glėbį

Čempionė neišdidi. Raktą į lietuvių širdis nuostabiomis pergalėmis Londono olimpinėse žaidynėse ir neseniai vykusiame pasaulio plaukimo čempionate nesunkiai radusi Rūta Meilutytė šį vakarą kartu su visu būriu tautiečių iš Londono Stanstedo oro uosto parskrido į gimtąjį Kauną.

Lėktuvas su tituluočiausia šių dienų šalies sportininke vėlavo maždaug valandą, tačiau tai penkiolikmetės R.Meilutytės nuotaikos nesugadino.

Kartu iš Didžiosios Britanijos su plaukike sugrįžo ir jos tėvas Saulius Meilutis. Vos tik įžengė į oro uostą, R.Meilutytė iš karto puolė į savo mylimos močiutės glėbį.

Du aukso ir vieną sidabro medalius praėjusią savaitę Stambule vykusiame pasaulio plaukimo trumpajame baseine (25m) laimėjusi sportininkė savaitgalį dalyvaus ir Anykščiuose vyksiančiose Lietuvos plaukimo pirmenybėse.

Sportininkės pasirodymas Lietuvoje sukėlė ažiotažą. Keli šimtai bilietų į atviro plaukimo varžybas Anykščiuose, kuriose dalyvaus olimpinė čempionė, jau išgraibstyti.

„Turkijoje iškovotus savo medalius laikau saugiai padėtus lagamine. Lietuvos čempionate tikiuosi smagiai praleisti laiką, susitikti su savo senais draugais, kurių labai ilgai nemačiau. Nevertinu Lietuvos pirmenybių kaip labai rimto starto“, - geros nuotaikos nestokojo R.Meilutytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Didžiuojamės Rūta, mes laimingi kad esame kartu su Rūta, kuri pasauliui pasake,kad yra Lietuva, kur ji yra, o kai kas nežinojo kas mes tokie,ji išgarsino mus per savo pasiekimus. Gerų metų visai jos šeimai, močiutei kuri užaugino tokią šaunią Anūkę Rutą.

ALTR

ALTR portretas
Kai tik pamatau Rutele nuotraukoje,man pasidaro taip silta ir gera sirdyje.Ji-mano dziaugsmas dabar.

L

L portretas
Manau šiemet tikrai gaus "Šaulį".
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių