Žmogaus likimas - pagal jo plaukų spalvą

Parapsichologai tvirtina, kad nuspėti žmogaus likimą galima iš jo plaukų spalvos. 
Anot jų, kiekvienas gimsta su savo energetiniu informacijos lauku - nematoma sielos aureole, kuri ne tik saugo, bet ir turi atitinkamą pluoštą informacijos apie įgimtas žmogaus savybes.

Kodėl profesionalios armijos kareiviai – tamsiaplaukiai?

Pavyzdžiui, raudonplaukiai nuo pat gimimo momento turi ypatingą apsauginę reakciją. Tai savotiškas informacinis energoblokas, kuri talpina savyje žinias ir reikiamu momentu perduoda jas raudonų plaukų savininkams, kad šie spėtų apsiginti ir išvengti tragiškų pasekmių. 

Įgimtas tamsiaplaukių – šatenų ir brunetų informacijos pagrindas: dominuojantis agresyvumas. Toks žmogus, norėdamas pasiekti laimėjimų bet kurioje gyvenimo srityje, turi būti nepaprastai atkaklus ir užsispyręs bei įdėti labai daug pastangų. 

Taip pat jie dažnai neišvengia ir tėvų engimo bei aplinkinių neapykantos. Pastebėta, kad dauguma samdomų kareivių profesionalioje armijoje – tamsiaplaukiai. 

Moterys gauna daugiau energijos iš kosmoso?

Baltaplaukiuose (taip pat rusvų, tamsiai rusvų ir auksinės spalvos plaukų) kūdikiuose dar prieš jiems gimstant užkoduota gerumo programa. Tačiau nereikėtų dėl to labai džiūgauti. Mat su ta programa yra susiję šie žmogaus bruožai: drovumas, uždarumas, nepasitikėjimas savimi, noras pasislėpti nuo pasaulio ir jame gyvenančių žmonių. Tačiau atvirkštinė šios programos pusė – įžūlumas ir agresija. 

Tyrinėtojai tikina, kad žmogaus plaukai – savotiškos antenos, kuriomis jie gauna energijos iš kosmoso ir apsikeičia informacija su supančiu pasauliu. Gal ir nevertėtų tuo tikėti, bet medicinos specialistai seniai įrodė, jog nuplikę žmonės gyvena trumpiau nei tie, kurie nešioja vešlius plaukus. Todėl, tikėtina, kad ir moterų ilgaamžiškumas susijęs su tuo, jog jos gauna daugiau energijos iš kosmoso.


Šiame straipsnyje: plaukailikimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių