Vyrai klaidingai supranta moterų susidomėjimą jais

Dažniausiai vyrai susiduria su sunkumais teisingai nuspręsti, kiek moterys jais susidomėjusios, skelbia mokslinis tyrimas.

Pasirodo, kad kai kurie vyrai mano, jog jie patinka visoms moteris, o kiti – niekaip negali suprasti moterų siunčiamų seksualinių žinučių, skelbia msn.com.

Tyrime dalyvavo 96 vyrai ir 103 moterys iš JAV universiteto. Studentai išbandė eksperimentą, kurio metu tris minutes bendravo su penkiais kitos lyties atstovais.

Prieš trumpus pasimatymus dalyviai užpildė klausimynus, kuriuose įvertino savo patrauklumą ir norą trumpalaikiams lytiniams santykiams. Po kiekvieno pokalbio tyrimo dalyviai sureitingavo pašnekovų fizinį patrauklumą ir sulauktą seksualinį susidomėjimą.

Mokslininkai nustatė:

Vyrai, kurie norėjo trumpalaikių seksualinių santykių, labiau pervertindavo moterų simpatijas jiems.

Vyrai, kurie manė, kad yra patrauklūs, taip pat manė, kad jie tokie atrodo ir moterims.

Kuo vyrui moteris buvo patrauklesnė, tuo labiau jis apsirikdavo galvodamas, kad ir moteriai jis atrodo seksualus.

Moterys dažniausiai manė, kad yra mažiau patrauklios vyrams nei buvo iš tiesų.

Mokslinis tyrimas aprašytas žurnale „Psychological Science“.

Psichologė Carina Perilloux teigia, kad vyrai apsirinka dviem būdais: pervertindami moters susidomėjimą arba nesuprasdami moterų siunčiamų kūno kalbos ženklų.

Kalbant apie žmogaus evoliuciją, vyrai, kurie savimi labai pasitiki, dažniau rizikuoja siekdami moterų, net jei gresia jų atstūmimas. Tačiau dažniau bandydami tokie vyrai turi didesnę galimybę pratęsti giminę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gastroliante

gastroliante portretas
tai gi jie nesupranta,,,, reikia pasakyti tiksliai-tu man patinki einam i kavine pasibuciuojam suremontuok namus taip nes galbut kitose mokslo, technikos srityse jie aukstumoje o santykiuose su moterimi-jie pradinukai-kas ismokys-jei imlus-tai kiekviena moteris ismokys sau vyra pagal savo poreikius,,,-

neptunas

neptunas portretas
jankiai dauguma yra stabdžiai , ju mastymas kaip 7metų vaiko. Ką išmoko nuo vaikystes ta ir daro . Patriotai , pradedi kalbėti apie pasaulio istorija apie kitas šalis jų skirtumus , merginas ir t.t. Jie sėdi ir klauso akis išpūte , nes toliau nieko nėra matė . Vienu žodžiu degradai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių