Startuoja rinkimai „TOP Studentė 2010“

Esi graži, o vyrai paskui tave sekioja virtinėmis? O galbūt tobulai šoki ar esi grakšti kaip balerina? Šis pasiūlymas kaip tik tau -  portale 1diena.lt ir naktiniame klube „KISS“ startuoja analogų Lietuvoje neturintis grožio konkursas “TOP Studentė 2010”. 

Kiekvieną ketvirtadienį klubo lankytojai ir komisijos nariai vertins gražiausių studenčių, besimokančių universitetuose ar kolegijose, talentus: eleganciją, grakštumą, iškalbos meną, šokio ir vokalinius sugebėjimus. 

Norėjote dalyvauti rinkimuose „Mis Lietuva“, tačiau pritrūko laiko ar drąsos? Šiame konkurse viskas daug paprasčiau: tereikia registruotis portale 1diena.lt ir jūs jau turite galimybę iškart patekti į pusfinalio atranką.

Kiekvieną savaitę portalų skaitytojai rinks savo favoritę, o tuomet jai negalioja jokios komisijos verdiktas – pusfinalyje ši mergina jau tikrai dalyvaus. 

Iš viso bus atrinkta 12 finalisčių, kurios laimės profesionalią fotosesiją ir papuoš "Top Studentė" 2011 metų kalendorių. Žadama, kad komisijos nariai išrinks 6 finalistes, tačiau jie nuolaidžiauja – jei portaluose registruosis ypatingai gražios merginos, tuomet į finalą gali keliauti žymiai daugiau simpatiškų studenčių. 

Iš dvylikos finalisčių bus išrinkta vienintelė mergina, kuri galės pasipuošti gražiausios studentės titulu ir laimėti kelionę į egzotišką šalį. Taip pat baigiamojo renginio metu bus apdovanota ir daugiausiai simpatijų internete surinkusi mergina, kuri taip pat laimės profesionalią fotosesiją bei rėmėjų įsteigtus prizus.

Portalo „diena.lt“ favoritės bus renkamos kiekvieną savaitę, o finišo tiesiojoje bus tituluota „Diena.lt Top studentė“, kuri bus pamaloninta portalo įsteigtu prizu. 

Visas konkurso naujienas, karščiausius video, naujausias studenčių nuotraukas ir dalyvių registracijos formas galite rasti ČIA.


Šiame straipsnyje: TOP studentėgrožio konkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių