Sekso spalvos arba kaip moterims manipuliuoti vyrų mintimis?

Pasirodo, kad moterys savo drabužių spalva gali manipuliuoti vyrų mintimis ir taip pasiekti savo trokštamą tikslą.


Mokslininkai nustatė, kad spalvos perduodama informacija veikia žmonių pasąmonę, kuri mums nepavaldi. Štai kodėl vyras nesugeba paaiškinti, kodėl, pavyzdžiui, jis norėtų „suvalgyti“ tą blondinę raudonos spalvos suknele.

Septyni faktai apie baltą spalvą

1. Moteris, apsirengusi baltais drabužiais, traukia vyrų dėmesį ne mažiau, nei moteris, apsirengusi raudonais drabužiais.
2. Ši spalva daro didžiulę įtaką seksualinio pobūdžio veiksmams.
3. Balta spalva asocijuojasi su švara, nuolaidumu, nekaltumu, patikimumu ir pan.

4. Priešingai juodai, baltą spalvą vyras supranta kaip kažką švelnaus, minkšto ir prieinamo.
5. Moteris baltais drabužiais, vyro nuomone, pasirengusi įgyvendinti visas jo erotines svajones ir sumanymus. Turbūt ne veltui daugelio vyrų fantazijose – kambarinė baltomis kojinėmis ir prijuoste, medicinos seselė baltu chalatu, gimnastė baltu triko.
6. Jei moteris pasipuošia baltos spalvos apatiniu trikotažu, ji gali tikėtis vyro iniciatyvos lovoje. Tuomet jei liks tik atsipalaiduoti ir atsiduoti jo glamonėms.
7. Išblyškusios, vos ne baltos spalvos moters krūtys su rožinės spalvos speneliais vyrui – šilumos ir nuolaidumo simbolis.


Septyni faktai apie juodą spalvą:

1. Iš moters, apsirengusios juodais drabužiais, vyrai tikisi audringos iniciatyvos: „juoda“ katė vadovauja lovoje, o vyrui belieka paklusti ir patirti malonumą.
2. Juoda – valdžios ir valdingumo, o taip pat ir aistringos nakties  spalva.
3. Svajodamas apie moterį juodais drabužiais, vyras nesąmoningai tikisi, kad ji parodys iniciatyvą ir neįprastus norus: prirakins jį antrankiais, atsiduos įsisiurbusi į jo lūpas.
4. Nedidelės krūtys su tamsiu speneliu vyrui atrodo elastingos, seksualios, aistringos.
5. Ilgas juodas paltas su didele iškirpte nugaroje arba sarafanas iš odos, kurį moteris apsirengia ant nuogo kūno – patys seksualiausi drabužiai vyrams.
6. Nuo Henrio de Тoulouse-Lautreco laikų, tapusio Paryžiaus gražuoles dainininkes, ilgos juodos pirštinės laikomos pačiu seksualiausiu aksesuaru.
7. Norint visam laikui išlikti vyro atmintyje seksualiausia moterimi, reikia būti juodomis kojinėmis lovoje.

Septyni faktai apie raudoną spalvą:

1. Raudona spalva — sprogmuo! Todėl intymioje gyvenimo sferoje ji – „pavojinga gyvybei“.
2. Jei moteris apsirengusi raudonais drabužiais, vyras nori su ja tik mylėtis.
3. Nuo ryškiai raudonos spalvos vyrams sustiprėja seksualinis geismas.
4. Vyro pasąmonėje raudonos spalvos drabužiai – tai susijaudinimas, potraukis, aistra ir abipusis pasitenkinimas! Kai prie vyro priartėja moteris, apsirengusi raudonais drabužiais, jis įsitikinęs, kad ji nori to paties. Antraip, kodėl ji apsivilko raudoną suknelę?
5.  Vyrams, žiūrintiems į raudoną spalvą, išsiskiria adrenalinas, padidėja bendras organizmo tonusas. Tada jis būna pasirengęs žygdarbiams ir negalvoja apie pasekmes.
6. Juoda-raudona spalva vyrams asocijuojasi su meilės naktimi...
7. Moterys, apsirengusios raudonos spalvos drabužiais, turėtų būti pasiruošusios išskirtiniam vyrų dėmesiui.

Rožinė spalva

Rožinė spalva – romantiško  intymumo, susižavėjimo ir meilės lūkesčių simbolis. Todėl  linkusios į sentimentalumą ir jautrios moterys turėtų dažniau nešioti rožinės spalvos drabužius, o nepastebimai užhipnotizuotas vyras, atbėgs pas jas su glėbiu gėlių. Kai vyras įsimylėjęs, mintyse ir svajonėse jis įsivaizduoja savo meilės objektą rožinės spalvos drabužiais.  

P.S. Svarbiausia, kad moterys nebūtų bespalvės,  ne tik ryškiai ir spalvingai rengtųsi, bet ir reikštų savo emocijas bei norus. Patikėkite, tada jūsų intymusis gyvenimas pražys naujomis spalvomis!


Šiame straipsnyje: spalvosmoterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių