Originalūs būdai išvengti knarkimo naktimis

Gerai išsimiegoti naktį – ypač svarbus patogaus ir gero gyvenimo aspektas. Tačiau neretai ramų miegą gali trikdyti jūsų ar jūsų partnerio ar partnerės knarkimas. Internetinis tinklalapis msn.com siūlo keletą būdų, kaip išvengti knarkimo, jei jis trukdo gerai išsimiegoti ir žvaliai pradėti rytą.

Padės gydytojas

Kuo garsiau ir dažniau knarkiate, tuo labiau jūsų knarkimas yra sveikatos problemų požymis. Jei vaistai nepadeda atsikratyti knarkimo, kreipkitės į gydytoją.

Teniso kamuoliukas

Jei knarkiate, kai miegate ant nugaros, prie naktinių nugaros pusės viršaus. Nepatogumas, kurį sukels į medžiagą įsiūtas teniso kamuoliukas, privers jus verstis ant šono ar miegoti ant pilvo.

Papildomos pagalvės

Kad nustotumėte knarkti, pabandykite miegoti galvą padėję ant kuo daugiau pagalvių. Jos padeda atverti kvėpavimo takus, kurie užkerta kelią gerklėje susidaryti būsenai, keliančiai knarkimą. Galvą miego metu pakelti galima ir po priekinėmis lovos kojomis padėjus keletą lentų.

Oro drėkintuvas

Jei jūsų knarkimas yra sukeltas šalčio ar netinkamo oro, pabandykite nakties metu miegamajame kambaryje įjungti oro drėkintuvą.

Juostelės nosiai

Jei jūs tik knarkiate, bet neturite sinusų problemos ar nekosite, galite pabandyti naudoti priklijuojamas juosteles nosiai, kurios žada išgelbėti nuo knarkimo. Šios juostelės atveria nosies takus, per kuriuos lengviau patenka oras.


Šiame straipsnyje: miegasknarkimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Deividas

Deividas portretas
Man 14 metų ir knarkiu naktį labai garsiai pažadinu tėvus kaip manote ar reikėtų kreiptis į daktarus dėl to?

ona

ona portretas
kaip gerai ,kad viena ...drauges vyrus veja i kitus kambarius miegoti ,o jei neturi kito kambario?vyras ilsisi ,o paciai stogas pavaziuoja...

Dana

Dana portretas
Kaip miegoti ant šono su daug pagalvių?O, jei knarkia ,gulėdamas ant šono?Buvo iš užsienio atvežtos minkšto plastiko pasagėlės į nosį,bet absoliučiai jokios naudos.Knarkimas garsus,įkyrus,jei nespėjai užmigti pirma.Baisi bėda.Visas butas skamba naktį ....Juokas pro ašaras.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių