Normali kraujotaka – raktas į ilgą gyvenimą

Kaip išvengti besaikio vaistų vartojimo? Kvėpavimo treniruoklis „Samozdrav“ – patikimas būdas įveikti hipertoniją, apsauga širdžiai ir kraujagyslėms.

Šį treniruoklį rekomenduojame žmonėms, kuriuos vargina hipertonija, išeminė širdies liga, kurie nori sumažinti ar visai pašalinti infarkto ir insulto grėsmę  bei išvengti besaikio vaistų vartojimo. Dažnai manoma, kad hipertonija yra neišgydoma, o jos atsiradimo priežastys tiksliai nežinomos. Nuolat vartojami brangūs vaistai ligos priežasčių nepašalina, taigi insulto ir infarkto rizika išlieka. 

Rusijos mokslininkų  atliktais  tyrimais  nustatyta, kad pagrindinė hipertonijos atsiradimo priežastis-tai anglies dvideginio trūkumas organizme. Ši medžiaga palaiko nor-malų kraujagyslių spindį, tačiau dėl amžiaus ir kitų priežasčių jos koncentracija mažėja, taigi ją būtina atkurti. Būtent tą įmanoma padaryti namų sąlygomis naudojant treniruoklį „Samozdrav".

Kasdien treniruojantis 30-60 min., per keletą mėnesių C02 koncentracija padidėja arba tampa normali, todėl atsinaujina kraujagyslių tonusas, normalizuojasi kraujo spaudimas, širdies apkrova, pagerėja širdies ir smegenų aprūpinimas krauju - taigi pašalinama pagrindinė hipertonijos ir išeminės širdies ligos priežastis.

Pagerėjusi kraujotaka padeda apsisaugoti, išvengti, apsisaugoti ar įveikti ir  daugelį kitų lėtinių ligų: bronchinę astmą, aritmiją, svaigimą, koordinacijos sutrikimus, nutukimą, aterosklerozę, osteochondrozę, artrozę, odos išbėrimus, nemigą, nuolatinį nuovargį ir kt.

Treniruokliu dėl teigiamo poveikį sveikatai gali naudotis bet kurio amžiaus žmogus. Į komplektą įeina matuoklis-prietaisas C02 koncentracijai organizme nustatyti, todėl galima įsitikinti treniruočių rezultatyvumu.

UAB  „COSMICUS  SALUS“, informacija, kur įsigyti treniruoklių ir užsakymai paštu tel./faks. 8~5 2305808, mob. tel. 8 606 89669, 8 674 44994, www.salus.lt.  El. paštas info@salus.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių