Netvarka namuose paverčia storais, priverčia daugiau valgyti

Jei jūsų namuose betvarkė, didelė galimybė, kad tas pats darosi ir su jūsų maitinimusi.

Knygos „Ar ši netvarką mano užpakalį storina“ autorė Fances Childs tikina, kad betvarkė atskleidžia žmogaus gyvenimo stilių, kuris yra susijęs ir su maitinimu. Svoris priauga, nes jo nekontroliuoji. O tvarkos namuose nekontroliuojantys namuose tikriausiai taip pat elgiasi ir su savo maitinimusi, rašo „Daily Mail“.

Nors namuose daugybė nereikalingų daiktų, kai kurie žmonės nesivargina jų atsikratyti. Taip pat jie elgiasi ir su savo per dideliu svoriu.

Knygos autorė tikina, kad namai – tai jūsų dvasinės būsenos atspindys, kaip ir kūnas.

Juk svoris priklauso ne tik nuo suvartotų kalorijų skaičiaus, jis priklauso nuo gyvenimo būdo.

Pirmas būdas pradėti mesti svorį – pergalvoti savo gyvenimo stilių ir aplinką. Jei negalite rasti sportinių kelnių, nes jos užmestos už šuns pintinės – sportuoti neisite. Jei virtuvės stalas nusėtas senomis reklamomis, tikriausiai daržovių salotoms ant jo nepjaustysite.

Nereikalingų namų daiktų atsikratymas parodo, kad žmogus jaučiasi laisvai ir kontroliuoja savo aplinką. Nors pažadėti svorio numetimo tai negali, tačiau dažnai taip nutinka.

Ir palikti seniai išaugti drabužiai nepadeda numesti svorio. Tai tik priverčia žmogų jaustis kaltu. Nepatogių, senų drabužių kaupimas parodo, kad vengiate permainų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sportuojanti

sportuojanti portretas
jei ju toks gyvenimo budas nepades niekas. tokiu sutriu daug pazystu

...

... portretas
nu tikra tiesa, pagal gimines matau. nusipeneje pensininkes ir namuose totali betvarke :D

vika

vika portretas
Visiska nesamone.Zinau ne viene apsikuitele dziusna.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių